Stor guide: find den barnevogn der passer til jer

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

barnevogn

Her er barnevogne til de fleste typer familier

Senest opdateret 19/06/2023

En barnevogn er musthave udstyr til familier med små børn. Vognen giver frihed og fleksibilitet i hverdagene med babyer og små børn op til cirka 2 år. Som kommende eller nybagte forældre har sikkerhed, trivsel og komfort stor betydning, når det kommer til at vælge, hvilken vogn der bedst opfylder kravene til gode middagslure og gåture.

Herunder får du et overblik over nogle af de bedste barnevogne på markedet. Du får overblik over egenskaber, designs og priser, så du kan træffe den rette beslutning om hvilken vogn, der skal give tryghed for dit barn.

Metoden bag barnevogn oversigten

Vores overblik er baseret på sammenligninger af barnevogne fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste barnevogn. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte barnevogne til forskellige behov.

Bugaboo Donkey 5 Mono

Bugaboo Donkey 5 Mono

Bugaboo Donkey 5 Mono – Et godt valg

Vil du have masser af kvalitet og valuta for pengene, skal du vælge Bugaboo Donkey 5 Mono. Vognen er en kombinationsmodel, så den kan bruges i flere år – både som klassisk vogn til babyen samt som praktisk klapvogn, når dit barn bliver større.

Det unikke ved kombi-vognen er den høje vægtkapacitet på 22 kg. Du kan nemt omforme vognen, og den kan bruges til flere børn.
Der er praktisk opbevaring i siden af vognen, så du også kan bruge den til indkøbsture foruden gåture og middagslure. 

Du kan vælge mellem forskellige farvekombinationer på Bugaboo Donkey 5 Mono, så du får dét look på vognen, der matcher din smag. Der følger et regnslag med til vognen, og du kan tilkøbe kaleche, når du vil have mest værdi for pengene med den stilfulde vogn. 

Du skal ikke bekymre dig om at lappe dæk takket være de punkterfrie hjul.

 • Kombinationsmodel

 • Vægtkapacitet på 22 kg

 • Fås i forskellige farvekombinationer 

 • Punkterfrie dæk

 • Dyr model

 • Kan kun bruges af 1 barn ad gangen

 • Overflade har behov for regelmæssig vask

 • Tilbehør skal købes særskilt

Emmaljunga NXT90B

Emmaljunga NXT90B

Emmaljunga NXT90B – Godt valg til prisen

For langt de fleste småbørnsfamilier er priser af stor betydning, når der skal købes uundværligt udstyr og tilbehør. Denne Emmaljunga barnevogn er et godt valg for dig, der vil have høj kvalitet og god pris.

Vognen er skabt i et klassisk design af solide materialer, så den bruges til flere søskende gennem en årrække. Den får en god anmeldelse hos Strollberry.com, hvor den får ros for at være nem at manøvre med og være fremstillet af materialer af høj kvalitet.

Med Emmaljunga NXT90B får du en vogn med alle de nødvendige egenskaber og funktioner. Vognen har aftagelige hjul, så du let kan have den med i bilen i sammenfoldet tilstand.
Der medfølger en specialdesignet luksusmadras med ekstra polstring, så dit barn får maksimal komfort til gåture og middagslure. Det unikke ved vognen er, at der er en patenteret termobund under madrassen, som sikrer optimal ventilation og høj hygiejne. 

Foruden den specialdesignede madras medfølger også et insektnet.

 • Mulighed for montering af ståsæde

 • Patenteret Termobase-beskyttelse under madras

 • Kan bruges op til 3 års alderen

 • Insektnet medfølger

 • Egnet til 1 barn

 • Klapvognssæde skal tilkøbes

 • Samlet vægt på knap 20kg

 • Inderfor i overdel skal vaskes i hånden

BabyTrold Star

BabyTrold Star

BabyTrold Star – godt valg til spædbarnet 

Er du på udkig efter en god barnevogn til det lille spædbarn, kan BabyTrold Star være det rette valg for dig. Det særlige ved BabyTrold Star er, at den er designet til spædbørn op til 1 år. Vognen har en vægtkapacitet på op til 7 kg, og den er skabt i et stilrent design, der gør det muligt for dig at bruge vognen til flere børn.

Star-vognen kan købes til en skarp pris. Prismæssigt er den tidløse vogn sig i den lave ende af prisskalaen, så du kan få råd til alt det andet babyudstyr, der skal købes. Du får masser af udstyr for pengene, når du vælger den enkle og brugervenlige vogn fra BabyTrold, hvor der medfølger en lift samt en pusletaske.

Vognen fra BabyTrold er skabt til hverdagen med et spædbarn. Der er godt med opbevaringsplads indbygget i barnevognen, så du kan tage din lille søn eller datter med på ture ud af huset som indkøb.
Det er nemt at folde vognen sammen og slå den ud igen, så du problemfrit kan have den med dig i bilen.

 • God pris

 • Lift og pusletaske medfølger

 • Masser af opbevaringsplads

 • Vægt på stel: 8,5 kg

 • Vægtkapacitet på op til 7 kg.

 • Lufthjul følger med, mens massive, punkterfrie hjul skal tilkøbes

 • Kan være svær at have med i en lille bil

 • Overfladerne skal tørres af med fugtig klud

Bugaboo Donkey 5 Duo

Bugaboo Donkey 5 Duo

Bugaboo Donkey 5 Duo – Godt valg til 2 søskende 

Har du flere børn under 3 år, er det værd at købe en søskendebarnevogn som denne kvalitetsmodel. Bugaboo Donkey 5 Duo er det smarte og funktionelle vogn, der er bygget op med dobbeltplads, så du kan have begge dine børn med dig på udflugter.

Vognen kan samlet set holde til en vægt på op til 22 kg, og hver lift er beregnet til en vægt på maksimum 9 kg. Vognen er udstyret med solide bremser, hvilket er en sikkerhedsmæssig fordel, når der sidder 2 børn i liftene. Den ekstra vægt nødvendiggør, at vognen står sikkert og stabilt, når du kobler bremserne til.
Der følger regnslag med til begge lifte til Bugaboo Donkey 5 Duo vognen.

Stellet er let at folde sammen takket være det enkle kliksystem. Alt tekstil på Bugaboo Donkey 5

Duo er fremstillet af solide materialer, så det bliver nemt for dig at vaske og rengøre alle overflader både indeni og udenpå. 

 • Punkterfrie hjul

 • Vægtkapacitet på op til 22 kg.

 • Regnslag medfølger

 • Moderne bremser

 • Dyr model på grund af design

 • Kan være besværlig at folde sammen og opbevare i bil

 • Ekstra overflader, der skal rengøres

 • Højkvalitetshjul skal købes særskilt

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Pricerunner.dk

Pricerunner er ét af de største sites, der giver dig som forbruger et godt overblik over, hvor du kan få de skarpeste priser på mere end 16.000 forskellige produkter. Hjemmesiden opdateres hyppigt, så du altid får et retningsvisende overblik over de bedste forhandlere, hvor du kan købe barnevogne.

Læs anmeldelsen her

Strollberry.com

Strollberry.com er en hjemmeside dedikeret til barnevogne og andet, forbrugere skal vide, før de køber en vogn til deres barn. De skriver om forskellige modeller, laver ekspertanmeldelser og guides.
Hos Strollberry.com er barnevognen Emmaljunga NXT90 anmeldt. Den er vurderet og sammenlignet med andre Emmaljunga barnevogne, hvor den bliver anbefalet for det veludførte design.

Link anmeldelsen her

Bugaboo

Bugaboo er den populære og respekterede forhandler, der produceret og udvikler klapvogne og barnevogne. Det unikke ved producenten er, at den specialiserer sig i vogne til transport af babyer og mindre børn (herunder også autostole), og at den går op i at fremstille kvalitetsudstyr med respekt for både miljø, sundhed og sikkerhed.

Se mere her

Coop Shopping

Coop er en anerkendt lavpriskæde herhjemme, der forhandler alt fra dagligvarer over haveudstyr til tilbehør til børn og babyer. Du finder blandt andet BabyTrold Star i sortimentet.

FAQ

Hvilken barnevogn skal jeg købe?

Du skal købe dén vogn, hvis egenskaber, funktioner og design matcher dine krav og dit barns behov. Du skal særligt forholde dig til vægtkapacitet, når du sammenligner forskellige modeller. Derudover skal du være opmærksom på kvalitet og medfølgende tilbehør, når du vil have mest valuta for pengene.

Hvad koster en barnevogn?

Du finder moderne barnevogne i høj kvalitet fra omkring 4.500 kroner og opefter. Når det kommer til køb af barnevogn, skal du forvente, at du får, hvad du betaler for. Vil du have en af de populære og multifunktionelle kombinationsvogne, skal du forvente en pris på omkring 10.000 kroner.  

Hvilken barnevogn er den bedste?

De bedste barnevogne er dem, der er lavet i solide materialer, og som er udstyret med hjul, madras og tilbehør af høj kvalitet. Det kommer dig til gode både økonomisk og anvendelsesmæssigt, hvis du bruger tid på at undersøge forskellige vogne. På dén måde får du den bedste model for dig.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her