Trådløs ringeklokke: Her er de bedste

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

trådløs ringeklokke

Med en trådløs ringeklokke med video ved du altid, når der er gæster på vej

Senest opdateret 19/06/2023

Når der kommer gæster på besøg, er det rart, at de kan ringe på. Det gør det nemt for dig at høre, når du skal åbne døren, og med de nye trådløse modeller er der endnu flere muligheder.

I stedet for at skulle bore huller i mure og fifle med ledninger, kan de trådløse ringeklokker sættes op uden det store besvær. Og de nye på markedet har både mulighed for smart videooptagelse og stemme-funktion, så du altid har styr på, hvem der venter på den anden side af døren.

Vi har gjort det enkelt for dig at finde den trådløse ringeklokke ved at samle de bedste her. Sørg for både sikkerhed og tryghed med en af de bedste trådløse ringeklokker på markedet.

Metoden bag overblikket over ringeklokker

Vores overblik er baseret på sammenligninger af ringeklokkerfra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste ringeklokke.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

  • Overblik over produkter fra forskellige kilder
  • Produktets egenskaber og specifikationer
  • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte ringeklokker til forskellige behov.

Google Nest Hello

Google Nest Hello
Prissammenligning

Google Nest Hello – bedste trådløse ringeklokke

Google Nest Hello har et indbygget kamera, så du nemt kan se, hvem der kommer forbi din dør, når der bliver ringet på. Med mange funktioner og et intelligent styresystem er den trådløse ringeklokke én af de mest moderne og smarte på markedet.

Den er både kåret som topscorer hos det danske Forbrugerrådet Tænk, mens den også er testvinder hos testmagasinet Tomsguide.com.

Med Google Nest Hello er det ikke kun nemt at høre, når du skal åbne for dine gæster. Det intelligente system kan selv registrere, om der står en ventende gæst udenfor din dør, eller om

der ligger en pakke, du skal have hentet ind. Kameraet optager i HD-kvalitet både nat og dag for et klart og tydeligt billede.

Det er også muligt at føre en samtale gennem systemet, så dine gæster kan høre dig, hvis du lige skal have tøj på eller snart er hjemme, før døren kan åbnes. Som trådløs ringeklokke kan den også sættes på lydløs de dage, hvor du ikke vil forstyrres.

Du tilgår systemet gennem en app, der kan hentes ned på din smartphone. På den måde har du altid tjek på, hvad der sker ved din hoveddør med en smart trådløs ringeklokke.

  • Indbygget kamera med bevægelsessensor

  • Kræver abonnement, hvis du vil se tidligere klip

Ring Video Doorbell Elite

Kræver abonnement, hvis du vil se tidligere klip

Ring Video Doorbell Elite – trådløs ringeklokke med video

Er du på udkig efter en trådløs ringeklokke, der også kan fungere som et effektivt overvågningskamera? Ring Video Doorbell Elite er en smart løsning, der kombinerer ringeklokken med et integreret kamera.

Ring Video Doordell elite er en trådløs ringeklokke, der har indbygget kamera. Den er enkel at sætte op, hvor selve hoveddelen har et batteri, der har en lang levetid. Designet er strømlinet og kan diskret installeres direkte i væggen, så den ikke fylder unødigt.

Kameraet er en smart tilføjelse, hvor du kan få tydelige billeder af, hvad der sker ved din dør. Den reagerer ikke på eksempelvis forbipasserende trafik, men fanger derimod alle vigtige bevægelser.

Det er samtidigt muligt at tale gennem systemet, hvis du har behov for at forhøre dig om, hvad uventede gæster vil.

Hvis du vil gemme dine optagelser fra kameraet, skal du tilmelde dig et abonnement. Det giver adgang til alle dine tidligere optagelser og billeder.

  • Indbygget kamera med bevægelsessensor

  • Kræver abonnement, hvis du vil se tidligere klip

Ring Pro 2 Video Doorbell

Ring Pro 2 Video Doorbell
Prissammenligning

Ring Pro 2 Video Doorbell – den billige løsning

Vil du sikre dig selv med en trådløs ringeklokke med videooptagelser, behøver det ikke sprænge budgettet. Ring Pro 2 8VRCPZ-0EU0 Video Doorbell er den prisvenlige løsning, der stadig scorer højt hos eksperterne.

Både Tomsguide.com og Techradar.com giver modellen ros, hvor den scorer henholdsvis 4 stjerner ud af 5 og 4,5 stjerner ud af 5. Den optager video i fin kvalitet, hvor bevægelsessensoren sikrer, at optagelserne går i gang, når der sker noget – både nat og dag. Dog trækker det ned i anmeldelserne, at du skal købe et abonnement, hvis du vil se tidligere optagelser.

Ring Pro 2 8VRCPZ-0EU0 Video Doorbell er en trådløs ringeklokke, der både sørger for at optage video og advare dig, når der er gæster foran din hoveddør. Til prisen får du et velfungerende produkt, der kan øge din følelse af tryghed og sikkerhed.

Det integrerede kamera går i gang, når det registrerer bevægelser, og du kan følge med i optagelserne via din smartphone eller anden enhed. Du kan indstille systemet til at give dig en notifikation, så du altid er opdateret, hvis der kommer uventede gæster forbi.

Du har også mulighed for at tale med gæsterne via et lydsystem.

  • God pris

  • Du skal tilkøbe abonnement for at se dine optagelser

Vigtige overvejelser inden køb af trådløs ringeklokke

Inden du klikker en af de smarte trådløse ringeklokker hjem, skal du være sikker på, hvad du reelt set har brug for. Derfor kan du overveje følgende spørgsmål, inden du vælger en model fra oversigten:

Vil du kunne se, hvem der kommer?

De nyeste modeller har alle integreret kamera, der giver adgang til at se, hvem der venter bag døren. Det kan være en ekstra tryghed, når du ikke behøver åbne døren for at vide, hvem der gemmer sig på den anden side.

Du kan få optagelser i forskellig kvalitet, og de fleste kan både filme dag og nat. Overvej, hvor klart et billede du ønsker – også i forhold til prisen.

Vil du kunne tilgå dine optagelser?

Ikke alle trådløse ringeklokker med kamera giver fri adgang til de tidligere optagelser. Derfor kan du med fordel overveje, om du ønsker gratis adgang til tidligere klip, eller om du er ok med en abonnementsløsning. Et abonnement vil betyde, at du løbende skal betale ekstra for at kunne gennemse dine klip.

Hvilket design ønsker du?

Sidst, men ikke mindst bør du overveje designet. Din trådløse ringeklokke skal sidde ved hoveddøren, og derfor kan det være afgørende, om den matcher resten af indgangspartiet. Måske er det flot med en bestemt farve, eller det kan være afgørende, hvordan selve dørklokken skal monteres på væggen.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er en uafhængig kilde, der tester forskellige produkter, den danske forbruger har mulighed for at købe. De har et hold af eksperter, der tester produkterne grundigt i praksis og giver en samlet vurdering.

Google Nest Hello trådløs ringeklokke er vurderet af eksperterne, hvor den scorer højt. Den trådløse ringeklokke er sammenlignet med 10 andre modeller, der er vurderet på baggrund af blandt andet: videokvalitet, design, holdbarhed, funktioner og værdi til pengene.

Læs mere her

Tomsguide.com

Tomsguide.com forsøger at guide den almindelige forbruger, når det kommer til teknologi og smarte gadgets. De skriver gode guides, men laver også udførlige anmeldelser af forskellige produkter.

Google Nest Hello trådløs ringeklokke er testet og anmeldt af Susie Ochs, der er ekspert hos Tomeguide.com. Den bliver anbefalet for den gode video- og stemmekvalitet, og den ender med en bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Læs mere her

Ring Pro 2 8VRCPZ-0EU0 Video Doorbell er anmeldt af eksperten Mike Prospero, der gennemgår den i dybden. Den trådløse ringeklokke får i gennemsnit 4 ud af 5 mulige stjerner.

Læs mere her

Amazon

På Amazon er det muligt at finde alverdens forskellige produkter fra en lang række af forhandlere. Det er én af de allerstørste handelssider online, og de giver også forbrugerne mulighed for at give deres mening til kende.

Læs mere her

Safehome.org

Hos Safehome.org er din sikkerhed i højsædet. På hjemmesiden deler de indhold om, hvordan du beskytter dit hjem, hvor de har et ekspertpanel, der anmelder produkter. Det gælder blandt andet ringeklokker og overvågningskameraer.

Ring Video Doorbell Elite har fået en positiv anmeldelse hos Safehome.org, hvor den er vurderet på baggrund af: funktioner, brugervenlighed, design, kvalitet og tilbehør. Eksperterne giver Ring Video Doorbell Elite en samlet score på 9,2 point ud af 10 mulige.

Læs mere her

Techradar.com

Techradar.com fokuserer på de teknologiske hjælpemidler, vi alle kan gøre brug af I vores hverdag. De laver gode anmeldelser og guides til, hvordan du finder de bedste produkter, men også hvordan du får mest muligt ud af dem.

Ring Pro 2 8VRCPZ-0EU0 Video Doorbell er anmeldt af eksperterne på Techradar.com. Den får i alt 4 ud af 5 mulige stjerner, og den er blandt andet bedømt på: funktioner, design, installation og kvalitet.

Læs mere her

FAQ

Hvilken trådløs dørklokke er den bedste?

Vi anbefaler Google Nest Hello, der scorer højt i anmeldelser af eksperterne. Dørklokken har integreret videokamera og stemme-funktion, så du både kan se, hvem der kommer på besøg, men også udveksle et par ord med dem gennem systemet.

Hvad er fordelen ved en trådløs ringeklokke?

Fordelen ved en trådløs ringeklokke er, at du ikke behøver bore huller eller føre ledninger gennem muren, før din dørklokke kan fungere. Ofte er de trådløse modeller også udstyret med kamera og stemme-funktion, så du kan se og tale med dem, der er på den anden side.

Hvordan virker en trådløs ringeklokke?

En trådløs ringeklokke har to dele: en udvendig dørklokke med indbygget radiosender og en indvendig modtager, der afspiller lyd, når der ringes på. Den udvendige del er udstyret med et batteri, så der ikke er behov for en ledning mellem de to dele.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her