Find de 4 bedste næsehårstrimmere her

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

næsehårstrimmer

Træt af hår i næsen? Så skal du bruge en næsehårstrimmer

Senest opdateret 14/09/2023

Vi kan nok alle blive enige om, at lange mørke hår, der stikker ud fra næsen, ikke er noget kønt syn – og for nogle kan det være en decideret gene. Én af de billigste former for hårtrimmere er det lille specialiserede værktøj: næsehårstrimmeren. Den tager sig hurtigt af uønsket hårvækst i næsen.

Du kan finde næsehårstrimmere i et væld af forskellige designs bl.a. som en del af et større hårtrimmersæt, der kan håndtere flere forskellige former for ansigtsbehåring. Der er dog også den helt simple næsehårstrimmer, der klarer hårene i næsen hurtigt og effektivt.

Vi præsenterer dig her for 4 af de mest anbefalelsesværdige næsehårstrimmere.

Metoden bag overblikket over næsehårstrimmere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af næsehårstrimmere fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste næsehårstrimmer.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte næsehårstrimmere til forskellige behov.

Remington NE3450

Remington NE3450

Remington NE3450 – Populær næsehårstrimmer med to barberhoveder

Remington NE3450 er nogenlunde pristilsvarende i forhold til Babyliss E650. Hvor den taber lidt point på lydniveauet, vinder den til gengæld terræn med sine to barberhoveder. De har den fordel, at du kan skifte mellem roterende blade og vertikaltrimmeren, så du både kan komme rundt om næsehår, hår i ørerne og øjenbryn.

Den har derfor en lidt større alsidighed end Babyliss-modellen, men er ikke lige så skånsom alle steder, ifølge Pricerunner.  

Et ekstra plus er den solide batteridrevne konstruktion, der også er blevet bemærket af forbrugerne. Forbrugerne roser også det vaskbare design med Nano Silver-teknologien, der hjælper med at skubbe bakterierne væk.

Udvalgte specifikationer

 • Kan trimme næsehår, hår i ørerne samt øjenbryn og bakkenbarter
 • To barberhoveder
 • Kan vaskes – desuden med bakteriehæmmende Nano Silver-teknologi
 • Batteridreven
 • Trimmerkam medfølger
 • To barberhoveder

 • Batteridrevet design

 • Nano Silver-teknologi

 • Ikke særlig lydsvag

 • Kan virke lidt grovere i det, særligt ved ørerne

Braun EN 10

Braun EN10

Braun EN 10 – En kompakt næsehårstrimmer, der egner sig godt til rejsebrug

Braun EN 10 er en cirkulær og batteridreven trimmer til både næse og ører. Den lille og kompakte næsehårstrimmer roses for at være et særlig godt valg til dig, der ofte rejser. Den er nem at have med i kufferten, så du kan se præsentabel ud til forretningsmøderne. Da den også kan vaskes under hanen, er den nem at holde ren.

Pricerunner fremhæver, at Braun EN både har en hætte til barberhovedet samt mulighed for at låse powerknappen, hvilket er en stor gevinst i rejsesammenhænge.

Braun EN ligger prismæssigt på linje med de foregående produkter og vil derfor være et attraktivt valg for mange. Kritikerne slår dog ned på, at modellen har ret smalle åbninger til barberhovedet, og det kan til tider blive nødvendigt at gentage selve trimmerbevægelsen. Det er også én af de ting, der har placeret den lige uden for Top 3 hos Pricerunner. Til gengæld imponerer både konstruktion og det ergonomiske greb.

Udvalgte specifikationer

 • Kan trimme hår i næse og ører
 • Et barberhoved
 • Kan vaskes
 • Batteridreven- op til 60 minutters brug
 • God til rejsebrug takket være kompakt design

 • Batteridrevet design

 • Rengøringsvenlig

 • Smalle åbninger – kan blive nødvendigt at gentage trimningen flere gange

 • Intet tilbehør, dog medfølger batteri

Philips Multigroom Series 7000

Philips Multigroom Series 7000 MG7720

Philips Multigroom Series 7000 – til dig, der vil have et multi-trimmersæt

Har du mulighed for at afsætte et par hundrede kroner til din trimmer, kan du passende overveje en multigroomer som dén fra Philips Series 7000.

Der er tale om en 14-i-1 trimmer, der kan klare alt fra trimning af ansigtsbehåring, herunder næsehårene, til de mere intime områder.

Der medfølger i alt 8 kamme, der kan justeres i skærehøjden 1-16 mm, så du både kan arbejde med de helt små detaljer og de mere overordnede linjer – også takket være DualCut-teknologien.

Multigroomeren kan uden problemer anvendes under bruseren, hvilket er en af de smarte features, der ofte adskiller de bedre modeller fra de noget billigere. Samtidig er trimmeren batteridrevet, så du kan bevæge dig frit rundt på badeværelset, mens du eksperimenterer med nye looks.

Udvalgte specifikationer

 • Multigroomer til alt fra ansigtsbehåring til intim barbering
 • 8 kamme, heriblandt til skægstubbe – arbejder fra 1-16 mm
 • Tilbehør som body shaver og mini shaver
 • Batteridreven
 • God allround brug

 • Lidt dyrere valg

Babyliss E650

Babyliss E650E

Babyliss E650 – Billig og lydsvag næsehårstrimmer med effektiv klipning

Babyliss E650 er en af bestsellerne hos Pricerunner, når det kommer til trimmere. Næsehårstrimmeren hentede desuden en andenplads i Pricerunners egen test, og fik her prædikatet ”bedste roterende næsehårstrimmer”.

Med en pris på lige over de 100 kroner er Babyliss E650 en af de billigste næsehårstrimmere på markedet, og den er i særlig grad specialiseret til at fjerne hår i næse og ører. Grundet de roterende blade er den dog ikke et godt alternativ til dig, der også gerne vil trimme bakkenbarter og øjenbryn. Til gengæld er den lydsvag og klipper effektivt, og det er også én af de mest skånsomme næsehårstrimmere i Pricerunners test. Den har et meget komfortabelt greb, der ligger godt i hånden.

Når du har fået fikset hårene i næsen, og har du langt glat hår, så vil det være en god mulighed at fuldende dit look ved at give din flotte hårpagt et makeover med et krøllejern.

Den batteridrevne næsehårstrimmer har endvidere den fordel, at den kan vaskes under vandhanen. Du vil derfor også få nemmere ved at holde den ren, ikke mindst når du er på farten.

Udvalgte specifikationer

 • Kan klippe hår i næsen og ørerne
 • Roterende blade/Cirkulært skæresystem
 • Batteridreven 
 • Kan vaskes
 • Meget lydsvag model

 • Prisvenlig

 • Batteridreven – giver stor fleksibilitet

 • Ikke det bedste valg til bakkenbarter og øjenbryn

 • Intet tilbehør

Vigtige overvejelser inden køb af næsehårstrimmer

Den simple eller udvidede model: Hvilken næsehårstrimmer har du behov for?

Stil dig selv spørgsmålet: Hvorfor ønsker jeg at købe en næsehårstrimmer? Har du et ønske om specifikt at fjerne hår i næsen, kan du blot vælge at gå efter de billigere og mere specialiserede næsehårstrimmere til få hundrede kroner. Ønsker du omvendt flere funktioner i én og samme model, fordi du gerne vil fjerne flere typer ansigtsbehåring, kan du med fordel se på de mere multifunktionelle trimmere eller egentlige hårtrimmersæt. Her skal du så også noget op i pris.
Det kan også være nødvendigt at vælge de dyrere modeller, hvis du har meget kraftige hår i næsen, for her kan de billigere ikke altid være med.

Særlige features: Hvordan ønsker du at bruge din næsehårstrimmer i hverdagen?

Selvom næsehårstrimmere i bund og grund er ret simple konstruktioner, kan de også omfatte flere særlige features, der kan være nyttige i hverdagen. Det kan bl.a. omfatte integreret LED-lys, så du bedre kan se hårene. Det lyder måske ikke videre indbydende, men det er en ret nyttig egenskab.

Det kan også være anbefalelsesværdigt at gå efter den type næsehårstrimmer, der kan vaskes under hanen, så den er nem at holde ren og eventuelt tages med på rejsen.

Med batteri eller ledning: Hvor stor skal rækkevidden være?

Præcis som med mange andre maskiner kan du både få batteridrevne næsehårstrimmere og næsehårstrimmere med ledning. Afgør med dig selv, hvor stor en fleksibilitet du ønsker dig.
Uden ledning kan du nå langt omkring, men med de batteridrevne modeller skal du imidlertid være indstillet på, at de skal oplades fra tid til anden.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Pricerunner

Pricerunner står bag en større test af næsehårstrimmere, der bl.a. er blevet bedømt og rangeret ud fra egenskaber som klippeegenskaber, brugervenlighed og konstruktion.
Philips er én af de producenter, der har flest produkter med på listen, bl.a. takket være et multifunktionelt og solidt design. Dog er der også flere af de billigere modeller, såsom Babyliss E650, der topper listen.

Se guiden her

FAQ

Hvad er en næsehårstrimmer?

Næsehårstrimmeren er designet specifikt til at fjerne hår i næsen via de integrerede skærehoveder/knive med beskyttelseshætte. Den bliver betragtet som meget skånsom og er derfor også et bedre alternativ til eksempelvis pincetten.

Hvad koster en næsehårstrimmer?

Det varierer utroligt meget. De billigste koster få hundrede kroner, mens de mere multifunktionelle næsehårstrimmere kan være noget dyrere. Du kan også få modeller, der indgår i egentlige sæt, der både kan trimme næsehår, hår i ørerne, øjenbryn m.m.

Hvordan vælger jeg den bedste næsehårstrimmer?

Gå ud fra dine personlige behov. Du kan sagtens vælge en helt simpel model, men kan også få stor glæde af at vælge eksempelvis en næsehårstrimmer med integreret lys, større batteritid og et vaskbart design. Den mere avancerede model er dyrere, men også giver dig udvidede funktioner.

Spørg dig selv, om du ønsker en næsehårstrimmer med ledning eller batteri og/eller særlige features.  

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her