Stort overblik: Her er 8 sjove gaver til enhver anledning

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

sjove gaver

Her er nogle af de sjoveste gaver, du kan give

Senest opdateret 19/06/2023

Har du en ven eller et familiemedlem, der godt kan klare lidt sjov og spas? Så får du her ideer til sjove gaver, du kan give dem.

Når du køber sjove gaver til fødselsdagen, indflytterfesten eller dimensionen, kan du være sikker på, at stemningen bliver løftet. Hvis du har aflæst modtageren rigtigt, vil det være noget, I kan grine af i mange år – men pas på, måske tager personen hævn, næste gang du holder fest.

Bliv inspireret til sjove gaver herunder. Vi har fundet 8 forskellige ideer, så der er helt sikkert én, der matcher det, du leder efter.

Toilet golf

Toilet golf
Prissammenligning

Toilet golf

Det er på tide, at vi træffer en kollektiv beslutning om at droppe vanen med at tage telefonen med på toilettet. Toilet golf er det perfekte alternativ.

Toilet golf er den perfekte gave til ham eller hende, der bruger evigheder på badeværelset. Giv dem denne gave, og sørg for, at de bliver underholdt under hele besøget.

Oppustelig beer pong hat

Oppustelig beer pong hat
Prissammenligning

Oppustelig beer pong hat – spil beer pong overalt

Vil du have lidt ekstra gang i festen? Med de to oppustelige beer pong hatte er underholdningen sikret.

De to oppustelige beer pong hatte er den perfekte gave til ham eller hende, som har et dyrt plankebord, de er meget ømme over for.

Giv personen et godt og sjovt alternativ til et ødelagt plankebord med beer pong hatte – så slipper du også for at høre mere om plankebordet.

Game of Gnomes havenisse

Game of Gnomes havenisse
Prissammenligning

Game of Gnomes havenisse – sjov gave til Game of Thrones-nørden

Deler du ikke din vens entusiasme for det store seriehit, hvor alle de vigtigste karakterer blev skrevet ud inden sæson 3? Så send en stikpille til din serieelskende ven med en Game of Gnomes havenisse.

Det her er den perfekte, sjove gave til ham eller hende, der bare aldrig stopper med at tale om Game of Thrones (utvivlsomt en af de bedste serier nogensinde). Hvis din ven har set serien mere end to gange – ja, så fortjener personen en gnom-havenisse.

Stigegolf

Stigegolf

Stigegolf – et sjovt spil til haven

Hvis du vil have, at din gave giver anledning til mange sjove timer, kan du købe et stigegolf-spil. Det kan spilles af både børn og voksne i timevis, når vejret er godt.

Stigegolf er den perfekte gave til personen, der elsker at være ude i det fri.

Er din ven et rigtig konkurrencemenneske? Så sørg for at pakke spillet op, og øv dig lidt, inden du giver gaven væk – så bliver det en ekstra sjov gave.

Tantone strandhåndklæde

Tantone strandhåndklæde
Prissammenligning

Tantone strandhåndklæde

Kender du en, der valfarter til stranden, så snart temperaturen har passeret 20 grader? Så giv dem et tantone strandhåndklæde, så de kan følge med i, hvornår de har fået den rette tan.

Et tantone strandhåndklæde er en rigtig sjov gave til ham eller hende, der altid ligger på stranden og roterer som en grillkylling. Hvis du har en ven eller veninde, som tjekker sine tanlines hver femte minut, så giv dem et tantone strandhåndklæde.

Rundbold

Rundbold spil
Prissammenligning

Rundbold spil – sjov gave til hele familien

Vil du give en gave, der for mange er symbolet på dansk sommer? Så køb et rundbold-spil, som kan bruges af hele familien.

Et rundbold spil er en god gave til både børn og voksne, som kan lide at bevæge sig. Giv dem spillet i gave – og udfordr dem straks til en omgang rundbold.

Stor enter knap

Stor enter knap
Prissammenligning

Stor enter knap – en af de sjoveste gaver til kollegaen

Kender du en stresset kontormedarbejder? Så giv ham eller hende en mulighed for at slippe frustrationerne løs med en stor enterknap.

Har du en kollega, som ikke altid er cool, calm and collected, når teknikken driller? Så giv kollegaen en stor enterknap, så vedkommende kan banke frustrationerne ud.

Ølbælte

Ølbælte
Prissammenligning

Ølbælte

Når din ven desværre kun har to hænder, men en stor tørst efter øl, så kan ølbæltet være en rigtig hjælpsom gave.

Det her er den perfekte gave til ham eller hende, der godt kan lide at skifte løbebæltet ud med et øl-bælte til festlige lejligheder. Giv bæltet til vennen, der altid har drømt om en stor, flot ølvom.

Det skal du overveje, inden du køber sjove gaver     

Til hvilke anledninger kan du give sjove gaver?

I princippet kan du give sjove gaver til alle anledninger, men hvor fødselsdage, babyshowers, indflytningsfester og lignende selvfølgelig er oplagt. Alternativt kan du give sjove gaver som et supplement til den ”rigtige gave”.

Dog handler det mere om, hvem du giver gaven til. Hvis de synes, det er underholdende, kan du give sjove gaver til alle anledninger.

Hvad griner modtageren af?

Når du vil finde en sjov gave, skal du først og fremmest tænke på, hvem du giver den til. For eksempel er det ikke alle, der ville sætte pris på den hylende morsomme Game of Thrones reference – derfor bør du altid overveje dit publikum. Find på den sjove gave ud fra deres personlighed, interesser og særheder   

Hvad skal din sjove gave koste?

Det allerbedste ved sjove gaver er, at de ofte er ganske billige. Det er blandt andet derfor, de egner sig godt som supplementer til andre gaver. På den måde kan du give to gaver uden at sprænge budgettet.

Find mere inspiration i de øvrige gaveguides

Skal du finde den perfekte gave? Vi har gaveguides til alle anledninger:

FAQ

Kan jeg købe sjove gaver i fødselsdagsgave?

Ja, du kan sagtens købe sjove gaver og give dem som fødselsdagsgave – sjove kan gaver i princippet gives til alle festlige anledninger.

Hvad er de sjoveste gaver?

De sjoveste gaver finder du ved at overveje, hvem der skal modtage dem. Vælg en gave, der matcher modtagerens interesser og humor.

Kan jeg finde sjove gaver til under 100 kroner?

Du kan sagtens finde sjove gaver til under 100 kroner. Der findes sjove gaver til ethvert budget.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her