Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her

Om os

Når du trykker på et link på tjek.bt.dk og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet.

Det gør det ikke dyrere for dig som forbruger eller forringer dine vilkår og rettigheder. Berlingske Medias redaktioner har intet at gøre med indholdet på tjek.bt.dk

Din tillid er altafgørende

Formålet med tjek.bt.dk er at gøre det nemmere for dig at finde ud af, hvilke produkter og tjnester, der er værd at bruge penge på. Vores indhold tager udgangspunkt i store og troværdige testmedier fra ind og udland eller forbrugeranmeldelser. Du sparer derfor en masse tid på research, fordi vi har lavet den for dig. 

Køber du et produkt gennem et af vores links, tjener vi kun penge hvis du beholder det. For services og tjenester, kan vi tjene penge, når du benytter dig af et gratis tilbud eller en prøveperiode.

Ingen producenter, webshop eller andre kan betale sig til positiv omtale.

Vi anbefaler med andre ord, kun produkter og tjenester vi oprigtigt mener er pengene værd.  Lever produktet eller tjenesten ikke op til dine forventninger, kan du fortryde dit køb i henhold til de gældende betingelser hos det firma, der leverer varen eller ydelsen.

Sådan vælger vi vores kilder

Vi ønsker fuld gennemsigtighed med, hvordan vi rangerer produkter og services i vores guides. Derfor bruger vi kun kilder, der lever op til en række krav om kvalitet og/eller kvantitet:

  • Den anvendte testmetode fremgår klart.
  • Testen er gennemarbejdet og gennemresearchet.
  • Testen giver et afbalanceret billede af produktets fordele og ulemper.
  • I guides om produkter, der ikke egner sig til tests, bygger vores rangering udelukkende på forbrugeranmeldelser. Det kan eksempelvis være kundeudtalelser og bedømmelser samt scores på sites som IMDb.com – Forbrugeranmeldelser og scores kan kun stå alene, hvis der er nok af dem.

Derfor kan du stole på os

  • Vi bruger kun anerkendte testmedier som kilder – suppleret med forbrugeranmeldelser.
  • Vi skriver kun om produkter og tjenester, der fås på det danske marked.
  • Vi tjener ingen penge, hvis du returnerer produktet. Vi kan tjene penge, når du tilmelder dig gratis prøveperioder og tilbud, men du kan altid afmelde dig igen.
  • Du betaler aldrig en højere pris ved at købe produktet via links i vores guides. Dine rettigheder som forbruger er uændret.  
  • Ingen producenter, webshops eller andre kan betale sig til mere positiv omtale.

Et biddrag til den kritiske journalistik

Der er mange omkostninger forbundet ved at drive kritiske og uafhængige medier med dygtige journalister, som vi gør på B.T., Berlingske, Euroinvestor, Weekendavisen og 24syv. Tjek.bt.dk er et supplement til Berlingske Medias øvrige kommercielle indtægter.

Ønsker du at vide mere, eller har du en idé til et samarbejde, er du meget velkommen til at skrive til tjek@bt.dk

Du kan gå på opdagelse i vores kategorier her

Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her