Find den rigtige toiletspand: Her er nogle af de mest populære

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

toiletspand

Vi har fundet toiletspande til alle behov

Senest opdateret 28/06/2023

Gode steder at købe toiletspande

magasin-logo

Magasin

✅ Stort udvalg
✅ Hurtig levering
✅ Betal med mobilen
Imerco-logo

Imerco

✅ Stort udvalg
✅ Særtilbud for medlemmer

Metoden bag overblikket over toiletspande

Vores overblik er baseret på sammenligninger af toiletspande fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste toiletspand.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte toiletspande til forskellige behov.

Vipp

Vipp
Prissammenligning

Vipp – klassikeren

Vipp pedalspanden er en klassiker med historie. Spanden blev udviklet da designerens kone manglede en spand til sin frisørsalon. Den har låg af rustfrit stål og en dæmpemekaniske, der gør, at du kan slippe pedalen uden at lågen vil skramle. I stedet vil den stille og roligt lukke  uden en lyd. Vipp er klassikeren indenfor pedalspande, og dens stilfulde design holder stadig i dag. Den kan fås i flere farver og størrelser.

Den mest populære størrelse til badeværelset er Vipp 14, der kan indeholde 8 liter, men Vipp 15 er også meget populær med sin rummelighed på 14 liter.

 • Designklassiker

 • Flere forbrugere oplever rustproblemer med Vipp-produkter

Pressalit Raja

Presassalit Raja

Pressalit Raja – til væggen

Den her toiletspand skiller sig ud fra andre, fordi den skal monteres på væggen. Det gør det mere bekvemt, fordi spanden så er i en rarere højde, og mere hygiejnisk, fordi spanden ikke har kontakt med gulvet. Den har aftagelige dele og er derfor også nem at gøre rent. Toiletspanden har soft close-funktion og låget kan betjenes med en hånd. Den er lavet i hvid plast med bløde former, der er behagelige og harmoniske.

 • God arbejdshøjde

 • Skal monteres på en væg

Zone Nova

Zone Nova

Zone Nova – det populære valg

Zone Nova er en badserie fra Zone. Deres toiletspand er stilren og flot designet. Den kan fås i to størrelser – 3 liter og 5 liter og i et udvalg af farver. Den kan fås i de klassiske farver, sort og hvid, men også i creme, blå, lyserød mm. Den har et mat look og er lavet af ABS-plast. Spanden er en pedalspand, så du kan let åbne låget med din fod.

Det er dansk design, og dens minimalistiske og simple look passer ind i ethvert badeværelse.

 • Flere størrelser

 • Kan have svært ved at lukke med en pose i

Steel Function

Steel Function

Steel Function – fremtidens toiletspand

Denne toiletspand er ikke en helt almindelig. Den ligner en pedalspand, men der er faktisk ingen pedal på den. En sensor gør, at låget åbner automatisk, når nogen kommer tæt på. Det er den perfekte toiletspand til gadget-elskeren. Dens udseende giver også futuriske vibes med  højglanspolerede stål. Spanden kan rumme 12 liter og låget lukker af sig selv igen efter et par sekunder. Den kører på AA-batterier.

 • Håndfri betjening

 • Skal bruge batterier

Vigtige overvejelser at gøre sig inden man køber en toiletspand

Når du køber en toiletspand, har du mange muligheder at vælge imellem. Derfor er det godt at gøre sig nogle overvejelser, inden man beslutter sig for at købe en bestemt spand. 

Hvilken størrelse skal det være?

Det er todelt: Hvad har du behov for og hvad har du plads til? Der findes mange forskellige størrelser toiletspand, så du kan næsten få det som du vil have det. Derfor skal du overveje, hvor stor en spand du vil have og hvor stor en spand, du egentlig har plads til på dit badeværelse.

Hvilken slags skal det være?

Den klassiske toiletspand er pedalspanden. Den er smart, fordi du ikke har brug for dine hænder for at betjene den. Der findes dog også andre slags spande, og det kan være, der er nogle af dem, der er bedre til dig. 

Design vs budget

Din toiletspand vil formodentlig være en synlig del af dit toilet. Derfor vil mange gå efter at få den til at passe ind stilmæssigt. Der er dog også stor forskel på priserne på toiletspande. Derfor skal du overveje, om du gerne vil give lidt ekstra for at få en flot spand, eller om du hellere vil spare pengene.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Lavprisvvs.dk

Hjemmesiden har eksisteret siden 2002 og har sit fokus på gør det selv-produkter inden for VVS-
segmentet. Virksomheden har sin base i Egå og sælger produkter til både erhvervskunder og
private.

Coop.dk

Detailvirksomheden Coop.dk består af flere butikskæder, heriblandt Kvickly, SuperBrugsen,
Dagli’Brugsen, LokalBrugsen samt Kvickly, Irma og Fakta. Foruden de fysiske butikker kan
Coops varer også shoppes på Coop.dk.

FAQ

Hvilken toiletspand er bedst?

Der er som sådan ikke nogen spand, der er bedre end andre. Spande, som du ikke skal bruge hænder til at betjene, kan være praktiske.. Til gengæld vil spande, der er vægmonteret have den fordel, at de er mere hygiejniske, fordi de ikke står på gulvet.

Hvordan vælger man toiletspand?

For at vælge toiletspand skal du først gøre op med dine behov. Skal den være stor? Diskret? Flot design? Hvilket materiale? Og hvilken pris? Det hele kommer an på, hvad du har behov for.

Hvad bruger man en toiletspand til?

En toiletspand er en skraldespand, du har på badeværelset – oftest ved siden af toilettet. Den er vigtig at have, så du hurtigt kan komme af med skrald på badeværelset. Hvis du ikke selv føler, at du har et behov for en toiletspand, så er det nok en god ide at få en alligevel. Det skyldes, at dine gæster muligvis vil få brug for den. Det kan være eventuelle kvindesager, der skal smides ud, eller lignende.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her