Stort overblik: De bedste padel tennis bat på markedet

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

padel tennis

Vi har fundet de bedste padel tennis bat

Senest opdateret 22/06/2023

Padel tennis er verdens hurtigst-voksende sportsgren, og du er sikkert også blevet bidt af padel tennis feberen! De bat man kan låne eller leje rundt omkring på Danmarks padel tennis baner, er af høj kvalitet og er mere end rigeligt for motionisten eller nybegynderen. Men det er bare lidt federe at have sit eget bat!

Der er dog nogle ting, der er godt at overveje eller tænke over, før man går ud og køber sit første eller næste bat. Læs med og bliv godt klædt på til dit næste køb.

Hvad er padel tennis?

Padel tennis låner – eller består – af de bedste elementer fra andre ketcher sportsgrene blandet med utrolig meget sjov og samvær. Padel tennis er en nem sportsgren at komme i gang med, og det er nok også derfor, at den er blevet så populær og nydes af folk i alle aldre. 

Padel tennis reglerne lærer man utrolig hurtigt, og man er hverken afhængig af den vilde kondi eller råstyrke, som man f.eks. er ved tennis. Man kommer ikke langt med at hakke løs til bolden med råstyrke som i tennis. Derfor kan folk spille sammen på tværvs af alder og køn, uden det er et problem, fordi success med sporten har langt mere med strategi at gøre.

Padel tennis banen – eller arenaen – er omgivet af både glas og trådhegn, der begge indgår aktivt i spillet. Banen måler 10 x 20 meter, hvilket er en tredjedel af en tennisbane. Padel tennis banen minder om en tennisbane og en squashbane, der har fået en barn. Og sporten spilles normalt som double.

Dertil har padel tennis sit helt eget bat, der adskiller sig fra dens ketcher-søskende. 

Er du begyndt at spille meget og står nu i den situation, at du gerne vil have dit eget bat? Så kan vi glæde dig med, at vi har lavet meget af det hårde benarbejde for dig. Vi har gennemlæst mange forskellige testmagasiner og hjemmesider, der har testet padel tennis bat eller indsamlet brugeranmeldelser, herunder samlet resultaterne, så du nemt kan finde det padel tennis bat, der er bedst til dig.

Gode steder at købe padel bat

Padelspecialist logo

Padel specialist

✅ Dag til dag levering
✅ 100 dages fortrydelsesret
✅ Stort udvalg
padellife logo

Padellife

✅ Hurtig levering
✅ 14 dages returret
✅ Stort udvalg
padelshoppen-logo

Padelshoppen

✅ Betal med mobilen
✅ Prismatch
✅ 1-2 dages levering

Metoden bag overblikket over padel tennis bat

Vores overblik er baseret på sammenligninger af padel tennis bat fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på dit næste padel tennis bat.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte padel tennis bat til forskellige behov.

Wilson Bela Elite Padel

Wilson Bela Elite Padel
Prissammenligning

Wilson Bela Elite Padel

Et let padelbat er let og er perfekt til dig, der gerne vil have lidt ekstra ud af dit bat! Dette sorte og røde diamantformede padel tennis bat er udviklet af Wilson i samarbejde med den argentinske stjernespiller Fernando “Bela” Belasteguin. Battet er primært rettet mod motionsspilleren, men alle vil kunne drage fordele af Bela Elites egenskaber.

Wilson Bela er et af de bat, der er omgivet  ros i forskellige tests, bedste10.dk lovpriser det for at være et virkelig godt bat til spilleren, der gerne vil gå fra begynder til øvet.

Battet har en rammeprofil på 38 mm og har en god blanding af kontrol og hastighed. Det kan virkelig mærkes, at battet er lavet i samarbejde med en af sportens topstjerner. Hvor battets vævede kulfiberlag samt Soft EVA Foam bidrager til en god slagkraft. Dertil har battet en suveræn stødabsorbering på de hårde bolde, hvilket skåner håndleddet. Dertil kan du også forvente at have et godt tag i battet, da Wilson Sublime Grip er verdensklasse.

Bela Elite padel tennis bat har top-balance og rillet slagflade, som giver dig mulighed for at lave kraftfulde skruebolde, hvis du besidder evenerne. Diamantformede bat er kendetegnet ved at have vægten(balancen) er i toppen af battet.

Battets diamantform gør, at man får en mindre berøringsflade til at ramme bolden, og derfor kan battet måske argumenteres for at henvende sig til en let øvet spiller.

Udvalgte specifikationer

 • Rammemateriale: Kulfiber
 • Slagflade materiale: Glasfiber
 • Vægt: 365g
 • Kerne: blødt EVA-skum 38 mm
 • Balance: Top
 • Rillet overflade tillader god kontrol og mulighed for at lave skruebolde

 • Godt greb med Wilson Sublime Grip

 • Det letteste bat i Wilson Bela-serien

 • Er ikke designet til slagkraft og fart

 • Diamantformen giver en mindre berøringsflade

 • I den dyre ende

Babolat Veron Counter

Babolat Veron Counter
Prissammenligning

Babolat Veron Counter

Det her er et padel tennis bat i verdensklasse. Babolat Veron Counter server és med et uovertruffent mix af præcision og hastighed. Det er et bat, der har en god slagflade, så du kan returnerer selv de hårdeste slag.

Dette bat udmærker sig ved at have en særdeles god balance, hvor det meste af vægten befinder sig i toppen af battet. Det giver dig gode muligheder for at få en høj fart på dine smashes. Dertil ligger det godt i hånden, men vi anbefaler dog, at du selv afgør, om der er tape nok på til dine behov. Det er en individuel ting, og det kan være, at det er for lidt til din smag og spillestil.

Det er et let bat, ligesom Bela Elite er det, og er fremstillet af kulfiber og glasfiber, som giver et let, men meget holdbart bat. Så du kan regne med at have battet i længere tid. Derudover gør materialerne battet lidt blødere, så det er nemmere at returnere bolde og udnytte farten fra modstanderen.

Babolat Veron Counter padel tennis battet har selvfølgelig også en rillet slagflade, der gør, at du nemmere kan sende nogle solide skruebolde tilbage til modstanderen. 

Dette er et fantastisk bat til dig, der gerne vil have en god balance i dit bat, som både tillader kraft, præcision og hastighed. Dette bat er et af de bedste på markedet, så hvis du skal have fat i dit næste eller første bat, så kan det være du skal slå bolden forbi Babolat Veron Counter. 

Alle fordelene ved dette padel tennis bat er også en af grundene til, at det vinder bedst i test hos pricerunner.dk, hvor de selv har testet en lang række padel tennis bat.

Udvalgte specifikationer

 • Rammemateriale: Kulfiber
 • Slagflade materiale: CarbonFlex
 • Vægt: 365g
 • Kerne: 38 mm
 • Balance: Top
 • Vægt i toppen giver god mulighed for at lave gode smashes

 • Rillet slagflade til skruebolde og kontrol

 • Mindre kraft end diamantformede bat

 • Ikke det bedste greb

Varlion LW Hexagon 8.8

Varlion LW Hexagon 8.8 2021
Prissammenligning

Varlion LW Hexagon 8.8

Med dette padel tennis bat får du et virkelig godt bat til en overkommelig pris, som er perfekt til nybegynderen eller hobby spilleren. Hvad end du lige er begyndt, bare leder efter et billigere bat eller lejer fra din lokale padel bane, så burde du overveje at investere i Varlion LW Hexagon 8.8.

Battet er et godt valg for én, der gerne vil udvikle sine evner. Valarion Hexagon har en sekskantet ramme, som er med til at give dig en god slagflade, som kan være vigtigt for en nybegynder.

Rammeoverfladen er lavet af glasfiber, som giver battet stødabsorberende egenskaber. Spilleren, der foretrækker et blødere bat, vil være henrykt over dette bat. Blødheden giver mere kontrol, så overvej din spillestil, før du køber battet.

Battets pris er værd at have in mente. Det er en virkelig overkommelig pris for et rigtig fint bat. Det kan desværre ikke helt følge med de professionelle og øvede bat, I ellers finder i denne test. Men det er det oplagte bat for sportens nye fans, eller dem der leder efter deres første bat til en fornuftig pris.

Hos forbruger-tes.dk – et online forbrugermagasin – er der også stor begejstring at føle for dette bat. De er ligesom os, også enstemmigt enige om, at dette bat, er det perfekte begynder bat.

Udvalgte specifikationer

 • Rammemateriale: Glasfiber
 • Slagflade materiale: Kulfiber
 • Vægt: 360 g.
 • Kerne: Blød EVA Hypersoft-kerne 38 mm
 • Balance: Medium
 • Perfekt til nybegynderen eller den afslappede hobby-spiller

 • Stor slagflade

 • Fornuftig pris

 • Ingen rillet overflade til skruebolde

 • Mindre kontrol end dyrere bat

 • Kan føles for blødt

 4 ting du bør overveje, før du køber et padel tennis bat

Hvis du lige er startet med at spille padel tennis, eller du bare skal købe dit første bat, kan det være svært at vide, hvilket bat man skal vælge. Padel tennis bat kommer i en række forskellige typer, størrelser og former, så at finde det rette bat kan være svært.

Hvad er dit niveau?

Det første du bør tænke over, når du skal ud og købe bat, erhvad niveau du spiller på. Er du begynder, motionist, hobby-spiller eller spiller du konkurrencer? Selvfølgelig kan du godt gå ud og købe et pro-bat som dit første padel bat, men der er ikke nødvendigvis nogen grund til det. 

Som begynder kan du nøjes med at købe et bat under 1000 kr. Hvorimod hvis du spiller konkurrencer, skal du måske op på de 1500-2000 kr. Hvis du er ny, kan det godt være, at du tænker, et billigt bat ikke kan bruges, fordi det ikke giver dig de samme muligheder for udvikling, men det er ikke sagen. Du kan sagtens udvikle dig meget med et billigt bat! 

Men lige meget, hvilket niveau du spiller på, er de næste råd gode at tænke over.

Vægt

Det andet du bør overveje, er battets vægt. Hvis du er ny til sporten, er det bedst at vælge et bat, der ikke er for tungt. De fleste bat vejer i mellem 330 – 385g. Et lettere bat vil give dig mere kontrol over dine slag. Og hvis du lider af tennisalbue, vil et lettere bat også være et godt valg, da det er skåner albuen.

Er du øvet og godt kan lide god kontrol over dine slag, er det også værd at kigge mod et lettere bat. 

Et tungere bat giver mere kraft, men det kan godt være lidt sværere og kluntet at bruge. Og så er det selvfølgelig også hårdere at svinge et tungere bat gennem luften. Men foretrækker du at spille med mere kraft bag dine bolde, bør du vælge et tungt bat.

Form

Paddel tennis bat har forskellige former. De er som følger: 

 • Rund
 • Dråbeformet
 • Diamantformet

De forskellige former kommer med hver deres balance – eller sweet spot, som det også kaldes. Balancen er den måde, battet er lavet, og hvor vægten ligger i battet. Balancen eller sweet spottet er der, hvor det er mest optimalt at ramme bolden. Et lille ekspert trick er: at lytte til lyden, battet laver, når du rammer bolden. Der kommer en irriterende hul lyd, når du ikke rammer perfekt.

Et rundt bat er meget alsidigt og vil derfor passe til de fleste, hvad end du er entusiastisk nybegynder eller konkurrence-spiller. Det runde bat omtales også som kontrol battet. Fordi det er nemt at bruge og giver god kontrol, præcision og fart i svingene. 

Med et rundt bat ligger sweet spottet i midten af battet; det vi har omtalt som medium balance i testen. Det gør battet nemmere at håndtere – især for en nybegynder – og giver en bedre følelse med battets bevægelser. 

Det runde padel tennis bat egner sig især godt til spillere med en mere defensiv spillestil, som nyder at være tæt på nettet og reagerer på hurtigt på bolden. 

Det runde bat egner sig til alle nivuea af padel spillere; det er nemlig virkelig alsidigt, og er et godt valg, om du er nybegynder, øvet eller konkurrence spiller.

Et diamantformet bat fokusere mere på fart og kraft. Det er oftest tiltænkt de mere øvede spillere, der spiller offensivt. Balancen(sweet spottet) i et diamantformet bat ligger oftest ude i enden, og det giver dig en bedre forudsætning for at få mere kraft bag dine bolde.

Battet er lidt sværerer at bruge og tilegner sig derfor bedre de let-øvede til øvede spillere. 

Et dråbeformet paddel tennis bat – også kaldet et hybrid bat – kombinerer de gode egenskaber fra det runde og diamantformede bat. Og er særdeles velegnet til spillere, der har en meget alsidig spillestil – som skifter fra defensiv til offensiv mange gange i løbet af et spil. Og balancen(sweet spottet) ligger også tæt på toppen, ligesom et diamantformet bat, men nærmere det er dog tættere på midten.

En lille afsluttende kommentar: Det er en god idé at spørge sig selv; hvad foretrækker jeg, hvordan er min spillestil? Vil jeg have kraft og styrke eller kontrol og fart? Eller et mix af de to? Formen på battet vil nemlig have en stor indflydelse på disse.

Materiale

Det er en god idé at tænke over materialet, batter er lavet af. De forskellige materialer, de flester bat er lavet af, har alle noget forskelligt at byde på. Alt efter materiale vil overfladen også variere i, hvor glat eller rug overfladen er. Hvilket har noget at sige for dine evner til at lave skruebolde.

Glasfiber er f.eks. mindre hårdført, men det koster til gengæld også meget mindre. Derudover har et glasfiber bat heller ikke det bedste greb på bolden. Men det betyder dog ikke, at et glasfiber bat er ubrugeligt. Her er det en god idé at spørge sig selvHvad niveau er jeg på? Behøver jeg at bruge flere penge på et dyrere bat.

Kulfiber kan holde meget længere og er designet til let-øvet til øvet. Det betyder dog ikke, at du skal holde dig fra kulfiber, bare fordi du er nybegynder. 

Derudover kan et padel tennis bat også være lavet i forskellige lag. Flere lag giver mindre kraft, men du får derimod et bat, der holder længere og giver mere kontrol over bolden. Mindre lag giver mere kraft, men det kan til gengæld ikke holde lige så lang tid som et bat med mange lag.

Er den nem at bruge, og hvilke funktioner har den?

De fleste tårnventilatorer er som udgangspunkt nemme at bruge. Men der er nogen tårnventilatorer, der kommer med nogle egenskaber og indstillinger, der kan gøre livet med dem nemmere.

 • Fjernbetjening, så du kan styre den fra afstand
 • Få indstillinger, der f.eks. kun indebærer styrke og oscillation
 • Timer, så du kan indstille, hvornår på natten den skal slukke
 • Rensning af luften, som gør livet som astmatiker eller allergiker nemmere

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Bedste10.dk

Bedste10.dk er et online forbrugermagasin, der anmelder produkter . De har fokus på elektronik, bolig, køkkenredskaber, sport & fritid såvel som computer & IT. Du kan læse mere her 

Læs hele testen fra bedste10.dk her.

Pricerunner.dk

Pricerunner.dk er en sammenligningsportal, der sammenligner priser på produkter. Man kan samtidig søge på bestemte produkter og sortere efter mest populære. Platformen består af professionelle test af 1300 produkter i 150 kategorier – alt fra løbebånd til barnevogne, og mere end 150.000 anmeldelser og bedømmelser af produkter og butikker.

Læs hele testen fra pricerunner.dk her.

Forbruger-test.dk

Forbrugertest er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Bolig og fritid, Elektronik, Husholdning, Sport, Computer & IT.

Læs hele testen fra forbruger-test.dk her.

FAQ

Hvad er et godt padel tennis bat?

Et godt padel padel tennis bat er et, der passer til din spillestil og dit niveau. Er du nybegynder, så er det ikke nødvendigvis et dyrt diamantformet bat, der er det bedste til dit niveau. Der kan du nok slippe af med at købe et rundt billigt bat med et stort sweet spot.

Er du en offensiv og dygtig spiller, så er det dyre diamantformede bat nok, hvad du søger. Men i sidste ende, så er et godt padel bat det du nyder at spille med. Lige meget form eller pris.

Hvor længe holder et padel bat?

Hvis vi antager, at du er en øvet spiller, der har købt et bat af høj kvalitet, så vil det kunne holde i omtrent 8-12 måneder, hvis du i gennemsnit spiller to gange om ugen. Jo bedre du passer på dit bat, jo længere vil det holde. Så lad være at kaste det mod trådhegnet af frustration!

Hvilke sko skal man bruge til padel tennis?

Der findes speciallavede padel tennis sko, som du investere i. Dog vil du komme ligeså langt med tennis sko, og faktisk er mange padel tennis sko også lavet til tennis.

Se sko og udstyr her

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her