De 4 bedste trampoliner – stor guide

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Trampolin til haven – Find den bedste model i test-overblikket

Trampolin til haven – Find den bedste model i test-overblikket

Senest opdateret 19/06/2023

En trampolin er det perfekte redskab i haven, hvor både små og store kan have det sjovt, motionere og lege. Populariteten afspejles i det store udvalg. Du finder havetrampoliner i alle størrelser og designs, så du kan få dén model, der matcher dine behov og dine omgivelser derhjemme.

Herunder får du et godt overblik over de bedste trampoliner på markedet, så du kan sikre hele familien god og sjov motion i haven.

Metoden bag overblikket over trampoliner

Vores overblik er baseret på sammenligninger af trampoliner fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste trampolin.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte trampoliner til forskellige behov.

Berg Favorit InGround

Berg-Favorit-InGround-430cm-Safety-Net-Comfort

Til store haver

Berg Favorit InGround (430cm) – bedste valg til den store have

Vil du have én af de bedste trampoliner til haven, som er produceret af en anerkendt fabrik? Berg Favorit InGround er det rette valg for dig, der går op i sikkerhed og godt design.
Den smarte in-ground model er skabt til at blive monteret ned i haven, så hoppefladen kommer på niveau med græsplænen. Dette design giver høj sikkerhed, da det ikke er muligt at falde ned fra den. 

Den store fordel ved Berg Favorit InGround er det komplette design. Der følger et solidt sikkerhedsnet med til din Berg model, så alle familiens medlemmer er sikret, når der hoppes, leges eller motioneres.430 cm-modellen fra Berg er kåret med 4,5 ud af 5 stjerner af kunderne hos Pricerunner.dk. Hos Bilka anbefales trampolinen til børnefamilien som følge af den gennemførte sikkerhed. Produktet er TÜV-certificeret og CE-godkendt.

En model på 430cm i diameter hører til de store havetrampoliner, som kan bruges af en til to personer. 

 • Sikkerhedsnet medfølger

 • Goldspring fjedre

 • Kan bruges af op til 2 voksne personer

 • Diskret design

 • Kræver arbejde i haven før du kan montere produktet

 • Svær at tilse delene på grund af det nedsænkede design

 • Sikkerhedsnet skal tilkøbes

 • Besværlig at udskifte fjedre på

Berg Champion

Berg-Champion-Trampolin-med-Sikkerhedsnet-Deluxe-380cm

Premium valg

Berg Champion (380cm) – premium valg

Har du planer om at bruge din havetrampolin til træning, motion og akrobatiske øvelser, skal du være ekstra opmærksom på sikkerhed og kvalitet. “Champion” er den professionelle trampolin fra Berg. Modellen er produceret fra top til tå med de bedste materialer, der er skabt til at modstå masser af slid. 

Champion kan stå ude hele året, og den er beregnet til at blive brugt til seriøse formål med bevægelse og gymnastik. Du og familien er sikret høj beskyttelse takket være den ekstra brede kantpude.
Airflow springdugen er med til at give dig optimalt afsæt for hvert hop. Springdugen er lavet med god luftgennemstrømning, så den ikke springer med op, når du sætter fra på den.

Du slipper for at grave hul i haven for at få plads til din Berg Champion. Den er lavet som on-ground model, og den er udstyret med de bedste fjedre på markedet, TwinSpring Gold. Disse fjedre er sat samme to og to, så de er i stand til at genere mere fart, så du kan hoppe højere.

Det er muligt at tilkøbe højere sikkerhedsnet fra Berg, hvis det er ønsket. Den danske succeswebshop – Coolshop.dk – anbefaler Champion modellen som følge af de kåringer, trampolinen har modtaget i hjemlandet, Sverige. Sveriges Television (SVT) har sit eget forbrugerprogram kaldet ”REA”. Da programmet testede en række af de bedste havetrampoliner, vandt Champion overlegent.

 • Ekstra, bred kantpude

 • Airflow springdug

 • On-ground model

 • TwinSpring gold fjedre

 • Tager visuelt meget plads i haven

 • Dyr model

 • Tung at flytte rundt på

 • Det anbefales, at du pakker din OnGround trampolin sammen, når det blæser kraftigt

Salta Premium Black Edition

Salta-Premium-Black-Edition-366cm-inkl.-sikkerhedsnet

Bedste valg til prisen

Salta Premium Black Edition 366cm – bedste valg til prisen

Er du på udkig efter en klassisk trampolin, der skal være nem at sætte op og vedligeholde, kan Salta Premium Black Edition være et godt valg for dig. Premium Black Edition måler 366 cm i diameter og er en god mellemklasse model, der kan bruges af 1 til 2 personer. 

Salta Premium Black Edition er en on-ground model. Det vil sige, at dens ben står på jorden i modsætning til in-ground modellerne, der skal bygges ned i haven. Den store fordel ved on-ground modeller er, at vedligehold og tilsyn med dem er problemfrit.
Derudover undgår du at ødelægge din græsplæne, da trampolinen skal stå direkte på jorden.
Du kan til hver en tid tjekke, hvordan fjedrenes tilstand er, så sikkerheden altid er i top. Skulle der være rustne fjedre, kan disse let fjernes og erstattes af nye. Du kan finde alt tilbehør hos Salta.

Premium Black Edition befinder sig i mellemprisklassen. Du får alt det tilbehør med, som du har brug for til montering og anvendelse. Bilka.dk fremhæver, at Salta Premium Black Edition er TÜV-certificeret, CE-godkendt og EN 71-14 testet.

 • Let at vedligeholde

 • Kan pakkes sammen og opbevares i vinterperiode

 • Solid kantpude

 • Galvaniserede fjedre

 • Tiltrækker meget opmærksomhed i haven

 • Det anbefales, at du pakker produktet sammen, når det blæser kraftigt

 • Ikke egnet til akrobatiske øvelser

 • Tåler maksimumbelastning på 100kg

Jumpmaster Trampoline

Jumpmaster-Trampoline-430cm-Safety-Net

Bedste af det billige

Jumpmaster Trampoline 430cm – kvalitetstrampolin på tilbud

Har prisen stor betydning for dig, når du skal købe trampolin, er det en god idé at holde øje med tilbud. Når du handler på tilbud, er det kun prisen, du går på kompromis med – hverken kvalitet, egenskaber eller sikkerhed.

Modellen fra Jumpmaster er en klassisk trampolin, der garanterer mange timers sjov og leg for alle i familien. Størrelsesmæssigt svarer 430cm i diameter til, at der kan være 2 voksne på springdugen på samme tid.

Trampolinen er en on-ground model, der skal stå direkte på jorden. Der er i alt 96 galvaniserede fjedre, der giver en god affjedring, så både børn og voksne kan få sjov og sund motion.

Med til trampolinen får du både et sikkerhedsnet, der kan spændes rundt om trampolinen, og der er også en praktisk stige, når du skal op og ned.Hos Abilicaonline.dk kåres Jumpmaster trampolinen som ”god”. Den er ifølge anmeldelsen let at vedligeholde og har en god affjedring, men den kræver god plads og skal pakkes væk ved dårligt vejr.

 • On-ground model

 • Stige og sikkerhedsnet medfølger

 • 96 galvaniserede fjedre

 • Nem at vedligeholde

 • Markant farve på kantbeskyttelse

 • Ikke egnet til den lille have

 • Skal pakkes sammen i forbindelse med kraftigt vejr

 • Du skal efterse produktets dele mindst 2 gange om året

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Pricerunner.dk

Pricerunner.dk er websitet, der giver dig det bedste overblik over, hvor du finder de skarpeste priser på mere end 16.000 forskellige produkter. Som forbruger har du mulighed for at anmelde produkter, hvilket er til stor nytte for andre kunder, der kan hjælpe dem med at træffe beslutning om, hvor de får mest valuta for deres penge.

Link til kilde her.

Bilka

Bilka er blandt de største varehuse herhjemme og i resten af Norden. Du finder produkter, varer, tilbehør og udstyr til både skønhed, hverdag, bolig og livsstil. Når du handler hos Bilka, får du mulighed for at dykke ned i vigtige produktinformationer, der kan hjælpe dig med at købe de rigtige varer til dig selv eller familien. Det gælder også, når du går op i høj sikkerhed i forbindelse med køb af havetrampolin. 

Link til kilde her.

Coolshop.dk

Hos Coolshop.dk kan du gå på opdagelse i blandt mere end 10.000 forskellige produkter til hverdag, fest, spil og sport. Webshoppen giver alle kunder mulighed for at læse vigtige produktinformationer og anmeldelser, så du kan købe de bedste varer til dig selv og familien. 

Link til kilde her.

Abilicaonline.dk 

Abilicaonline.dk kan du købe udstyr til træning, motion og afspænding i høj kvalitet. Onlineforhandlere har et bredt sortiment af udstyr til den sunde og aktive livsstil, så du kan å i mål med dine drømme om et godt helbred og en stærk krop. Du får god hjælp til at købe produkter til din træning, når du er kunde hos Abilicaonline.dk. Alle varer er nøje beskrevet og anmeldt, så du kan få købt dén havetrampolin, der matcher dine krav til egenskaber og dine ønsker i forhold til pris.

Link til kilde her.

FAQ

Hvordan vælger jeg den bedste trampolin?

Du skal forholde dig til kvalitet på hoppeoverflade samt type af fjedre, når du vil finde frem til nogle af de bedste trampoliner på markedet. De bedste modeller er dem, der er fremstillet af certificerede producenter, der går højt op i sikkerhed.

Hvad koster en trampolin til haven?

Det er en fordel, at der igennem flere år har været tiltagende efterspørgsel på de multifunktionelle redskaber til haven, som hele familien kan bruge. Populariteten er med til at skabe konkurrence, hvilket holder priserne nede. Du kan få højkvalitetsmodeller til omkring 2.000 kroner og opefter. 

Hvilke mærker producerer de mest populære trampoliner?

Berg og Salta er de mest populære og anerkendte mærker, der igennem mange år har produceret, udviklet og forbedret havetrampoliner. Når du vælger en Berg model, får du garanti med på dit produkt, og du har mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, så trampolinen kan skabe størst mulig anvendelsesværdi for dig og din familie.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her