De bedste rulleborde på markedet

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

rullebord

Vi har fundet rolleborde til enhver indretning

Senest opdateret 01/09/2023

Et rullebord, bakkebord eller serveringsvogn kært barn har mange navne, ligeså vel som bordet har mange anvendelsemuligheder. Et rullebord kan både bruges som en flot pyntende del af indretningen; du kan enten stille blomster på det, dine yndlings nips, eller du kan bruge det som barbord

Du kan placerer et rullebord lige præcis der, hvor du har brug for det. Hvad end det er i køkkenet med krydderurter, olier og køkkenredsksaber, eller det er i stuen med dine fornemeste flasker sprut og flotteste glas, så vil det pynte og tildele rummet en solid mængde stil, og så er det yderst funktionsrigt. Det smarte ved et rullebord, er, som navnet hentyder en smule til, at du kan rulle det derhen, du skal bruge det.

Et rullebord er en smuk tilføjelse til ethvert hjem og er et oplagt indretningselement i alle typer indretning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du bruge det til, hvad du kan stille på det, og hvor du vælger at placere det. Og så gør rulle-funktionen det ekstra nemt at eksperimenterer med, hvor det skal stå.

Metoden bag overblikket over rulleborde

Vores overblik er baseret på sammenligninger af rulleborde fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på dit næste rullebord.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte rulleborde til forskellige behov.

Sackit rullebord med bakke

Sackit rullebord med bakke

Sackit rullebord med bakke – stilrent dansk design

Det danske designbrand Sackit har kun været på markedet i 10 år, men har allerede cementeret sig som et brand, der gør funktionelt og eksklusivt design til hvermandseje.

Funktionalitet og eksklusivitet er især også velkendte egenskaber for Sackits rullebord med bakke, som er et vaskeægte multifunktionelt livsstilsprodukt skabt af kvalitetsmaterialer. Du får et stilrent bord, hvor klassiske linjer peppes op af en snert af moderne minimalisme. Den smukke bakke i olieret træ står i den smukkeste kontrast til det sorte skelet af stål. 

Du får muligheden for at vælge mellem tre forskellige træsorter, der også har betydning for bakkens vægt: Acacia: 1,6 kg, Dark stained ash: 2,2 kg og White stained oak: 2,8 kg

Dette rullebord er perfekt til både baren, hvor der er god plads til både flasker, cocktailglas, shaker og karafler på de to plateauer. Og med et mantra fra Sackit om multifunktionalisme, så gør den aftagelige bakke også dette bord oplagt til brug som serveringsbord.

Dette bords egenskaber og stilfulde, tidsløse design ligger også til grund for, hvorfor forbrugermagasinet.dk har valgt at inkluderer det på sin liste over flotteste rulleborde.

Udvalgte specifikationer

 • Materialer: Stål og træ
 • Mål: B: 55 H: 68 L: 52 cm.
 • Design: Dansk
 • Lavet af kvalitetsmaterialer

 • Aftagelig bakke

 • Kan fungere både som serveringsbord, barbord eller sidebord

 • Prisen er lidt i den dyre ende

 • Kunne godt være en kende højere

 • Der kan forekomme knaster som en naturlig del af træet

Normann Copenhagen Block Table

Normann Copenhagen Block Table

Normann Copenhagen Block Table

Leder du efter et stilfuldt rullebord med et unikt og funktionelt design? Så kan vi anbefale dette bord fra Normann Copenhagen, designet af Simon Legald. Normann Copenhagen har siden 1999 stået for at udfordre status quo, når det kommer til design. Deres mission er at skabe originale og innovative produkter med et simpelt moderne men tidsløst design.

Bordet fås i forskellige farver, så du nemt kan få det til at passe ind i din personlige inredningsstil. Du kan vælge mellem følgende farver: sort, hvid, light grey og dark grey. 

Dertil finder du nemt et sted i hjemmet, hvor bordet vil passe perfekt. Farve valgmulighederne og bordets unikke design gør det nemt at finde en plads i hjemmet. Og bordets hjul gør det også særdeles nemt, hvis du vil flytte rundt på det, hvad end det er for at prøve en ny plads, eller du skal serverer med det.

Bordet har en stil, der gør, at det passer ind, hvorend du placerer det. Det innovative design gør, at det er som en kamæleon i indretningen, der blot vil tilpasse sine omgivelser og ligne, at det hører til.

Udvalgte specifikationer

 • Materialer: Stål og asketræ
 • Mål: B: 35 H: 64 L: 50 cm.
 • Design: Dansk
 • Innovativt design

 • Multifunktionelt

 • Flere forskellige farve valgmuligheder

 • En smule dyrt

 • Begrænset plads på de to plateauer

 • Designet er muligvis ikke for alle

Bloomingville Fine Bar Bord i guld og glas

Bloomingville Fine Bar Bord i guld og glas

Bloomingville Fine Bar Bord i guld og glas

Det danske Bloomingville blev etableret i år 2000 og har siden da – med stor passion og stærk fascination for dansk design – skabt boliginteriør med stor begejstring.

Vil du skabe en klassisk stemning med noter af art deco, så bør du kigge efter Bloomingvilles Fine Bar rullebord, der står så flot i guld og glas med et smukt design. Her får du et design, der ligner, at det er eksklusivt og dyrt. Eksklusivt er det, men dyrt kan man ikke ligefrem sige.

Rullebordet er fremstillet af gode materialer og er udført i et stilfuldt design med to plateauer, hvor det øverste er lavet af hærdet glas, og det nederste har en spejloverflade, hvilket giver et unikt og skønt spil.

De to plataeuer eller hylder er forholdsvis rummelige, hvilket giver dig god plads til at opbevarer alt, hvad du gerne vil have dit barskab skal kunne rumme. Hvad end det er flasker, glas, karafler, shaker og garniturer til bar bordet, så får du plads til det. Det eneste du skal være opmærksom på, er, at bordet ikke har en kant eller barriere, så der er desværre en fare for, at tingene du stiller derpå, kan falde af, hvis ikke man er opmærksom, når man færdes omkring det.

Men hvad det ikke har i drinks-flaske-sikkerhed gør det op for i design og stil. Hvilket også er en af grundene til, at bordet er blevet inkluderet på bedsttest.dk liste over smarte rulleborde.

 • Unikt design

 • Stor overflade

 • God pris

 • Glasoverfladen kan larme lidt, når du stiller flasker på bordet

 • Er du uopmærksom omkring bordet, kan du komme til at vælte flaskerne

 • Designet er muligvis ikke for alle

GUBI Matégot rullevogn

GUBI Matégot rullevogn

GUBI Matégot rullevogn

Den fransk-ungarske designer Mathieu Matégot var en af de mest anerkendte franske designere i 1950’erne og var især kendt for sine møbler og innovativt design. Han var banebrydende for sin tid og har formået at lave designs, der stadig holder i dag.

Han står bl.a. bag designet på dette skønne rullebord, som han oprindeligt tegnede tilbage i 1953, og på trods af at designet har lidt over et halvt århundrede på bagen, så holder det stadig 100% i dag. Det er Gubi, der står for relanceringen, så du kan takke dem for at bringe sådan en designperle tilbage.

Dette rullebord kan om nogen siges, at kunne passe ind i ethvert hjem til enhver form for indretning. De tidsløse, enkle linjer tage lige akkurat nok opmærksomhed og vil fremme lige præcis det udtryk, du prøver at skabe i dit hjem.

Du får et rullebord, der kan bruges som serveringsbord, et møbel du stiller nips på, til barbord, som sidebord i stuen eller som bord i køkkenet, hvor du smukt kan stille olier, køkkenredskaber og krydderurter.

Udover bordplader i to niveauer har rullebordet også en viskestykke- eller avisholder, der leder tankerne hen på en anden tid.

Du får her et skønt og funktionelt rullebord med et hav af indretningsmuligheder, der ikke kan andet end at pynte i hjemmet. Det er også nogle af grundene for, hvorfor Bomagasinet har valgt at inkluderer det i deres guide af markedets rulleborde.

Udvalgte specifikationer

 • Materialer: Stål
 • Mål: B: 70,5 H: 72 L: 57,5 cm.
 • Design: Fransk
 • Klassisk design

 • Stor overflade

 • Relancering af gammel designperle

 • I den dyre ende

 • Den sorte farve passer ikke ind overalt

 • Fås kun i sort

4 ting du skal overveje, før du køber et rullebord

Rulleborde og serveringsvogne er blevet yderst populære de seneste par år, så der er rigeligt at vælge mellem på markedet.

Derfor kan det måske være lidt svært at finde ud af præcis, hvilket et man skal vælge. Du kan dog trøste dig med, at udvalget er så stort, at der nok skal være noget, der passer ind i din inredningsstil.

Formål

Det første du bør overveje, er, hvad du skal bruge rullebordet til. Skal du bruge det som barbord, som sidebord i stuen eller i køkkenet?

Når du har fundet, hvad du skal bruge det til, og hvor det skal stå, kan du indskrænke valgene lidt, da der er nogle, der indretnings- og funktionsmæssigt velegner sig bedre end andre til de forskellige formål

Skuffer eller hylder/ plateauer 

Hvilken type af opbevaring du skal bruge bordet til, kan hjælpe dig lidt med at finde ud af, om du skal have hylder eller skuffer.

De fleste rulleborde kommer dog med hylder, da de som regel har en funktion som opbevaring, men hvor bordet skal fremvise det, det opbevarer som f.eks. et barbord, hvor du fremviser din alkohol samling.

Form og størrelse

Du kan få rulleborde i forskellige former, men dem du oftest vil støde ind i er runde eller firkantede. Her kan det være oplagt at finde ud af, hvor i hjemmet det skal stå, for derefter at finde ud af, om et rundt rullebord eller et firkantet rullebord vil passe bedst på den tiltænkte plads.

Materiale og farve

Rulleborde fås også i mange forskellige materialer og i forskellige kombinationer af materialer. Hvilket materiale rullebordet er lavet af, har ofte en betydning for bordets udtryk, og her er det vigtigst at vælge et rullebord, der passer bedst ind i din indretning, og som du vigtigst af alt synes er flot.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Bedsttest.dk

Bedsttest.dk er et medie, der fokuserer på at finde de bedste produkter til forbrugeren. De bestræber sig på at give forbrugeren det bedste overblik over de bedste produkter til den billigste pris.

Læs hele testen fra bedsttest.dk her.

Forbrugermagasinet.dk

Forbrugermagasinet er et medie fra Aarhus. De leverer gratis og lettilgængeligt information om produkter og serviceydelser. Det er deres overbevisning, at en freemium model kommer langt flere brugere til gode uden, at gå på kompromis med kvaliteten af indholdet. De bidrager til deres læsere ved indsamling af testresultater og rapportering, således en bedre købsbeslutning kan træffes.

Læs hele testen fra forbrugermagasinet her.

Bomagasinet.dk

Bomagasinet er et online forbrugermagasin, som har til formål at hjælpe læseren til at finde de rette produkter via guides, anmeldelser og tests.

Anmeldelserne er lavet på baggrund af stor dataindsamling og research, samt gennemgang af brugeranmeldelser og specifikationer.Du kan læse mere om Bomagasinet her 
Læs hele teksten fra Bomagasinet her.

Furnished.dk

Furnished er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for stuen, soveværelset, haven, borde og kontoret. 

Læs hele teksten fra Furnished her. 

Elgiganten

Elgiganten er en af de største butikskæder i Danmark, der sælger hjemmeelektronik. Butikken er kendt for lave priser og et stort udvalg. På webshoppen kan alle forbrugere skrive anmeldelser af produkterne. Læs mere her

FAQ

Hvad er et rullebord?

Et rullebord – eller et serveringsbord som det også kaldes – er et lille bord med hjul, der gør det nemt for dig at servere for dine gæster. 

Mange bruger deres rullebord som barbord, da det er oplagt at stille drikkevarer på bordet, fordi du nemt kan servere drinks for dine gæster. Bordet kan bruges både til fester og andre funktionelle formål, men det er egentlig bare et indretnings element, som udgør et flot møbel, der i sig selv er en smuk tilføjelse til enhver indretning.

Hvordan vælger jeg et rullebord?

Når du vælger et rullebord, bør du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad formålet er med dit rullebord, hvor du har tænkt dig, det skal stå, og hvilken slags rulleborde du synes er flottest. Og så finder du så et rullebord, der passer på de parametre. 

Er rulleborde moderne?

Ja, rulleborde er yderst moderne og kan pifte enhver indretning op. De er både funktionelle og flotte, og du vil ikke fortryde at købe et rullebord.

Du bør blot finde ud af, hvad du skal bruge det til; skal det være en del af indretningen, hvor du stiller nips på, eller skal du bruge det til servering.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her