Markedets bedste mini frysere

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

mini fryser

Skal du bruge en mini fryser? Vi guider dig

Senest opdateret 19/06/2023

Skal du bruge en smart og kompakt fryser? Så skal du have fundet den helt rigtige mini fryser.

En mini fryser er en mindre og mere praktisk udgave af kummefryseren, hvor du kan opbevare dine frostvarer sikkert og nedkølet. Det er den oplagte løsning til det lille hjem, sommerhuset eller måske kolonihaven, hvor en mini fryser sagtens kan opfylde behovet for en fryser.

Hvis du vil finde den bedste mini fryser, har vi samlet de bedste på markedet her i vores oversigt. De er udvalgt, fordi de får gode anmeldelser af forbrugerne, og vi har sørget for, at der forskellige modeller og prisklasser at vælge mellem.

Metoden bag oversigten af mini frysere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af mini frysere fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste mini fryser. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte mini frysere til forskellige behov.

Liebherr GP 1213-21

Liebherr GP 1213-21
Prissammenligning

Liebherr GP 1213-21 – bedste mini fryser

Liebherr GP 1213-21 er en hvid fryser med en kapacitet på 98 liter. Den er derfor velegnet, hvis du ikke har behov for en stor fryser, men stadig skal have plads til husholdningens frostvarer på en nem og enkel måde.

Med Liebherr GP 1213-21 kan du få plads til fryseren under et bord eller stille det frit i rummet, hvor du har pladsen. Mini fryseren kan stå i køkkenet, men den kan også stå i uopvarmede rum som eksempelvis garage eller kælder med den smarte FrostProtect-funktion.

Der er god plads i selve fryserummet, hvor du har i alt tre VarioSpace-skuffer, der udnytter rummets 98 liter. Du kan selv flytte rundt på skufferne eller fjerne dem, hvis der er behov for ekstra højde.

Lydniveauet er lavt med 39 dB, så du ikke vil blive generet, når fryseren går i gang.

Med SuperFrost-funktionen sænkes energiforbruget, mens det samtidigt holder dine frostvarer forsvarligt opbevaret. Det minimerer behovet for afrimning og rim på dine frosne madvarer.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 98 liter
 • Mål: B55,3 x H85,1 cm.
 • Energimærke E
 • Kan stå i uopvarmede rum

 • I den dyre ende

Electrolux LYB1AE8W0

Electrolux LYB1AE8W0

Electrolux LYB1AE8W0

Er du villig til at betale lidt ekstra, får du også ekstra plads med Electrolux LYB1AE8W0. Mini fryseren har en kapacitet på 81 liter, hvilket er i den høje ende i forhold til de andre modeller i oversigten.

Electrolux LYB1AE8W0 er en fryser med god kapacitet, når det kommer til de mindre modeller. Der er plads til i alt 81 liter, og rummet er delt op med tre gennemsigtige plastikskuffer. Du kan selv bestemme, om du vil benytte de tre skuffer, eller du vil tage dem ud og bruge hylderne i stedet til opbevaring.

Hylderne i skabet er fremstillet af sikkerhedsglas. Du kan derfor uden bekymring fjerne hyder og rengøre dem, uden du behøver frygte, at glasset går i stykker.

Fryseren har et 300 LowFrost-system, der minimerer rim og derfor behovet for at afrime. Systemet holder temperaturen jævn, så der ikke dannes rim på hverken fryser eller madvarer.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 81 liter
 • Mål: B56 x H84,5 cm
 • Energimærke E
 • Godt udnyttet fryserum på 81 liter

 • Larmer en smule

Senz FR502WN

Senz FR502WN

Senz FR502WN – prisvenlig mini fryser

Har du brug for en lille og billig mini fryser, kan vi anbefale Senz FR502WN Hvid.

Senz FR502WN er et mindre fryseskab med plads til i alt 77 liter fordelt på fire skuffer. De tre øverste skuffer er samme størrelse, mens den nederste er en tand højere, så du kan fordele dine frostvarer bedst muligt. Skufferne er fremstillet i gennemsigtig plast, så du nemt kan overskue indholdet.

Lydniveauet er lavt med mini fryseren fra Senz, så den uden problemer kan stå i kolonihaven, campingvognen eller det mindre køkken. Den optager begrænset med plads, mens rummet er fuldt udnyttet.

Med et lydniveau på 39 dB generer støjen ikke meget, hvis fryseren skal stå i opholdsrum.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 77 liter
 • Mål: B49,5 x H84,5 cm
 • Energimærke F
 • Kompakt og fritstående

 • Lydsvagt

 • Dårligt energimærke

 • Styring til termometer er placeret uhensigtsmæssigt

Vigtige overvejelser inden du køber en mini fryser 

Inden du vælger en mini fryser, bør du være sikker på, hvad du har behov for. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig ved at samle de vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv:

Hvilken kapacitet har du brug for?

De smarte mini frysere kommer med forskellig kapacitet. Det kan være meget individuelt, om du har behov for en lille og meget kompakt fryser, der optager mindst mulig plads, eller du også er nødt til at tage højde for, hvor meget det skal kunne rumme.

Sammenlign de forskellige fryseres kapacitet, når du skal finde den udgave, der passer bedst til dine behov.

Hvordan skal fryseren være indrettet?

Nogle foretrækker mange skuffer, mens andre holder af at kunne opbevare frostvarerne på hylder. Du kan overveje, hvordan du gerne vil, at din fryser er indrettet, så du får mest glæde af den.

Fryserummet skal gerne være udnyttet optimalt, så hav også det for øje, når du sammenligner forskellige mini frysere.

Hvilket energimærke ønsker du?

I en tid hvor vi bliver mere og mere opmærksomme på energiforbruget, kan det også betale sig, at du holder øje med energimærket på din mini fryser. Jo lavere et energimærke, jo mere strøm bruger fryseren på at køle ned.

Ofte hænger prisen også sammen med energimærket, så du betaler ekstra for en mere energieffektiv fryser. Det kan dog betale sig på den lange bane, når du sammenligner elregningen.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Power.dk

Power.dk er en dansk forhandler af særligt hårde hvidevarer som køleskabe, frysere og lignende. Det er en af de største forhandlere i Danmark, og de sælger både deres produktsortiment i fysiske butikkersåvel som online på deres webshop.

Læs mere her

Punkt1.dk

Punkt1 kalder sig Danmarks største hvidevarekæde, og de har både fysiske butikker og en stor webshop, hvor de forhandler deres produkter. De har et bredt udvalg af hårde hvidevarer fra de kendte producenter, og på hjemmesiden kan forbrugerne anmelde deres køb.

Læs mere her

Skousen.dk

Med mange år på markedet er Skousen en af de største danske forhandlere af særligt udstyr til køkkenet og hårde hvidevarer. Skousen.dk er deres webshop, hvor de forhandler deres produkter, og forbrugerne kan give en anmeldelse, når de har testet et produkt i praksis.

Læs mere her

Elgiganten.dk

Elgigantens butikker er over hele landet, hvor de særligt sælger elektronik og hårde hvidevarer til danskerne. Udover deres fysiske butikker forhandler de også deres sortiment online på deres webshop, hvor du blandt andet også kan læse forbrugeranmeldelser.

Læs mere her

FAQ

Hvilken mini fryser er den bedste?

Vi anbefaler Liebherr GP 1213-21, fordi den har en god kapacitet, larmer minimalt og fryserummet er godt udnyttet. Samtidigt kan modellen stå i uopvarmede rum. Du kan dog overveje, om du har plads til modellen, eller du har behov for en endnu mindre mini fryser.

Hvad koster en mini fryser?

Du kan få mini frysere i forskellige prisklasser fra omkring 1.500 kr. og opefter. Der kan være fordele ved at investere ekstra i din fryser, hvis du har brug for en særligt effektiv model, der både er optimalt udnyttet indvendigt, men også har særlige funktioner som minimerer rimdannelse eller fryser ekstra hurtigt.

Hvad betyder energimærket på en mini fryser?

Energimærket er en hjælp til dig som forbruger, når du skal vælge hårde hvidevarer. Jo lavere energimærke, jo mere strøm vil din fryser også bruge. Det kan derfor godt betale sig at vælge en mini fryser med et højt energimærke, hvis du vil spare på strømmen.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her