Markedets bedste stegetermometer

Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her

stegetermometer

Vi har gennemgået stribevis af webcam tests for at gøre det nemt for dig at finde det bedste

Senest opdateret 17/01/2023

Kommerciel redaktør: Kasper Skov Jensen

Vil du have helt tjek på, hvornår kødet er både saftigt og færdigt? Med et stegetermometer er der styr på temperaturen på din madlavning. Det gør det nemt og enkelt, når du skal lave en lækker steg eller have styr på julemaden midt i juleræset. Og alle både glade amatører og professionelle gadget-nørder kan have glæde af et stegetermometer til deres madlavning.

Har du brug for et smart stegetermometer, kan du nemt og overskueligt finde nogle gode bud i vores testoversigt. Vi guider dig også i, hvordan du vælger den model, der skal være din nye hjælper i køkkenet.

Metoden bag test af stegetermometere

Vores test er baseret på sammenligninger af produkter fra en række anerkendte brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af de bedste produkter, der ifølge vores research er de bedste på markedet. 

Vores team af researchere vurderer de testede produkter på følgende parametre:

 • Test af produkter fra ekspertkilder
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af de bedste stegetermometere til forskellige behov.

Apption Labs Meater +

 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
5
Apption Labs Meater +

Apption Labs Meater + – bedste stegetermometer

I vores test-oversigt er Apption Labs Meater + vores bedste bud. Det er et smart meater stegetermometer, som er et trådløst stegetermometer med mulighed for både bluetooth og WiFi, mens der også er adgang til en smart app. Både eksperter og forbrugere anbefaler også modellen.

Apption Labs Meater + er en smart løsning – et suverænt digitalt stegetermometer – der hjælper dig med at ramme den helt rette temperatur på din madlavning. Modellen får ros både af eksperter på Test-computer.dk, hvor den anbefales til dig, der er ambitiøs ved grillen eller bare holder af smarte gadgets til køkkenet. Også forbrugerne er tilfredse og giver modellen 4,8 stjerner ud af 5 mulige hos Imerco.

Stegetermometeret er med bluetooth-funktion, så du på op til 50 meters afstand løbende kan tjekke temperaturen. Du kan også anvende den smarte app lavet til termometeret, så du over WiFi kan følge med – også når du ikke er hjemme. Modellen kan måle temperaturen både i selve kødet op til 100 grader, men også rundt om kødet op til 275 grader.

Med til stegetermometeret får du en flot oplader i træ, og på en fuld opladning kan du anvende stegetermometeret i 24 timer i alt. Bagsiden af opladeren er magnetisk, så du kan hænge den op på eksempelvis dit køleskab. På opladeren kan du følge med i, hvor langt stegetermometeret er med opladningen.

 • Måler 2 temperaturer

 • Flot oplader

 • Dyrere produkt

 • Skal anvendes med app

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Weber iGrill 2

 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
5
Weber iGrill 2

Weber iGrill 2 – alsidig model til grillen

Stegetermometeret Weber iGrill 2 er lavet, så det kan bruges både i ovn og på grill. Det gør det alsidigt, når du skal lave mad og har brug for at kunne følge temperaturudviklingen. Modellen måler både kernetemperaturen på kødet, mens du samtidigt får besked om omgivelsernes temperatur – både i ovn og grill.

Med til Weber stegetermometeret følger en trådløs del, hvor du kan aflæse alle informationer på en afstand op til 45 meter. Displayet er med lys, så du nemt kan følge med, selvom du står en halvmørk sommeraften og griller. Du kan også benytte dig af Weber’s app, der giver dig gode råd til, hvordan du får det bedste resultat.

Weber iGrill 2 bruger et AA-batteri, men ét batteri giver i alt 200 timers brugstid.

 • Trådløst

 • God batterilevetid

 • Ingen mulighed for opkobling til Wifi

 • Bruger batterier

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

OBH Nordica 4771

 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 0,5 stjerne
4,5
OBH Nordica 4771
Prissammenligning

Med et praktisk og billigt stegetermometer kan du hurtigt få styr på din madlavning. Modellen OBH Nordica 4771 er et trådløst stegetermometer i den billige ende af skalaen. Den anbefales som et godt valg hos Bedsteitest.dk, mens forbrugere på Coop også roser stegetermometeret. Det giver god alarmlyd, er stabilt og præcist. Her får det 4,6 ud af 5 stjerner.

Med OBH Nordica 4771 kan du få præcise data på, hvordan din roastbeef har det i ovnen, eller hvor langt brødet er med at bage. Det er et simpelt stegetermometer, hvor der ikke er ekstra app eller andet, men det fungerer ifølge forbrugerne og eksperterne præcist, som det skal.

Stegetermometeret har 30 meters rækkevidde, så du skal holde dig lidt tættere på maden, end med de andre modeller i oversigten. Du kan dog løbende følge med på displayet, som du kan tage med dig rundt. Displayet er stort og let at læse, så det er hurtigt at tjekke til maden.Når den ønskede temperatur er nået, vil du få en klar alarm, så du ved, tiden er inde.

Du får et af de bedste stegetermometer til prisen med OBH Nordica 4771.

 • Prisvenligt valg

 • Trådløs

 • Kortere rækkevidde

 • Ingen app

Det skal du overveje, før du køber et stegetermometer

Inden du vælger et stegetermometer fra oversigten, så overvej de følgende spørgsmål:

Trådløst eller ej?

Det er muligt at få et klassisk stegetermometer, hvor du løbende skal hen og tjekke temperaturen inde i ovnen eller på grillen. De er fikse at bruge, men du kommer hurtigt til at gå mange gange frem og tilbage til maden for at tjekke op.

En digitalt stegetermometer med bluetooth gør, at du har et display, du kan tage med dig, mens selve måleren kan blive i kødet eller hvad end, du laver af mad. Nogle stegetermometre kan kobles til dit wi-fi, som giver dig mulighed for at følge med i temperaturen fra en app, hvor end du er – hjemme eller ej.

Hvilken rækkevidde?

Nogle modeller har indbygget bluetooth, men det kræver, at du holder dig indenfor rækkevidde, så signalet kan nå. Har du gang i større projekter, hvor du skal holde øje med grillen, selv når du ikke er hjemme, kan du overveje, om du har behov for Wifi-opkobling også.

Hvad er budgettet?

Det er også værd at tage med i dine overvejelser, hvor meget du er villig til at betale for et stegetermometer. Elsker du smarte ting til køkkenet, og får du det brugt ofte, er der god grund til at vælge et dyrere stegetermometer med flere funktioner og muligheder. 

Gennemgang af kilder og tests

Bedsteitest.dk

Bedsteitest.dk finder forskellige produktkategorier og laver gode gennemgange af mulighederne på markedet. De kårer en vinder og anbefaler produkterne, så det er nemt at handle det rigtige.

Hos Bedsteitest.dk er alle tre stegetermometre repræsenterede. Meater+ får kåringen som testvinder, mens Weber iGrill 2 er det bedste til grillen og OBH Nordica 4771 anbefales som det billige digitale valg.

Testen er udgivet d. 25. april 2022. Se den her

Kitchenone.dk

Kitchenone.dk er en dansk forhandler af køkkengrej og -udstyr. Deres webshop har et bredt udvalg, og hvert eneste produkt kan forbrugerne efter et køb gå ind og bedømme. Det er både muligt at give stjerner og skrive en kommentar.

Weber iGrill 2 er blandt andet blevet vurderet af køberne, der har handlet hos Kitchenone.dk.

Link til anmeldelser her

Elgiganten

Hos Elgiganten finder du en lang række af forskelligt elektronik til salg i deres fysiske butikker og store webshop. På webshoppen kan kunder anmelde produkter, som de har købt på siden.

Weber iGrill 2 har modtaget mere end 14 anmeldelser fra danskere. De har bedømt med stjerner, der er beregnet til et gennemsnit, mens de også har skrevet kommentarer.

Link til anmeldelser her

Coop

Coop er en samling af flere supermarkeder, der også har en fælles webshop, hvor produkterne kan købes. På webshoppen kan forbrugerne anmelde deres køb, der kan guide andre købere.

OBH Nordica 4771 har fået en række anmeldelser, hvor det er bedømt med stjerner, mens forbrugerne også har beskrevet deres oplevelse med produktet.

Link til anmeldelser her

Imerco

Hos isenkræmmeren Imerco er det muligt både at købe i butik eller online. Online har du mulighed for at læse andre kunders beskrivelser og bedømmelser af de produkter, der forhandles.

Meater+ har modtaget en række anmeldelser fra danske forbrugere. Generelt er de meget tilfredse med produktet, der scorer et højt gennemsnit.

Link til anmeldelser her

Komputer.dk

Komputer.dk er en dansk side, der deler forskellige eksperttests af elektronik med særligt fokus på computere. Der bliver også publiceret forskellige artikler, der kan hjælpe dig i livet med teknologi.

Meater+ har fået en gennemgang hos eksperterne på Komputer.dk. Den får næsten topkarakter med 9,6 point ud af 10, og den bliver anbefalet til gadget-nørden, der holder af smarte løsninger.

Testen er udgivet d. 15. juli 2019.

Link til test her

FAQ

Hvordan bruger man et stegetermometer?

Stegetermometeret er et af de vigtigste redskaber, når det kommer til madlavning. Det hjælper dig med at få den perfekt tilberedte mad. Her er en hurtig guide til, hvordan du bruger et stegetermometer.

1. Sæt stegetermometeret i maden. Der er to måder, du kan gøre dette på. Du kan enten stikke termometeret ind i fra siden, eller du kan stikke det ind i kødet fra bunden. Hvis du stikker det ind fra siden, skal du sørge for, at det ikke rører andet.

2. Sæt maden i ovnen eller på grillen. Sørg for at placere det, så varmen bliver jævnt fordelt.

Hvilket stegetermometer er bedst?

Det vigtigste, når du vælger et stegetermometer, er, at det er præcist. Hvis du ikke kan stole på målingerne, er det ikke brugbart. Du bør dog også overveje, om du vil have en trådløs model med bluetooth, et smart design, eller om du primært skal bruge stegetermometret til grill eller ovn.

Hvad skal stegetermometeret stå på?

Den anbefalede kernetemperatur afhænger helt af, hvilken kødudskæring, der er tale om. På bloggen madensverden.dk er der samlet en oversigt.

– Andesteg: 75 grader
– Okseculotte: 56 grader
– Cuvette (medium): 60 grader
– Forloren hare: 80 grader
– Flæskesteg: 65 grader
– Kylling: 75 grader

Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her