3 flotte vasketøjskurve til hjemmet

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

vasketøjskurv

Senest opdateret 22/09/2023

Gemmer du din vasketøjskurv væk, når du indretter dit hjem? Så mangler du en vasketøjskurv, der er mere end bare praktisk. Hvis du læser med her, kan du finde ud af, hvordan du kan gøre dit snavsetøj til et dekorativt element i hjemmet.

Vi har kigget på et hav af vasketøjskurve og udvalgt 3 af de flotteste og mest funktionelle. Tag et kig på dem herunder, og bliv inspireret.

Metoden bag overblikket over vasketøjskurve

Vores overblik er baseret på sammenligninger af vasketøjskurve fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste vasketøjskurv.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte vasketøjskurve til forskellige behov.

Molly vasketøjskurv

molly vasketøjskurv

Molly vasketøjskurv fra Living&more

Er du til bæredygtige materialer og et naturligt look? Så er Molly vasketøjskurven fra Living & More det perfekte valg for dig.

Vasketøjskurven er håndlavet i søgræs og er designet med et smart låg og praktiske håndtag, så du let kan bære rundt på kurven. Herudover er kurven perfekt til andet opbevaring.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: natur, grå
 • Materiale: Søgræs
 • Højde: 65 cm.
 • Omkreds: 43 cm.
 • Håndlavet i søgræs

 • Kan blive tung, når den er fuld

Vipp 441

Vipp 411
Prissammenligning

Vipp 441 – det eksklusive valg

Er du til det stilfulde og eksklusive? Så kan Vipp 441 være den rette model til dit hjem. Vasketøjskurven kan rumme 78 liter og er skabt i et elegant design. Den passer perfekt til det moderne badeværelse eller til det stilfulde soveværelse.

Det danske indretningsmagasin Bo Bedre, skriver om Vipp 441: ”Vipp har tænkt over hver en lille detalje, da de designede denne praktiske og elegante vasketøjskurv”.

Hvis du er villig til at betale en lidt højere pris, får du elegance og praktik, der går op i en højere enhed. En af de smarte og praktiske ting ved Vipp 441 er, at låget har smålufthuller. Det betyder, at der altid er en god luftcirkulation til vasketøjet.

En anden praktisk funktion er, at kurvens inderpose har to sektioner – på den måde kan du sortere tøjet allerede, når du fylder kurven.

Lyder det træls for ryggen at bære en vasketøjskurv, der er fyldt til renden med 78 liter tøj? Bare rolig. Der er hjul under kurven, så du kan trille den hele vejen ud til vaskemaskinen.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Volumen: 78 l.
 • Højde: 69 cm.
 • God luftcirkulation

 • Høj pris

Ferm Living Herman

Ferm Living Herman

Ferm Living Herman – det simple valg

Ferm Living Herman består af et pulverlakeret metal stativ og naturligt kanvastof – simpelt og elegant. Bo Bedre roser det flotte design, og de beskriver vasketøjskurven som et møde mellem moderne og vintage.

Herman kurven fra Ferm Living kan rumme en masse vasketøj på grund af det løse stof og de store dimensioner. Det fine låg sørger for, at vasketøjet kan blive et dekorativt element og ikke noget, der skal gemmes væk i et skab eller et hjørne.

Hvis du er til simpelt, tidløst og dansk design, er Ferm Living Herman det rette valg til dit hjem.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Blå, brun, sort
 • Materiale: Bomuld
 • Højde: 65 cm.
 • Bredde: 50 cm.
 • Dybde: 40 cm.
 • Let at holde ren

 • Posen er ikke opdelt

 Dette bør du overveje, når du køber en ny vasketøjskurv

Er du i tvivl? Vi har samlet 3 spørgsmål, du bør stille til dig selv, inden du køber en ny vasketøjskurv.

Hvor stor skal vasketøjskurven være?

Først og fremmest bør du overveje dimensionerne. Er det kun dig selv, der kommer til at fylde kurven? Eller er det en familie på 6?

Hvis du har forelsket dig i en mindre vasketøjskurv, kan du købe 2, så du er sikker på, at I ikke løber tør for plads til snavsetøjet. I forlængelse af det kan det være praktisk at vælge en kurv med hjul under, hvis I ofte kommer til at fylde den til randen. På den måde skåner du ryggen, når tøjet skal flyttes hen til maskinen.

Hvordan kan kurven passe ind i dit hjem?

Du bør også overveje, hvordan kurven passer ind i din indretning. Hvis dit hjem er simpelt indrettet i en nordisk stil, kan du overveje Vipp 441 eller Ferm Living Herman. Hvis du derimod går efter et mere naturligt udtryk i hjemmet, kan du vælge kurven fra Living & More.

Hvor meget vil du bruge på en vasketøjskurv?

Sidst, men ikke mindst bør du overveje budgettet. Vi har udvalgt tre kurve ud fra design fremfor pris. Der er dog stadig stor forskel på, hvor meget de koster. Hvis du overvejer dit budget, kan du hurtigt sortere en eller flere kurve fra og træffe en beslutning herefter.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Bo Bedre

Bo Bedre er et dansk magasin om indretning og bolig, der udkommer månedligt. Vi har anvendt en artikel fra magasinet for at blive klogere på, hvilke vasketøjskurve de fremhæver som de flotteste og mest praktiske.

Læs hele oversigten her

Coop Shopping

Hos Coop Shopping kan forbrugerne anmelde de produkter, de køber. Mere end 15 personer har anmeldt Molly vasketøjskurven fra Living & More.

Læs alle anmeldelserne her

FAQ

Hvor skal vasketøjskurven stå?

Stil den der, hvor du ofte smider dit beskidte tøj til vask. Om det er i soveværelset,badeværelset eller måske i bryggerset. Det kan også være, du skal have mere end én.

Hvor mange vasketøjskurve skal man have?

Det afhænger af, hvor mange I er i hjemmet. Et par kan typisk klare sig med en enkelt, mens børnefamilier med fordel kan have 2 eller flere. Det kan også være rart at have mere end en, så I på forhånd kan sortere vasketøjet.

Hvor køber jeg en vasketøjskurv?

Det er oplagt at købe online, da du her finder et stort udvalg og nemmere finder et til dit behov. Derudover er det også nemmere online at finde en, som passer ind i indretningen grundet udvalget. Brug evt. vores test til at finde den helt rette

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her