Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Om os

Tjek.bt.dk er et website med sponseret indhold. Her bliver du guidet til at træffe den rigtige købsbeslutning. Du får et brugbart overblik og genveje til at søge inspiration hos anbefalelsesværdige webshops. På den måde bliver det nemmere at vælge rette produkt fra rette sted.

Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, får Berlingske Media og samarbejdspartnere en kommission af købet. Det gør det dog ikke dyrere for dig som forbruger, og det forringer heller ikke dine vilkår og rettigheder.

Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet.

Sådan udvæger vi webshops

Vi anbefaler primært webshops, hvor følgende objektive kriterier er opfyldt:

  • Webshoppen er e-mærket eller er godkendt af en anden anerkendt mærkningsordning. 
  • Webshoppen leverer til hele Danmark 
  • Webshoppen har en Trustpilot-score på 4 eller derover (baseret på mindst 10 anmeldelser)

Gratis køberbeskyttelse gennem e-mærket

E-mærket-logo
Vi anbefaler primært webshops, der er godkendte af e-mærket eller en anden anerkendt mærkningsordning

Vælger du en webshop, der er e-mærket er det din garanti for, at webshoppen opfylder en række krav. Hvis noget mod forventning går galt, er du dækket af en gratis køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. hvis du køber et fysisk produkt på en webshop, der er certificeret af e-mærket.

E-mærket er en nonprofit organisation, stiftet i år 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK.

Et økomisk bidrag til den kritiske journalistik

Der er mange omkostninger forbundet ved at drive kritiske og uafhængige medier med dygtige journalister, som vi gør på B.T., Berlingske, Euroinvestor, Weekendavisen og 24syv. Tjek.bt.dk er et supplement til Berlingske Medias øvrige kommercielle indtægter.

Ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at skrive til tjek@bt.dk

Du kan gå på opdagelse i vores kategorier her

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her