Powerbank overblik: Løb aldrig tør for strøm igen

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Power bank

Vi har gennemgået forskellige powerbanks

Senest opdateret 19/06/2023

Findes der noget mere stressende, end når strømsymbolet oppe i hjørnet af din smartphone lyser faretruende rødt? Selvom smartphones i dag bliver mere og mere avancerede, er det ikke altid, at batteriet kan følge med. Du kan være uheldig, at din mobil løber tør for strøm, og hvis du ikke har en strømkilde i nærheden, er der kun én ting, der kan hjælpe: en powerbank.

I denne powerbank oversigt introducerer vi dig for fire forskellige powerbanks, der vil kunne holde liv i din smartphone eller andre enheder i selv den mest tilspidsede situation. Du får også svar på, hvad du skal overveje inden du køber en powerbank.

Vi anbefaler: Webshops med et stort udvalg af powerbanks

 • Elgiganten-logo

  Elgiganten

   ✔️Kæmpe udvalg
   ✔️Prismatch
   ✔️30 dages returret
 • proshop-logo

  Proshop

   ✔️ Noget for enhver smag
   ✔️ Hurtig levering
   ✔️ Betal med mobilen
 • Coolshop-logo

  Coolshop

   ✔️ Købs garanti
   ✔️ Pris garanti
   ✔️ Stort udvalg

Metoden bag oversigten af powerbanks

Vores overblik er baseret på sammenligninger af powerbanks fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste powerbank. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte powerbanks til forskellige behov.

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh

Til naturmennesket

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh – God powerbank til naturmennesket

Med Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh skal du ikke længere være bange for at løbe tør for strøm, når du er ude og vandre i den vilde natur. Denne powerbank er nemlig udstyret med solceller, der på seks til otte timer kan give dig en fuldt opladet powerbank på 16.000 mAh.

Powerbanken  er udstyret med både USB-A og USB-C indgange, og du vil have god mulighed for at oplade det meste elektronik. Da solcellerne ikke er de kraftigste på markedet, kan powerbanken også lades op ved en stikkontakt, når solen ikke står højest på himlen.

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000mAh er skabt til at blive medbragt i naturen. Den er designet med robuste og hårdføre materialer, der ikke lader vand eller snavs trænge igennem. Den har også en lille indbygget lommelygte, der kan lyse din vej op i de mørke aftentimer. 

Den er blevet godt anmeldt hos Northern Reviewer.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 16.000 mAh 
 • Antal USB-porte: USB-A og USB-C
 • Opladningstid med stikkontakt: 6-8 timer
 • Opladningstid med solceller: 6-8 timer
 • Indbygget lommelygte

 • Solcellerne er ikke de kraftigste på markedet

Anker Powercore 20100

anker powercore select powerbank main

Alsidig powerbank

Anker Powercore 20100 – alsidig powerbank til alle typer gadgets

Når man nævner ordet ”powerbank”, nævner man ofte også ”Anker” i samme sætning. Det skyldes, at producenten Anker især har specialiseret sig i at skabe powerbanks i smarte designs og med imponerende kapacitet. 

Anker Powercore 20100 er det perfekte bevis på det. Anker Powercore 20100 ser måske relativt kedelig ud med sit simple design, der kun byder på LED-indikatorer på overfladen.

Med en kapacitet på 20100 kan du lade din smartphone op gennemsnitligt 6-7 gange, og du vil dermed også kunne anvende den til mange andre gadgets og tablets. Anker Powercore 20100 har to USB-porte, og du kan også købe en version med USB-C-indgang. 

Selvom det kan tage op til 10 timer at lade Anker Powercore 20100 op, vil du ikke fortryde at pakke denne powerbank ned i din taske. Med en vægt på omtrent 350 gram vil du sikkert ikke bemærke, at du har den med, og dens solide konstruktion sikrer, at du ikke ødelægger den ved et uheld.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 20100 mAh 
 • Antal USB-porte: 2
 • Input: 24 pin USB-C
 • Output: 9 pin USB eller 24 pin USB C
 • Vægt: 360 g
 • Stor kapacitet

 • Ikke nær så hurtig til at lade op som andre modeller i denne oversigt

GreyLime Power Stone ll

GreyLime Power Stone ll

Stilrent design

GreyLime Power Stone ll – kraftfuld power bank i stilrent dansk design

Hvem siger, at en power bank behøver at være en kedelig, sort klods? De danske designere ved GreyLime har udviklet en powerbank, der både er lækker at se på, men som også indeholder strøm nok til at puste liv i din elektronik i lang tid. GreyLime Power Stone ll er i den dyrere ende af prisskalaen, men ved et køb af dette produkt får du mulighed for at støtte danske producenter.

Med en kapacitet på 20.000 mAh kan du sagtens genoplade din smartphone op til flere gange, men ved GreyLime Power Stone ll er der også en ekstra fordel: Du kan oplade to forskellige enheder på én gang. Den har nemlig to USB-A-porte og en USB-C-port, og dermed kan du både lade din smartphone op, mens du også holder din tablet kørende.

GreyLime Power Stone ll fås i forskellige størrelser og farver, og du har derfor god mulighed for at pifte dit tech-udstyr op. Power banken vejer også mindre end andre modeller, og med sin størrelse på 13 x 8,1 x 3,8 centimeter vil du nemt kunne bære rundt på GreyLime Power Stone ll i din taske.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 20.000 mAh
 • Antal USB-porte: 2 x USB-A og 1 x USB-C
 • Opladningstid: 5 timer med en 10W oplader
 • Mål: 130 x 81 x 38 mm.
 • Vægt: 240 g.
 • Oplad to enheder på én gang

 • I den dyrere ende af prisskalaen

Xiaomi 3 Pro

Xiaomi 3 Pro

Xiaomi 3 Pro – bliv firstmover med billig kvalitets powerbank

Det er ikke sikkert, at navnet ”Xiaomi” ringer så mange klokker herhjemme i Danmark, men det gør det til gengæld i Asien. Xiaomi er en global teknologivirksomhed, der specialiserer sig i smartphones og tech-udstyr, og med deres 3 Pro-model får du i høj grad meget for pengene.

Mange smartphones og tablets bliver i dag udviklet med en hurtigopladningsfunktion, men det er ikke alle powerbanks, der er understøtter det. Xiaomi har dog designet 3 Pro-modellen til at kunne passe med mange forskellige protokoller inden for hurtigopladning, og du vil derfor have god mulighed for at lade din mobil op på kort tid.

Du opnår høj output med Xiaomi 3 Pro, selvom styrken kan være en anelse svag ved det maksimale 45W. Til gengæld er powerbanken på 20.000 mAh, hvilket giver dig nok strøm til mange genopladninger. Prisen er svær at slå. 

Udvalgte specifikationer. 

 • Kapacitet: 20.000 mAh 
 • Antal USB-porte: 1 x USB-C og 2 x USB-A
 • Input: 45W
 • Output: 18W og 45W
 • Billig pris

 • Svag output ved 45W

Vigtige overvejelser inden køb af powerbank

Selvom vi har præsenteret dig for et bredt udsnit af forskellige modeller i denne powerbank oversigt, bør du gøre dig nogle selvstændige overvejelser, inden du investerer i en powerbank.

Hvad skal du holde liv i?

Nogle powerbanks er små og kompakte, mens andre vejer meget og fylder en del i tasken. Selvom det kan være fristende at gå efter en stor powerbank, der byder på mange genopladninger, er det ikke nødvendigvis den mest praktiske løsning. Hvis du kun har planer om at bruge en powerbank til at lade din smartphone op, kan du spare dig selv for meget besvær ved at vælge en lightweight model.

Har du brug for USB-C?

USB-C bliver i stigende grad anvendt til smartphones, tablets og computere. Det skyldes, at stikket kan sende strøm begge veje, mens USB-C også tillader hurtigopladning. Det er dog endnu ikke alt elektronik, der har USB-C-indgange. Du skal derfor dobbelttjekke, om du får gavn af USB-C – hvis ikke, kan du lige så godt spare den funktion væk.

Hvilken model er bedst i en powerbank test?

Inden du køber en powerbank, bør du tage dig tid til at undersøge markedet. Der findes mange forskellige modeller, og du kan hurtigt føle dig fortabt blandt de mange specifikationer og priser. Derfor giver det god mening at søge inspiration i en powerbank test, der er udført af professionelle anmeldere. På den måde får du en fornemmelse af, hvad de professionelle vægter højt, og hvad du muligvis selv skal prioritere.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Charger Harbor

På Charger Harbor kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder, når det kommer til smarte opladere og powerbanks. De laver anmeldelser af produkterne, så forbrugerne kan tage det bedste valg.

Anker Powercore 20100 er blevet gennemgået af Charger Harbor, hvor den bliver sammenlignet på både performance og funktioner med andre lignende modeller. Den anbefales til dig, der vil have høj kapacitet.

Anmeldelsen kan læses her

Amazon

På webshoppen Amazon kan du som forbruger finde varer fra en lang række af forskellige lande. Siden giver også mulighed for, at du kan læse andres mening.

Google Shopping

Google har undersiden Google Shopping, der giver forbrugere en enkel måde at overskue forskellige produkter på.

Du kan læse om GreyLime Power Stone ll her 

Power Up

Hos Power Up skriver nørdede og lange anmeldelser af alt, du kan bruge til at oplade ting med. Det gælder både powerbanks, kabler, docks og andet, du kan have behov for til dine egne elektroniske enheder.

Xiaomi Mi Pro har modtaget en positiv anmeldelse hos Power Up, hvor den anbefales som et godt køb til prisen. Den har særligt en høj kapacitet, der imponerer.

Anmeldelsen er udgivet d. 28. august 2020.

Læs mere her

Igeekphone.com

Tech-bloggen Igeekphone.com er først med nyheder, anmeldelser og rabatkoder til de nyeste kinesiske telefoner, tablets, droner og meget andet elektronik. De fokuserer derfor på en særlig del af markedet.

Xiaomi Mi Pro bliver anbefalet for den høje kapacitet af Igeekphone.com. Den er vurderet på både design og funktion, hvor den blandt andet nemt kan oplade flere enheder.

Du finder anmeldelsen her

Northern Reviewer

Med en lang række anmeldte produkter kan du finde information til dit næste køb hos Northern Reviewer. Fokus er dog særligt på elektronik, hvor der er gode anmeldelser, der kommer i dybden med produktet.

Sandberg Outdoor Solar Powerbank er et hit hos Nordthern Reviwer. De anbefaler den særligt til naturmennesket, da den har en høj kapacitet og er meget hårdfør.

Anmeldelsen er udgivet d. 9. april 2020.

Anmeldelsen er her

FAQ

Hvad er mAh?

mAh står for milliampere hour og er lidt forsimplet et tal, der er udtryk for, hvor meget strøm et batteri kan indeholde.

Hvor meget strøm bør en powerbank kunne indeholde?

Der er stor forskel på kapaciteten i powerbanks. Den lave ende er 30.00mAh, mens en powerbank med 20.000mAh kan genoplade din smartphone omtrent 6-7 gange.

Hvilken model er bedst i en powerbank oversigt?

Powerbank-teknologien er i dag meget veludviklet, og du kan derfor finde mange powerbanks med forskellige funktioner og kapaciteter. I denne powerbank oversigt har vi udvalgt fire modeller, som har hver sine fordele, og som kan tjene som inspiration i din søgen efter den rette powerbank.

Hvorfor bør jeg eje en powerbank?

En powerbank er din redning, hvis batteriniveauet nærmer sig et kritisk punkt, og der ikke er en stikkontakt i nærheden. Med en powerbank kan du genoplade dit elektroniske udstyr, og de fleste modeller fylder ikke for meget i tasken. Andre kan du endda have med i lommen. 

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her