Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her

Om os

Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet.

Det gør det ikke dyrere for dig som forbruger eller forringer dine vilkår og rettigheder.

Din tillid er altafgørende

Formålet med tjek.bt.dk er at gøre det nemmere for dig at finde ud af, hvilke produkter og tjenester, der er værd at bruge penge på. Vores indhold tager udgangspunkt i store og troværdige testmedier fra ind- og udland eller forbrugeranmeldelser. Du sparer derfor en masse tid på research, fordi vi har lavet den for dig. 

Køber du et produkt gennem et af vores links, tjener vi kun penge, hvis du beholder det. For services og tjenester kan vi tjene penge, når du benytter dig af et uforpligtende tilbud eller en prøveperiode.

Ingen producenter, webshop eller andre kan betale sig til positiv omtale.

Vi anbefaler med andre ord kun produkter og tjenester, vi oprigtigt mener er pengene værd. Lever produktet eller tjenesten ikke op til dine forventninger, kan du fortryde dit køb i henhold til de gældende betingelser hos det firma, der leverer varen eller ydelsen.

Gratis køberbeskyttelse gennem e-mærket

E-mærket-logo
Vi gør det nemt at se de e-mærkede webshops i vores prissammenligninger

I de fleste af vores guides, får du et overblik over, hvor det pågældende produkt eller den pågældende service kan købes. Vi viser ikke nødvendigvis alle danske forhandlere i overblikket.

Vi er partner med e-mærket, så vi gør det nemt for dig at se, hvilke webshops, der er e-mærket. Det er din garanti for, at webshoppen opfylder en række krav. Hvis noget mod forventning går galt, er du dækket af en gratis køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. hvis du køber et fysisk produkt på en webshop, der er certificeret af e-mærket.

E-mærket er en nonprofit organisation, stiftet i år 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK.

Sådan vælger vi vores kilder

Vi ønsker fuld gennemsigtighed med, hvordan vi rangerer produkter og services i vores guides. Derfor bruger vi kun kilder, der lever op til en række krav om kvalitet og/eller kvantitet:

  • Den anvendte testmetode fremgår klart.
  • Testen er gennemarbejdet og gennemresearchet.
  • Testen giver et afbalanceret billede af produktets fordele og ulemper.
  • I guides om produkter, der ikke egner sig til tests, bygger vores rangering udelukkende på forbrugeranmeldelser. Det kan eksempelvis være kundeudtalelser og bedømmelser samt scores på sites som IMDb.com – Forbrugeranmeldelser og scores kan kun stå alene, hvis der er nok af dem.

Derfor kan du stole på os

  • Vi bruger kun anerkendte testmedier som kilder – suppleret med forbrugeranmeldelser.
  • Vi skriver kun om produkter og tjenester, der fås på det danske marked.
  • Vi tjener ingen penge, hvis du returnerer produktet. Vi kan tjene penge, når du tilmelder dig uforpligtende prøveperioder og tilbud, men du kan altid afmelde dig igen.
  • Du betaler aldrig en højere pris ved at købe produktet via links i vores guides. Dine rettigheder som forbruger er uændret.  
  • Ingen producenter, webshops eller andre kan betale sig til mere positiv omtale.

Et økomisk bidrag til den kritiske journalistik

Der er mange omkostninger forbundet ved at drive kritiske og uafhængige medier med dygtige journalister, som vi gør på B.T., Berlingske, Euroinvestor, Weekendavisen og 24syv. Tjek.bt.dk er et supplement til Berlingske Medias øvrige kommercielle indtægter.

Ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at skrive til tjek@bt.dk

Du kan gå på opdagelse i vores kategorier her

Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her