Den bedste minihakkere: Se overblikket her

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

minihakker

Bedste minihakker? Bliv klogere i guiden her

Senest opdateret 04/09/2023

Skal du hurtigt hakke løg, lave en lækker pesto eller ordne nødder til kagen, så er en minihakker din bedste ven i køkkenet. Med en minihakker kan du hurtigt og effektivt få hakket dine ingredienser, så du slipper for at stå med kniven selv.

Vil du gøre hverdagens madlavning lidt lettere, så har vi fundet 3 minihakkere, som du kan få fingrene i.

 • DEN KOMPAKTE
  Blomsterbergs 12590

  Blomsterbergs 12590

   Denne minihakker kan både hakke tørre ingredienser som nødder, men også blende forskellige ting med væske.
 • FAVORITEN
  Wilfa MC3B-400S

  Wilfa MC3B-400S

   En minihakker der er brugervenlig og effektiv, og har en høj kapacitet på 1,2 liter.
 • DEN EKSKLUSIVE
  KitchenAid 5KFC3515EOB Minihakker

  KitchenAid 5KFC3515EOB

   Denne minihakkers skål har en kapacitet på 0,8 liter, og et praktisk låg.

Metoden bag overblikket over minihakkere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af minihakkere fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste minihakker.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte minihakkere til forskellige behov.

Wilfa MC3B-400S

Wilfa MC3B-400S

Wilfa MC3B-400S – den bedste minihakker

På Imerco.dk og Kitchenone.dk, får den ros for at være meget effektiv og brugervenlig. Du skal dog være opmærksom på, at den høje kapacitet også betyder, at den fylder mere end andre minihakkere.

Det bliver let som en leg, når du skal hakke nødder eller andet med minihakkeren fra Wilfa. Minihakkeren er udstyret med tre skarpe knive i rustfrit stål, der kan fjernes ved rengøring. Skålen er lavet i glas og har en høj kapacitet på 1,2 liter.

Modellen har et strømlinet og enkelt design, hvor der er en stor knap på låget til at tænde og slukke med. Det gør den meget brugervenlig og simpel at betjene.

Når du er færdig med at hakke med MC3B-400S, kan du nemt smide både kniv og skål direkte i opvaskemaskinen for let rengøring.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 1,2 liter
 • Effekt: 400 watt
 • Kan ideholde meget og har 3 skarpe knive i rustfrit stål

 • Dele kan gå i opvaskemaskinen

 • Større model

 • Er ikke kraftig nok til at lave eksempelvis peanutbutter

Blomsterbergs 12590

Blomsterbergs 12590

Blomsterbergs 12590 – den mest kompakte

Blomsterberg er synonym med lækre kager, og køkkenserien med smart udstyr er også praktisk til dig, der elsker at bage.

Blomsterbergs minihakker har et fikst design, der ikke fylder meget på hverken køkkenbord eller i skabet bagefter. Den har en klar plastskål med en kapacitet på 600 ml, så du nemt kan følge med i processen og stoppe, når du har fået det resultat, du søger.

Med minihakkeren har du mange muligheder i køkkenet. Du kan både anvende den til at hakke tørre ingredienser som nødder, men du kan også blende forskellige ting med væske og lave eksempelvis en lækker hummus til aftensmaden. Låget har et smart hul, hvor du kan hælde væske i, mens minihakkeren kører.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Effekt: 300 watt
 • Hul i låget til væske

 • Dele kan gå i opvaskemaskinen

 • Mindre kapacitet

 • Dyrere model

KitchenAid 5KFC3515EOB

KitchenAid 5KFC3515EOB Minihakker

KitchenAid 5KFC3515EOB – det eksklusive valg

Holder du af lækkert design og eksklusive mærker, så er det umuligt at komme udenom minihakkeren fra KitchenAid.

Der er fart over feltet, hvis du vælger modellen fra KitchenAid. Den kan køre med op til 3.450 omgange pr. minut, så den klarer alt fra nødder til grøntsagerne. Du vælger selv mellem to hastigheder, der gør det nemt at få den helt rette findeling, som du skal bruge i madlavningen.

Den indbyggede skål har en kapacitet på 0,8 liter, og den har et praktisk låg. Det er en model, der både tager sig flot ud på køkkenbordet, men samtidigt fylder den ikke meget i skabe og skuffer, når den ikke er i brug.

Når du har brugt minihakkeren, kan du både vaske knive og skål op i opvaskemaskinen og spare endnu mere tid.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 0,8 liter
 • Effekt: 240 watt
 • Flot og strømlinet design

 • Skål og knive kan gå i opvaskemaskine

 • I den høje ende af prisskalaen

 • Lidt svær at skille ad

Vigtige overvejelser inden køb af minihakker

Hvor stor kapacitet har du brug for?

De fleste minihakkere har en kapacitet, der ligger mellem 0,5 til 1,5 liter. Det er dog meget forskelligt fra husstand til husstand, hvad man har behov for i hverdagen. Størrelsen på skålen har betydning for, hvor meget du kan hakke ad gangen, men en større skål vil også kræve en større maskine, der optager mere plads i køkkenet.

Skal den kunne gå i opvaskemaskinen?

Det er praktisk, hvis rengøringen kan overstås let og bekvemt. Har du en opvaskemaskine, er det en fordel, hvis du vælger en model, hvor delene tåler at blive vasket i maskine.

Ofte vil både knive og selve skålen kunne gå i opvaskemaskinen. I sidste ende kan det spare dig ekstra tid på madlavning og den efterfølgende rengøring.

Hvor avanceret skal den være?

De fleste minihakkere på markedet er relativt simple. Du kan som udgangspunkt finde modeller, der kun har én tænd- og sluk-knap, så den er enkel at betjene.

Er du ofte i køkkenet og nyder mere avanceret udstyr, kan du tage et kig på modeller, der har flere hastigheder. Det kan gøre det lettere, når du skal være helt sikker på den rigtige konsistens af pestoen eller de finthakkede nødder.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Imerco.dk

Hos den danske isenkramforhandler Imerco kan du finde en lang række produkter. På deres webshop har købere også mulighed for at anmelde produkterne, de har investeret i.

Du kan se anmeldelserne af Wilfa MC3B-400S her

Du kan se anmeldelserne af Blomsterbergs 12590 her

Kitchenone.dk

På Kitchenone.dk forhandler de en lang række af produkter til køkkenet. På webshoppen kan forbrugere give et antal stjerner fra 1 til 5 og skrive en kommentar til deres køb, der kan guide andre forbrugere.

Du kan se anmeldelserne af Wilfa MC3B-400S her

FAQ

Hvad er en minihakker?

En minihakker er en mindre blender, som er særligt lavet til at hakke forskellige ingredienser i mindre stykker. Den har en motor, en skål med knivblade i bunden og et låg. Når du har fyldt, lukket og tændt for maskinen, vil knivbladene i bunden af skålen begynde at rotere, så ingredienserne bliver hakket jævnt.

Hvad kan jeg bruge en minihakker til?

Du kan anvende en minihakker til alle mulige former for madlavning fra at hakke løg og grøntsager til aftensmaden til nødder og chokolade til cookies. Alt du vil hakke i ensartede stykker, kan du anvende en minihakker til. Hvis din minihakker kan blende våde ingredienser, kan du også lave supper, pesto og dressinger med maskinen.

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en minihakker?

Inden du køber en minihakker, bør du overveje, hvad du skal anvende den til. Hvis du gerne vil kunne blende både våde og tørre ingredienser, skal du tjekke, at din udvalgte model kan det. Det kan også være vigtigt, hvad den koster, hvis du har sat et budget. Ofte vil de dyre modeller dog have flere funktioner og holde længere, hvis du går efter kvalitet.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her