8 gode bud på isterningemaskiner

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Isterning maskiner

Gider du ikke rode med isterningeposer? Så skal du bruge en isterningemaskine

Senest opdateret 19/06/2023

Elsker du isterninger i dine drikkevarer på en varm sommerdag? Det kræver planlægning at fylde isterningeposerne og komme dem i fryseren, så de er klar, når du skal bruge isterninger. Vælg i stedet en isterningemaskine, der hurtigt laver isterninger.

Vi har udvalgt 8 gode bud på isterningemaskiner. Dyk ned i vores oversigt og bliv klogere på hvilken model, der bedst matcher dine behov.

Vi anbefaler: Webshops med et stort udvalg af isterningmaskiner

 • kitchenone-logo

  KitchenOne

   ✔️365 dages fortrydelsesret
   ✔️E-mærket
   ✔️Stort udvalg
 • computersalg-logo

  Computersalg

   ✔️ 90 dages returret
   ✔️ Stort udvalg
   ✔️ Betal med mobilen
 • Coolshop-logo

  Coolshop

   ✔️ Hurtig levering
   ✔️ Pris garanti
   ✔️ Stort udvalg

Metoden bag isterningemaskiner oversigten

Vores overblik er baseret på sammenligninger af isterningemaskiner fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste isterningmaskine. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte isterningemaskiner til forskellige behov.

Princess isterningemaskine

Princess isterningemaskine
Prissammenligning

Princess isterningemaskine

Princess er en fuldautomatisk isterningemaskine, så du slipper for at bakse med isterningeposer og fryser. Du tænder bare for maskinen, og så går den i gang med at lave isterninger.

Isterningemaskinen har en kapacitet på 2,8 liter vand, og en beholder med plads til op til 800 gram isterninger.

Isterningemaskinen har et praktisk LCD-display, hvor den kan indstilles til at lave isterninger i tre forskellige størrelser. Du kan derfor let få netop den størrelse, du har brug for til at nedkøle dine drikkevarer.
Du kan også indstille frysetiden, og vil du spare på strømmen, kan du tidligt starte maskinen og sætte et tidspunkt for, hvornår der skal være kolde isterninger klar.

Isterningemaskinen kan hurtigt lave isterninger. På 10 minutter kan maskinen lave op til 9 isterninger, og det fungerer helt automatisk, når du først har tændt. Gennem et lille vindue kan du løbende tjekke, hvornår isterningerne er klar til brug.

 • Laver 9 isterninger på 10 minutter

 • Justerbar størrelse på isterninger

 • Isterningerne smelter hurtigt, fordi de er hule

 • Kan lække vand

Wilfa ICE-12S

Wilfa ICE-12S

Wilfa ICE-12S – til større familier

Wilfa ICE-12S er oplagt til dig, der vil lave mange isterninger til både familie og venner, der kommer på besøg.

Wilfa ICE-12S er en isterningemaskine med høj kapacitet. Den kan lave op til 70 isterninger i timen, så du kan servere drikkevarer med isterninger til både hverdag og fest. På 24 timer, kan du få op til 12 kilo is, så du ikke kommer til at mangle.
Modellen er en mere kompakt størrelse, der er nem at integrere i et køkkenskab, eller du kan gemme af vejen i skuffer og skabe.

Du vælger mellem to forskellige størrelser på isterningerne, der gør det nemt at tilpasse isterningerne til drikke eller præferencer.

I bunden har maskinen en ventil, der gør det enkelt, når der skal skiftes vand, eller du skal fylde nyt vand på maskinen. Når der er behov for nyt vand, eller isterningerne er færdige, får du besked med en lampe, der lyser op.

 • Mulighed for at vælge to størrelser isterninger

 • Med indikation for tømning af isterninger og ved behov for nyt vand

 • Besværlig at tømme for vand

 • Ingen køling i isterningebakken, så isterningerne kan smelte

Melissa MEL16620019

Melissa MEL16620019
Prissammenligning

Melissa MEL16620019 – det kompakte valg

Isterningemaskinen Melissa MEL16620019 er det gode valg, hvis du har begrænset med plads, men gerne vil have mulighed for hurtigt at lave is til drikkevarer.

Maskinen anbefales for den praktiske størrelse på Isterningemaskine.dk, hvor den blandt andet også får ros for at have advarsel ved behov for vand og tømning af isterningebakke.

Hos Bomagasinet.dk er Melissa MEL16620019 også anbefalet. Den er hurtig i forhold til andre isterningemaskiner, og det er et plus, at maskinen slukker automatisk, når isterningebakken er fyldt.

Maskinen kan lave 9 isterninger på 9 minutter, og det er den hurtigste maskine i oversigten. Du skal blot fylde vand på isterningemaskinens beholder med plads til 1,85 liter vand. Når isterningemaskinen har fyldt bakken til færdige isterninger, vil en lille lampe lyse og advare om, at den skal tømmes.

Hvis maskinen har behov for mere vand, vil den også indikere, at det er nødvendigt, så du ikke behøver holde øje med beholderen. Glemmer du at slukke for isterningemaskinen fra Melissa, har den automatisk sluk-funktion, så du ikke spilder strøm.

Selve designet er ikke så elegant, men det er en mindre og praktisk maskine, der ikke fylder meget. Prisen er også i den lave ende, så den kan være god til det mindre budget.

 • Kompakt model

 • Designet er ikke det pæneste

Meget for pengene: Tectake 400474

Tectake 400474

Tectake 400474 – med smarte alarmer og automatisk stop-funktion

Det er bedst, at vandet er helt koldt, når du fylder det i tectake 400474. Det sikrer, at isterningerne hurtigere bliver klar til brug. Der kan være i alt 2,4 liter vand i maskinens beholder.

Der kan laves 9 isterninger af gangen, og de er klar efter 10 til 15 minutters ventetid. Du skal blot fylde vand i øverst på maskinen, og med 10 minutters intervaller vil maskinen sende en ny forsyning isterninger afsted.

Når iskurven er fuld, stopper maskinen automatisk, og maskinen vil give en lyd som alarm. Kompressoren står derfor ikke og bruger unødvendig strøm. Du vil også få en alarm, når vandbeholderen skal genopfyldes.

 • Alarm ved fuld isbakke og tom vandbeholder

 • God værdi til prisen

 • Ikke så elegant design

 • Ikke den hurtigste maskine

Caso Ice Master Pro

Caso Ice Master Pro
Prissammenligning

Caso Ice Master Pro – lille og hurtig isterningemaskine

Isterningemaskinen fylder ikke meget, men det betyder ikke, at den ikke kan sikre isterninger til drikkevarer. I løbet af få minutter vil maskinen allerede spytte isterninger ud, og du kan derfor hurtigt producere den rigtige mængde – selv når du har gæster på besøg en varm sommerdag. På 8 minutter laver maskinen 9 isterninger, og du bestemmer om de skal være små eller store.

Med et overskueligt display kan du indstille dine ønsker til størrelse, og det er nemt at betjene maskinen. Når den er i gang, larmer den også minimalt.

Når isterningemaskinen har lavet isterningerne, er de stadig fugtige, når de kommer ud. Lader du dem ligge, vil de derfor kunne fryse sammen til en klump.

 • Lydsvag

 • Kan indstilles til 2 størrelser

 • Isterningerne er våde, når de kommer ud, så de kan fryse sammen

 • Ikke den hurtigste model på markedet

Nordic Sense IC1212S

Nordic Sense IC1212S

Nordic Sense IC1212S – nem at rengøre

Nordic Sense IC1212S er en kompakt og strømlinet ismaskine, der hverken optager meget plads eller skæmmer, hvis den står fremme. Du skal dog sørge for, at der er luft bag maskinen, da den har en blæser, der vender bagud.

Hos norske Tek.no er dommen, at ismaskinen er pæn og kompakt, men at prisen er til den høje side. Isbakken er ifølge eksperterne til den lille side, og maskinen larmer også mere, end der er angivet fra producenten.

Det kan tage lidt tid for maskinen at blive klar, men når den først er i gang, vil du også hurtigt få frisklavede isterninger. Den larmer på samme niveau som et køleskab, når den laver isterninger.

Maskinen har et kompakt design. Der er et stort vindue, hvor du kan se ned til isterningerne, når de er i gang med at blive lavet. Vinduet er også en del af lågen, du åbner, når du skal ned i maskinen.

Hullet er stort og nemt at komme til, så rengøring af maskinen også er klaret hurtigt.

 • Kompakt og strømlinet design

 • Nemt at se ind i maskinen

 • Lille isbakke

 • Larmer en del

Emerio IM-111502

Emerio IM-111502
Prissammenligning

Emerio IM-111502 – lydsvag og hurtig isterningemaskine

En isterningemaskine kan være noget, du bruger hver eneste dag, og Emerio IM-111502 kan fint stå fremme med et enkelt og stilrent design.

Emerio IM-111502 er oplagt, hvis du elsker at kunne have isterninger klar i en fart. Du kan enten give den en fast plads i køkkenet, men den er også nem at tage med til fester eller i sommerhuset, hvor du vil servere kolde drikke.

Maskinen har en alarm, der giver lyd, når isterningerne er færdige. Du vælger selv, hvilken størrelse, du foretrækker. Der er tre muligheder: lille, mellem og stor. Isterningerne er klar i en lille kurv, der er lige til at tage med ud.

Den kan lave op til 12 kg på 24 timer, så du ikke kommer til at mangle. Og den står solidt på bordet, for den har fire fødder medgummibelægning, der sikrer, den står fast under arbejdet.

 • Giver alarm, når isterninger er færdige

 • Med skridsikre gummifødder

 • Ingen køling i isterningeskuffen

 • Blåt lys kan ikke slukkes

Royal Catering RCIC

Royal Catering RCIC

Royal Catering RCIC – kompakt og brugervenlig ismaskine

Med Royal Catering RCIC kan du sikre dig, at der altid er isterninger til de kolde drikkevarer. Den kompakte maskine kan på 6 minutter lave 9 isterninger, så du på en time kan lave op til 300 g.

Royal Catering RCIC laver kegleformede isterninger, der er runde i spidsen og har en hul midte. Derfor kan maskinen også hurtigere lave isterninger, og isterningerne har en større overflade, der køler drikke ned endnu hurtigere.

Du får besked med små lamper, når der skal fyldes mere vand på maskinen, og du indstiller den selv til, om den skal lave små eller store isterninger. Der er kun to knapper at forholde dig til, hvor du med den ene bestemmer størrelsen på isterningerne og den anden tænder og slukker maskinen.

Isbakken har kapacitet til op til 1,2 kg isterninger, og med den medfølgende skovl, kan du nemt skovle isterningerne over i en beholder eller direkte i glasset.

 • Laver isterninger hurtigt

 • Vælg mellem store eller små isterninger

 • Kan larme en smule

 • Tung model på 11 kg.

Vigtige overvejelser inden køb af en isterningemaskine

Kapacitet

Kapacitet i vandbeholderen er afgørende for, hvor ofte du skal fylde nyt vand på maskinen. Har du brug for at lave mange isterninger på én gang, er det en fordel, at kapaciteten er høj, så du ikke skal forbi og fylde maskinen så tit.

Der er også forskel på, hvor mange isterninger maskinen kan opbevare i bakken til de færdige isterninger. Jo mere plads der er, jo færre gange skal du tømme bakken for isterninger, der er klar til brug.

Tidsforbrug

Der er forskel på, hvor hurtigt isterningemaskinerne producerer is og i hvilken mængde. Hvis tid er afgørende for dig, så tag et kig på hvilken model, der både er hurtig og opfylder dine andre krav.

De tre maskiner i oversigten bruger omtrent samme tid på at lave isterninger. Der er dog forskel, der kan have betydning for dig, der skal lave isterninger i en fart.

Funktioner

Du kan med fordel overveje, om der er bestemte funktioner, du ønsker, din isterningemaskine skal have. Særligt smart er det, hvis din valgte model kan lave isterninger i flere størrelser. Det kan være rart at tilpasse størrelsen til både glas og drikkevarer.

For nogle kan det være praktisk, at der er en automatisk sluk-funktion. Det samme er en indikator, der viser hvornår beholderen skal tømmes og hvornår der skal påfyldes vand.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Isterningemaskine.dk

Isterningemaskine.dk er en hjemmeside, der laver oversigter over forskellige isterningemaskiner på det danske marked. Målet er at vejlede forbrugere, der har behov for at finde den rigtige model til den bedste pris.

Melissa MEL16620019 er beskrevet hos Isterningemaskine.dk. I oversigten bliver maskinen blandt andet vurderet på: funktionalitet, brugervenlighed, design og størrelse. Sidst er en samlet vurdering, hvor der konkluderes, at det er en praktisk og kompakt model.

Anmeldelsen er udgivet den: 1. september 2021.

Læs hele anmeldelsen her

Bomagasinet.dk

Hos Bomagasinet.dk kan du finde oversigter over en lang række af forskellige produkter, der alle relaterer sig til hjemmet og hverdagen. Det er et forbrugermagasin, der laver guides og rådgiver i, hvad der er af gode produkter på markedet til forbrugere.

Melissa MEL16620019 er med i en større oversigt over seks forskellige isterningemaskiner. De forskellige maskiner er sammenlignet, og Melissa MEL16620019 er vurderet på design og funktioner.

Anmeldelsen er udgivet den: 21. marts 2022

Læs hele anmeldelsen her

Skousen.dk

Skousen.dk er forhandler af køkkenprodukter og hårde hvidevarer. De har både fysiske butikker og en webshop, hvor de sælger deres udvalg af produkter.

Læs anmeldelserne her

Whiteaway.com

Hos Whiteaway.com kan du købe hvidevarer fra mange kendte mærker med en bred vifte af specifikationer som blandt andet: kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

Tek.no

Tek.no er et norsk testmagasin, der har over en million besøg i ugen. De skriver om forbrugerteknologi, der indebærer al den elektronik, du bruger både på arbejde og i fritiden. De tester produkter, guider forbrugere og skriver nyhedsartikler.

Nordic Sense IC1212S er testet og sammenlignet med 7 andre ismaskiner i en stor oversigt. De er sammenlignet, hvor isterningemaskinen opnår en score på 6,5 point ud af 10, hvilket betyder, at panelet finder den udmærket.

Anmeldelsen er udgivet d. 17. juli 2022. Læs anmeldelsen her

Amazon

Hos Amazon får Royal Catering RCIC en bedømmelse på samlet 3,9 stjerner ud af 5.

Anmeldelserne kommer løbende.

Læs anmeldelserne her

FAQ

Hvad er en isterningemaskine?

Med en isterningemaskine kan du lave isterninger uden behov for isterningeposer eller fryser. Du skal fylde vand på maskinen, der fryser vandet til isterninger, så de er klar til brug.

Hvordan rengør jeg en isterningemaskine?

De fleste isterningemaskiner er lette at gøre rene. Tag maskinen ud af stikkontakten og rengør alle overflader med vand og opvaskemiddel. Skyl grundigt efter med vand.

Hvordan laver jeg klare isterninger?

Isterninger kan have en tendens til at blive uklare, og det skyldes ilt i vandet. Hvis du koger vandet op to gange, før du anvender det i maskinen, vil isterningerne blive mere klare og gennemsigtige, når vandet fryser.

Hvad er den bedste isterningemaskine?

Vi anbefaler Princess som det bedste valg, hvis du skal bruge en hurtig og praktisk isterningemaskine. Modellen laver hurtigt isterninger, når du fylder vand på den automatiske maskine, og du har mulighed for selv at bestemme mellem tre forskellige størrelser på de færdige isterninger.

Relevante artikler

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her