Stort overblik: De bedste printere

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Bedste printer

Printer test: Få overblikket her

Senest opdateret 18/09/2023

Du er på udkig efter en ny printer, men hvilken skal du vælge? Der er tusindvis af printere på markedet – mange er gode, og mange er mindre gode. Så hvordan finder du den bedste printer til dit behov?

Det hjælper vi dig med i dette overblik, hvor vi giver dig gode råd til, hvad man skal være opmærksom på ved køb af ny printer. Vi har gennemlæst diverse testmagasiner og hjemmesider, der har testet printere eller indsamlet brugeranmeldelser. Vi har samlet resultaterne, så du nemt kan finde den printer, der passer bedst til dig.

 • BUDGETMODELLEN
  HP DeskJet 2720e

  HP DeskJet 2720e

   Prisen på denne printer er i den lave ende, men maskinen går ikke på kompromis med performance og funktioner.
 • HØJ PRINTKVALITET
  Om Epson EcoTank Pro ET-5850

  Epson EcoTank Pro ET-5850

   En printer der kan klare de fleste opgaver indenfor fotografier, billeder, brochurer, marketingmateriale og almindelig print.
 • TIL HJEMMEKONTORET
  Brother MFC-J4335DW

  Brother MFC-J4335DW

   Denne printer kan klare de fleste opgaver du skulle have derhjemme, og kan printe meget før den løber tør for blæk.

Metoden bag overblikket over printere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af printere fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste printer.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte printere til forskellige behov.

Budget – HP DeskJet 2720e

HP DeskJet 2720e

Budgetvalget

HP DeskJet 2720e – bedste budgetvalg

HP DeskJet 2720e printeren er nem at sætte op, selv for de mest teknologiforskrækkede personer. Prisen er i den lave ende, men maskinen går ikke på kompromis med performance og funktioner.

Med en HP DeskJet 2720e har du adgang til de mest basale printerfunktioner. Det inkluderer farveprint, scan af dokumenter (også i farver), brugervenlig opsætning og trådløse forbindelsesmuligheder.

Udvalgte specifikationer

 • Vægt: 3,42 kg.
 • Forbindelsesmuligheder: USB, WiFi, Bluetooth
 • Papirbakke: 60 ark
 • Printerens pris

 • Fremragende farver

 • Mange forbindelsesmuligheder

 • Langsommelig print

 • Høj pris pr. print

 • Bygget af lavkvalitetsmaterialer

Brother MFC-J4335DW

Brother MFC-J4335DW

Bedst til hjemmekontoret

Brother MFC-J4335DW – bedste printer til hjemmekontoret

Brother MFC-J4335DW er den ideelle printer til hjemmekontoret, da den kan utroligt meget og ikke koster en bondegård. Også prisen pr. printet ark er i den prisvenlige ende, da maskinen udnytter en “INKvestment Tank”, som er en hybrid tank, der både anvender printerpatroner såvel som blæktank for optimal genopfyldning af blæk.

Brother MFC-J4335DW er af disse grunde vurderet til at være den bedste printer til hjemmekontoret af testsiden Rtings.com, der har gennemført en undersøgelse af 115 printere.

Det er en alt-i-en printer, der kan udføre de fleste opgaver, du typisk måtte have i hjemmet. Den printer tusindvis af sider, før den løber tør for blæk. Selvom blækpatronerne er i den dyre ende, vil det stadig i det store hele være langt billigere med denne model sammenlignet med andre printere på markedet.

Hvis du til gengæld skal bruge printeren til at printe billeder, er pengene bedre givet ud et andet sted. Brother MFC-J4335DW har nemlig lidt udfordringer med at printe farver. Er du ikke på udkig efter en printer til billeder af høj kvalitet, er denne model imidlertid et oplagt valg for dig.

Udvalgte specifikationer

 • Vægt: 8,8 kg.
 • Forbindelsesmuligheder: USB, WiFi, Bluetooth
 • Papirbakke kapacitet: 150 ark
 • Høj kvalitet og nem problemløsning af papirstop

 • Lav pris pr. udskrift

 • God app

 • Udskriftkvaliteten af billeder er dårlig

 • Meget langsom til at printe billeder

 • Nogle kunder har været uheldige med papirstop, der ikke kunne fikses

Epson EcoTank Pro ET-5850

Om Epson EcoTank Pro ET-5850

Epson EcoTank Pro ET-5850 – bedste alt-i-en printer

Epson EcoTank Pro ET-5850 er en all-rounder printer, der kan det hele. Epson tilbyder endda 2 års ubegrænset brug af blæk, hvilket virkelig presser printerens løbende omkostninger i bund. Hjemmesiden pcmag.com rangeret printeren som den bedste alt-i-en printer.

Det er en alsidig printer, og den er i stand til at løfte størstedelen af opgaver med kryds og slange – heriblandt fotografier, billeder, brochurer, marketingmateriale og almindelig print. Den printer godt og billigt, har en høj papirkapacitet samt to års gratis ubegrænset blæk.

Udvalgte specifikationer

 • Vægt: 11 kg.
 • Forbindelsesmuligheder: USB, WiFi
 • Papirbakke kapacitet: 550 ark
 • Billig pris pr. print

 • Fremragende muligheder for ekstern forbindelse

 • Virkelig god printkvalitet

 • Selve printeren er dyr

 • Papirstop kan volde problemer

 • Ingen bluetooth

5 ting du skal overveje, før du køber en printer

Pris

En altafgørende overvejelse er naturligvis prisen på din nye printer. Det er ikke nødvendigvis den dyreste løsning, der passer bedst til dig. Husk, at selvom nogle modeller er dyrere end andre, behøver du måske ikke bruge så meget, som du tror, ​​for at få en maskine af høj kvalitet.

Overvej, hvilken type papirarbejde du typisk kommer til at skulle udføre med printeren. Hvis du eksempelvis skal bruge den til at scanne eller faxe dokumenter, kan du overveje en multifunktionsprinter, der netop kan begge dele og mere til.

Løbende omkostninger

I forhold til pris skal du ligeledes overveje de løbende omkostninger forbundet med maskinen. Her skal du tænke på vedligehold af enheden, strømforbrug, pris på printerpatroner for den givne model divideret med mængden af blæk, som maskinen typisk forbruger for print af et papir. Skal du bruge printeren til fotos, bør du ligeledes holde pris på fotopapir og farvepatroner in mente.

Et andet tip her er, at forskellige printere har forskellige priser pr. papir. Det er imidlertid ikke helt gennemskueligt hos de forskellige forhandler, hvad deres pris pr. papir er – her skal du selv have fat i lommeregneren. Læs evt. denne guide om emnet hos Pixojet.dk.

Størrelse og vægt

Du skal overveje størrelsen og tyngden af din printer. Er du studerende, skal du garanteret kunne bære den fra hjemmet til studiet eller lignende. Derfor skal du naturligvis gå efter en forholdsvist let printer.

Er printeren til arbejdspladsen, skal I overveje, hvor meget fysisk plads printeren vil optage. En stor printer skal med al sandsynlighed også tilsluttes en stikkontakt, og derfor skal I naturligvis også have dette for øje, når I skal placere printeren i de fysiske rammer.

Miljøpåvirkning

Du kan ligeledes spare penge, men også skåne miljøet, ved at købe ægte producent-patroner og vælge sort/hvid-udskrivning. Nogle producenter har endda indført deres egne initiativer for bæredygtighed. For eksempel er alle Epsons printerprodukter designet til at overholde bestemte bæredygtighedsmål, så du eller din virksomhed kan passe på miljøet og opfylde eventuelle klimamål, som I har forpligtet jer til.

Funktioner

Hvis du ved, at du skal udføre andre opgaver end at printe, kan det være værd at bruge lidt flere penge på en multifunktionsprinter. En meget billig printer er normalt billig af en grund, og den mangler ofte de funktioner, som dyrere har.

Har du brug for en printer, der kan scanne og faxe? Skal printeren kunne lave automatiske hæfteklammer? Skal printeren kunne printe i farve eller kun sort/hvid?

Ved at overveje disse spørgsmål før du køber din næste printer, undgår du risikoen for at blive tvunget til at opgradere modellen igen i den nærmeste fremtid.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Rtings

Rtings.com er en engelsk hjemmeside, der uvildigt tester produkter. I modsætning til andre testportaler, køber rtings.com selv produkterne via Amazon for derefter at anmelde dem.

Netop derfor er deres undersøgelser meget pålidelige og indsigtsfulde, og derfor har vi valgt at læne os op ad deres test af printere. Her blev printermodellen Brother MFC-J4335DW fremhævet som den bedste printer til hjemmet.

Læs hele guiden fra rtings.com her.

Pcmag

Pcmac.com er et stort og anerkendt online magasin, der blandt andet tester og anmelder teknologiske produkter – herunder printere.

Deres tests og anmeldelser dybdegående, fyldestgørende og reflekterende, og netop derfor har vi valgt at inkludere dem i denne oversigt. Pcmag.com anbefaler printermodellen Epson EcoTank Pro ET-5850 som den bedste alt-i-en printer.

Læs hele guiden fra pcmag.com her.

Amazon

Amazon.com er en online markedsplads, hvor folk over hele verden kan købe produkter. Markedspladsen har adgang til mange markeder i verden, og der er derfor mange kunde og ikke mindst kundeanmeldelser samlet her.

Er man interesseret i at se almindelige forbrugers holdning til bestemte produkter, er Amazon dermed et godt sted at lede.

Se hele listen fra Amazon her.

FAQ

Hvilken printer er den bedste?

Som med så mange andre ting afhænger svaret af, hvilke funktioner din printer skal udfylde. Dog kan brands såsom HP og Epson altid anbefales, da disse brands er førende på markedet.
I guiden ovenover kommer vi ind på de vigtigste ting at holde øje med, når du skal købe ny printer. På den måde sikrer du dig, at du får købt den bedste printer til netop dine behov.

Hvad er forskellen på en laserprinter og en blækprinter?

Du skal afdække dit generelle behov og overveje hvilke funktioner, du faktisk har brug for.

Hvad er fordele ved en robotstøvsuger fremfor en almindelig støvsuger?

Kort fortalt bruger en laserprinter toner til at printe med. Herimod bruger en blækprinter blækpatroner til at printe med.

– Toner holder længere end blækpatroner
– Laserprintere er hurtigere, men skal “opvarmes” først
– Blækprintere er bedst til farveprint (vigtigt til dig, som skal printe billeder)
– Laserprinteren er typisk en meget større maskine en blækprinteren
– En laserprinter er generelt mere holdbar end en blækprinter

Hvad betyder multifunktionsprinter?

En multifunktionsprinter, eller all-in-one printer, er en printer, som både kan printe, scanne og kopiere. Andre navne for en multifunktionsprinter inkluderer også: all-in-one printer, AiO-printer, multiprinter, alt-i-en printer m.m.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her