Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Valentine’s Day 2023: Forhandlere med masser af romantiske valentinsgaver

Valentine's Day 2023

Der er en dag på året, der er lidt mere romantisk end alle de andre; nemlig Valentine’s Day, også kaldet Valentinsdag. Det er en perfekt anledning til at vise kærlighed overfor din partner på en anden måde, end du måske gør til hverdag. Det kan du sagtens gøre uden at købe Valentinsdag gaver, men det kan blive et meget konkret symbol på jeres kærlighed – uanset om den er billig eller dyr.

Derfor har vi her samlet nogle af de webshops, der har et stort udvalg af Valentine’s Day gaver.

Valentine’s Day gaver 2023: Det store overblik

Blomster, vin og chokolade

Interflora
Det sikre valg
Vi anbefaler

Interflora: Gaver til alle

Vil du sende en romantisk buket, chokolade eller måske øl? Interflora klarer det hele.
flowr

Flowr: Den klassiske valentinsbuket

Her finder du et stort udvalg af blomster, der kan leveres på den helt særlige dag.
Bestil inden 13. februar kl. 13

Oplevelser

truestory-logo
Det sikre valg
Vi anbefaler

Truestory: Et hav af oplevelser

Næsten uanset hvad du drømmer om at lave med din partner, er Truestory vejen til en uforglemmelig oplevelse. Gør som over 500.000 andre og kast jer ud i en ny oplevelse sammen.
Go Dream

Oplevelsesgaver: Spar 15%

Lige nu sparer du 15% på udvalgte oplevelser i anledning af Valentinsdag. Bare brug rabatkoden VALENTINES15

Smykker og ure

copenhagenaccessories-logo
Vi anbefaler

Copenhagen Accessories: Gaver til mænd og kvinder

Et godt udvalg af ure, smykker og solbriller til både mænd og kvinder. Fri levering ved køb over 400 kr.
Vandaya-logo

Vandaya: Flotte og mijøvenlige smykker

Smykker, der ser godt uden at øge presset på kloden.
Ditur-logo
Det sikre valg
Vi anbefaler

Ditur: Flotte ure til lave priser

Mange forbinder en urgave med noget dyrt og eksklusivt. Men det kan sagtens være en fremragende gave, uden at koste kassen.
Spar op til 85% lige nu

Velvære

Muslepain
Det sikre valg
Vi anbefaler

Musclepain: Lindring af ømme muskler

Døjer din partner med ømme muskler? Så er en valentins dags gave fra Musclepain et sikkert hit. Her finder du stribevis af massagepistoler, infrarøde puder og andet, der kan lindre det udbredte problem. Lige nu sparer du op til 40%
Danish skin care
Det sikre valg
Vi anbefaler

Danish Skin Care: Pleje til alle hudtyper

Huden bliver udsat for lidt af hvert, så der skal passes godt på den. Danish Skin Care har effektiv hudpleje til alle hudtyper.

Sexlegetøj

Sinful logo
Det sikre valg
Vi anbefaler

Sinful: Sexlegetøj til hende, ham og par

Uanset om der skal mere gang i sexlivet alene eller sammen som par, har Sinful alt had hjertet begærer af frækt legetøj med diskret og hurtig levering.
M-shop-logo

Mshop: Sexlegetøj med op til 60% rabat

Uanset om der skal mere gang i sexlivet alene eller sammen som par, har Sinful alt had hjertet begærer af frækt legetøj med diskret og hurtig levering.

Sådan finder du gode Valentinsgaver (2023)

Der er ingen enkel formel for at finde de bedste valentinsgaver i 2023, da det afhænger af modtagerens personlige præferencer og interesser. Vi har ovenfor forsøgt at samle de mest gængse forhandlere af valentinsgaver, som med sikkerhed vil gøre dagen ekstra romantisk for jer begge. Dertil er der nogle tips, som du kan overveje inden du beslutter dig på Valentinsgaven:

 1. Tænk på din modtagers interesser og hobbyer og find en gave, der passer til personen.
 2. Giv en oplevelse i stedet for en ting, f.eks. en middag på en restaurant eller en tur på cocktailbar.
 3. Vælg en personlig gave, f.eks. et smykke med betydning eller et fotografi.
 4. Overrask personen med noget unikt og uventet.
 5. Lad det være noget, du ved, at personen har ønsket sig i lang tid.
 6. Husk, at det vigtigste er at vise kærlighed og opmærksomhed, så vælg en gave, du tror, ​​vil glæde modtageren.

Grafik: Så mange danskere fejrer Valentinsdag

En hurtig Google-søgning afslører, at Valentinsdag er en omdiskuteret mærkedag herhjemme. Ikke desto mindre tyder det på, at dagen bliver mere og mere populær. En undersøgelse fra 2020 viste, at især de unge havde taget dagen til sig.

I 2020 forventede 14% af danskerne at fejre dagen. En stigning på 4% i forhold til 2017. Fortsætter tendensen betyder det, at omkring 17% af danskerne fejrer Valentine's Day 2023.

Hvad er historien bag Valentinsdag?

Valentinsdag fejres den 14. februar og har sin oprindelse i en blanding af romerske og kristne traditioner. Ifølge legenden blev en martyr ved navn Saint Valentine fængslet og henrettet af den romerske kejser Claudius II for at hjælpe med at forene kærester og ægtefæller, der blev adskilt af krig.

Senere blev Saint Valentine erklæret for skytshelgen for kærlighed og ægteskab af den katolske kirke, og hans dag blev markeret som en fejring af kærlighed og romantik. Over tid udviklede traditionen sig til det, vi i dag kender som Valentinsdag, en dag, hvor folk over hele verden udveksler gaver, kort og blomster for at fejre deres kærlighed til hinanden.

Selvom fejringen i dag ofte er kommercielt drevet, er Valentinsdag stadig en dag, hvor mange mennesker fejrer deres kærlighed til deres partnere, familie og venner.

Hvem er Valentinsdag opkaldt efter?

Valentinsdag er opkaldt efter Saint Valentine, en katolsk helgen, der levede i det 3. århundrede e.Kr. Der er flere forskellige historier om Saint Valentine, men den mest almindelige og gægnse fortælling er, at han var en præst, der blev fængslet og henrettet af den romerske kejser Claudius II fordi han gerne ville hjælpe med at forene kærester og ægtefæller, der blev adskilt af krig.

Hvad betyder det at være ens Valentin?

Ens Valentin er en meget vigtig person, som man fejrer Valentinsdag med. Ofte er det ens kæreste, ægtefælle eller partner, men det kan også være en god ven eller et familiemedlem, man har et tæt forhold til.

At være ens Valentin indebærer at vise ekstra meget kærlighed og opmærksomhed til hinanden på Valentinsdag. Dette kan komme til udtryk på mange måde, men mange vælger at udveksle gaver, kort eller blomster, eller ved at planlægge en særlig aktivitet sammen. At have en Valentin er en måde at fejre og vise sin kærlighed til en person, man holder af.

Hvad skal jeg give i Valentinsdag gave?

Der er utrolig mange valgmuligheder, når det kommer til Valentinsdag gaven. Her er nogle populære idéer fra Valentinsdag sidste år:

 1. Blomster: Traditionelt set gives roser som en Valentinsdag gave.
 1. Chokolade: En boks med lækker chokolade er altid en sikker vinder.
 1. Smykker: Et smykke med personlig betydning kan være en romantisk gave.
 1. Oplevelser: Overrask med en unik oplevelse fremfor noget materielt, f.eks. en middag på en restaurant, en tur i Tivoli eller sågar en udlandsrejse.
 1. Personlige gaver: Giv noget, der er personligt og unikt, f.eks. et fotografi, en scrapbog eller en specifik bog, du ved personen i dit liv står og mangler.

Husk, at det vigtigste er kærligheden, så vælg en gave, du tror, ​​vil glæde din partner, kæreste, ægtefælle eller et familiemedlem. Overrask dem med noget, du ved, de ønsker sig eller noget, der passer til deres personlige præferencer og interesser.

Gaveguides til enhver anledning

Skal du finde den perfekte gave? Vi har gaveguides til alle anledninger:

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her