Stor guide til nogle af de bedste minikøleskabe

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

minikøleskab

Vi guider dig til det rigtige minikøleskab

Senest opdateret 19/06/2023

Et minikøleskab optager ikke meget plads og er genialt til kolonihaven, studieboligen, til at opbevare madpakker eller som et ekstra køleskab til festen.

Her finder du en guide til minikøleskabe, så du kan finde det helt rigtige til dig og dine behov.

 • BUDGETMODELLEN
  Mini retro køleskab

  Mini retro køleskab

   Til dig, der skal bruge et minikøleskab til en lavere pris.
 • DEN SJOVE
  Coca-Cola minikøleskab – Til dig, der elsker Coca Cola

  Coca-Cola minikøleskab

   Til dig, der mangler et sjovt og anderledes minikøleskab.
 • DEN NEUTRALE
  Liebherr TP 1434-22 001

  Liebherr TP 1434-22 001

   Til dig, der skal bruge et lidt større minikøleskab, denne model kan indeholde 106 liter.

Metoden bag oversigten af minikøleskabe

Vores overblik er baseret på sammenligninger af minikøleskabe fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på dit næste minikøleskab. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte minikøleskabe til forskellige behov.

Liebherr TP 1434-22 001

Liebherr TP 1434-22 001

Liebherr TP 1434-22 001 – det neutrale valg

Minikøleskabet fra Liebherr har  stabile glashylder, også i lågen. Kvalitet i detaljen, herunder en lækker finish i overflader og samlinger. Håndvenlige, solide og præcise greb i døren og den indvendige frostboks. Egnet for en 1-2 personers husstand hvor behovet er opbevaring af begrænsede mængder af køle- og frostvarer.

Dette minikøleskab ligner mest af alt et normalt køleskab – bare lavere. Med en højde på 85 centimeter er det rimelig højt i forhold til andre minikøleskabe. Det har også en stor kapacitet på 106 l. Lydniveauet ligger på 37 dB. Køleskabet har indvendig LED-belysning.

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 85 cm.
 • Kapacitet: 106 l.
 • Lydniveau: 37 dB
 • Stor kapacitet

 • Håndvenlige og præcise greb i døren

 • Stor kapacitet på 106 liter

 • Fylder meget af et minikøleskab at være

 • Billigt design

Smeg 50’s Style minibar FAB5LWH5

Smeg 50’s Style minibar FAB5LWH5

Køleskabet har fået en bedømmelse på 4,5 stjerner af bbcgoodfood.com. Her lægges især vægt på køleskabets design og gode energimærkning.

Retrokøleskabet fra Smeg fås i mange forskellige pastelfarver. Det har en kapacitet på 34 liter. Køleskabet har to glashylder og opbevaringshylder i døren. Køleskabets støjniveau ligger på 40 dB, og der er LED-lys indvendigt. Minikøleskabet minder meget om Smegs almindelige køleskabe designmæssigt.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på helt op til 34 l.
 • Støjniveau på 40 dB
 • LED-lys indvendigt
 • Godt energimærke

 • Fås i forskellige farver

 • Højere støjniveau end andre minikøleskabe

 • Lav kapacitet

Marshall MF44BLKEU

Marshall MF44BLKEU
Prissammenligning

Marshall MF44BLKEU

Køleskabet er designet som en Marshall-forstærker og fremstillet med dele fra den autentiske Marshall Amp. Kapaciteten ligger på 112 liter, og døren er designet til at kunne opbevare store to liters flasker. Du kan regulere og kontrollere temperaturen i køleskabet mellem 1 og 9 grader, så du kan nyde dine drikkevarer i den perfekte temperatur.

Udvalgte specifikationer

 • Regulering af temperatur fra 1 til 9 grader celsius
 • Fremstillet af dele fra den ikoniske Marshall Amp-højtaler
 • Fryseelement

 • God temperaturregulering

 • Larmer lidt

 • I den dyrere ende

Coca-Cola minikøleskab

Coca-Cola minikøleskab – Til dig, der elsker Coca Cola

Coca-Cola minikøleskab – til dig, der elsker Coca Cola

Køleskabet har en kapacitet på 12 liter og kan rumme 10-12 33 cl. dåser. Det har en aftagelig hylde i midten. Køleskabet er formet som en dåsecola, og splitten man bruger til at åbne en normal cola med, fungerer her som et bærehåndtag.

 • Kapacitet på 10-12 dåser cola

 • Unikt design

 • Larmer en del

 • Upraktisk design

Budget – Mini retro køleskab

Mini retro køleskab
Prissammenligning

Mini retro køleskab – til dig på et stramt budget

Det her køleskab er en outsider på vores liste. Det er taget med udelukkende på grund af prisen.

Der er plads til 4 liter, og det har en praktisk bærehank i toppen.

Vigtige overvejelser at gøre sig, inden man køber et minikøleskab

Et minikøleskab kan bruges til mange forskellige formål. Her er en række ting, du skal overveje, inden du vælge dit nye minikøleskab.

Hvad koster et minikøleskab?

Prisen er selvfølgelig relevant, og det kan variere meget. Derfor skal du overveje, hvor stor en del af din økonomi du vil bruge på et nyt mini køleskab, samt hvilke behov du gerne vil have køleskabet til at indfri. Modeller ovenfor har forskellige priser, men typisk skal du betale fra 1.500 kr. og opefter for et godt minikøleskab.

Hvilken størrelse skal det være?

Minikøleskabe kommer i mange forskellige former og størrelser. Det er vigtigt, at du måler op og undersøger, hvor stort et minikøleskab, du har plads til. Du skal også overveje, hvor meget du har brug for at køle ned. Er det nok at have et par drikkevarer, eller skal du have masser af plads til både mad og drikke?

Går du op i design?

Køleskabene fås i almindelige neutrale køleskabsdesigns i hvid eller sort og i en række andre designs. Eksempelvis retro-køleskabe og sjove køleskabe som Coca Cola-køleskab eller Marshall-køleskab. Gør op med dig selv, hvor mange penge, du vil bruge. Ønsker du et mere stilfuldt minikøleskab, skal du typisk grave lidt dybere i lommen.

Må man kunne høre køleskabet?

Der er også forskel på, hvor meget køleskabene larmer. Nogle af de billigere modeller kan godt larme en del, hvor de lidt dyrere – typisk slet ikke ikke larmer. Så overvej, om larmen vil genere dig, og tag gerne ud for at høre køleskabet, inden du køber det. Ved et mini køleskab kan støjniveauet ikke altid leve op til navnet.

Skal der være fryseboks?

Nogle minikøleskabe har også en fryseboks. Det kan være meget praktisk, hvis man bruger mange isterninger, eller hvis man skal have plads til en frysepizza eller is til børnebørnene. Det har mange praktiske muligheder, men det koster selvfølgelig mere end et køleskab uden fryseboks. Bruger du meget is i dagligdagen til drinks og madlavning? Så skal du overveje at investere i en ismaskine.

Overvejer du en større løsning med mere plads til madvarer og en integreret isterningmaskine, burde du investere i et amerikanerkøleskab.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

BBC Good Food

BBC Good Food har været hjemmekokkenes valg i over 30 år. 

BBC Good Food er ejer af Storbritanniens markedsledende madmagasin og digitale udgave; Storbritanniens største fødevarewebsted; et voksende antal live-begivenheder, herunder madbegivenheden  BBC Good Food Show på Birmingham NEC – og en enorm succesfuld serie af kogebøger.

Hver opskrift, guide og anmeldelse udgivet af er grundigt testet af deres team. Læs mere her

Guiden er opdateret i 2019.

Læs hele guiden fra BBCgoodfood.com lige her.

Elgiganten.dk

Elgiganten er en af de største butikskæder i Danmark, der sælger hjemmeelektronik. Butikken er kendt for lave priser og et stort udvalg. På webshoppen kan alle forbrugere skrive anmeldelser af produkterne. Læs mere her

Partyking.dk

Partyking.dk er en webshop hvor du finder alt til din næste fest. Det gælder både udklædning, pynt og andre festlige artikler. Læs mere her 

Coca-Cola minikøleskabet har fået 5 ud af 5 stjerner på partyking.dk

FAQ

Hvilke brands får bedste bedømmelser?

Der findes rigtig mange brands inden for minikøleskabe, og rigtig mange gode. Umiddelbart vil vi nævne Smeg, der får meget gode bedømmelser, og Scandomestic, der ofte bliver set i barer og lignende.

Hvad er et minikøleskab?

Et minikøleskab er et køleskab, der oftest er under 85 centimeter. De fleste minikøleskabe er ikke beregnet til langvarig opbevaring af friske madvarer, da de ikke har ventilation. Derfor bør minikøleskabe i udgangspunktet ikke bruges til andet end langtidsholdbare madvarer og drikkevarer. Hvis man bruger det til hverdagsbrug, er det vigtigt at få et køleskab med ventilation, som kan opbevare frisk mad i længere tid.

Hvad bruger man et minikøleskab til?

Minikøleskabe er perfekte til kortvarig brug. Der kan være mange forskellige begivenheder eller situationer, hvor minikøleskabe er ideelle. Det kan være på arbejde til madpakker, til drikkevarer til en fodboldkamp eller til fester. Fordi minikøleskabe er små, er de også rigtig gode til steder, hvor man ikke har særlig meget plads. Det kan eksempelvis være i kolonihavehuset eller studenterboligen.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her