Markedets bedste mini frysere

Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her

mini fryser

Skal du bruge en mini fryser? Vi guider dig

Senest opdateret 17/01/2023

Kommerciel redaktør: Kasper Skov Jensen

Skal du bruge en smart og kompakt fryser? Så skal du have fundet den helt rigtige mini fryser.

En mini fryser er en mindre og mere praktisk udgave af kummefryseren, hvor du kan opbevare dine frostvarer sikkert og nedkølet. Det er den oplagte løsning til det lille hjem, sommerhuset eller måske kolonihaven, hvor en mini fryser sagtens kan opfylde behovet for en fryser.

Hvis du vil finde den bedste mini fryser, har vi samlet de bedste på markedet her i vores oversigt. De er udvalgt, fordi de får gode anmeldelser af forbrugerne, og vi har sørget for, at der forskellige modeller og prisklasser at vælge mellem.

Metoden bag test af mini frysere

Vores anbefalinger er baseret på sammenligninger af en række mini frysere fra anerkendte brands hos troværdige testkilder i Danmark og udlandet. De er herefter vurderet ud fra følgende parametre:

 • Test af espressomaskiner fra ekspertkilder
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af de bedste mini frysere til forskellige behov.

Liebherr GP 1213-21

 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
5
Liebherr GP 1213-21

Liebherr GP 1213-21 – bedste mini fryser

Liebherr GP 1213-21 er en hvid fryser med en kapacitet på 98 liter. Den er derfor velegnet, hvis du ikke har behov for en stor fryser, men stadig skal have plads til husholdningens frostvarer på en nem og enkel måde.

Hos forbrugerne får Liebherr GP 1213-21 flotte bedømmelser med henholdsvis 4,5 stjerner af forbrugerne på Punkt1.dk og 4,8 stjerner ud af 5 på Skousen.dk. Forbrugerne skriver blandt andet, at det er en god tilføjelse, hvis du mangler ekstra fryseplads, og at det larmer minimalt.

Med Liebherr GP 1213-21 kan du få plads til fryseren under et bord eller stille det frit i rummet, hvor du har pladsen. Mini fryseren kan stå i køkkenet, men den kan også stå i uopvarmede rum som eksempelvis garage eller kælder med den smarte FrostProtect-funktion.

Der er god plads i selve fryserummet, hvor du har i alt tre VarioSpace-skuffer, der udnytter rummets 98 liter. Du kan selv flytte rundt på skufferne eller fjerne dem, hvis der er behov for ekstra højde.

Lydniveauet er lavt med 39 dB, så du ikke vil blive generet, når fryseren går i gang.

Med SuperFrost-funktionen sænkes energiforbruget, mens det samtidigt holder dine frostvarer forsvarligt opbevaret. Det minimerer behovet for afrimning og rim på dine frosne madvarer.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 98 liter
 • Mål: B55,3 x H85,1 cm.
 • Energimærke E
 • Kan stå i uopvarmede rum

 • I den dyre ende

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Electrolux LYB1AE8W0

 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 0 stjerne
4
Electrolux LYB1AE8W0

Electrolux LYB1AE8W0

Er du villig til at betale lidt ekstra, får du også ekstra plads med Electrolux LYB1AE8W0. Mini fryseren har en kapacitet på 81 liter, hvilket er i den høje ende i forhold til de andre modeller i oversigten.

Forbrugerne er generelt tilfredse med mini fryseren fra Electrolux, der scorer 4 ud af 5 stjerner på Elgiganten.dk. I anmeldelserne beskriver forbrugerne fryseren som en solidt bygget model i høj kvalitet, der hurtigt køler ned, selvom den larmer en smule.

Electrolux LYB1AE8W0 er en fryser med god kapacitet, når det kommer til de mindre modeller. Der er plads til i alt 81 liter, og rummet er delt op med tre gennemsigtige plastikskuffer. Du kan selv bestemme, om du vil benytte de tre skuffer, eller du vil tage dem ud og bruge hylderne i stedet til opbevaring.

Hylderne i skabet er fremstillet af sikkerhedsglas. Du kan derfor uden bekymring fjerne hyder og rengøre dem, uden du behøver frygte, at glasset går i stykker.

Fryseren har et 300 LowFrost-system, der minimerer rim og derfor behovet for at afrime. Systemet holder temperaturen jævn, så der ikke dannes rim på hverken fryser eller madvarer.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 81 liter
 • Mål: B56 x H84,5 cm
 • Energimærke E
 • Godt udnyttet fryserum på 81 liter

 • Larmer en smule

Senz FR502WN

 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 1 stjerne
 • 0,5 stjerne
4,5
Senz FR502WN

Senz FR502WN – prisvenlig mini fryser

Har du brug for en lille og billig mini fryser, kan vi anbefale Senz FR502WN Hvid.

Fryseren har en kapacitet på 77 liter, og den får ros af forbrugerne hos både Power.dk og Punkt1.dk, hvor den får 4,4 ud af 5 stjerner. Forbrugerne anbefaler den mindre fryser, fordi den er effektiv, lydsvag og kompakt. Dog savner forbrugerne, at temperaturstyringen sad et mere tilgængeligt sted, så det var lettere at komme til.

Senz FR502WN er et mindre fryseskab med plads til i alt 77 liter fordelt på fire skuffer. De tre øverste skuffer er samme størrelse, mens den nederste er en tand højere, så du kan fordele dine frostvarer bedst muligt. Skufferne er fremstillet i gennemsigtig plast, så du nemt kan overskue indholdet.

Lydniveauet er lavt med mini fryseren fra Senz, så den uden problemer kan stå i kolonihaven, campingvognen eller det mindre køkken. Den optager begrænset med plads, mens rummet er fuldt udnyttet.

Med et lydniveau på 39 dB generer støjen ikke meget, hvis fryseren skal stå i opholdsrum.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 77 liter
 • Mål: B49,5 x H84,5 cm
 • Energimærke F
 • Kompakt og fritstående

 • Lydsvagt

 • Dårligt energimærke

 • Styring til termometer er placeret uhensigtsmæssigt

Vigtige overvejelser inden du køber en mini fryser 

Inden du vælger en mini fryser, bør du være sikker på, hvad du har behov for. Derfor har vi gjort det nemt og overskueligt for dig ved at samle de vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv:

Hvilken kapacitet har du brug for?

De smarte mini frysere kommer med forskellig kapacitet. Det kan være meget individuelt, om du har behov for en lille og meget kompakt fryser, der optager mindst mulig plads, eller du også er nødt til at tage højde for, hvor meget det skal kunne rumme.

Sammenlign de forskellige fryseres kapacitet, når du skal finde den udgave, der passer bedst til dine behov.

Hvordan skal fryseren være indrettet?

Nogle foretrækker mange skuffer, mens andre holder af at kunne opbevare frostvarerne på hylder. Du kan overveje, hvordan du gerne vil, at din fryser er indrettet, så du får mest glæde af den.

Fryserummet skal gerne være udnyttet optimalt, så hav også det for øje, når du sammenligner forskellige mini frysere.

Hvilket energimærke ønsker du?

I en tid hvor vi bliver mere og mere opmærksomme på energiforbruget, kan det også betale sig, at du holder øje med energimærket på din mini fryser. Jo lavere et energimærke, jo mere strøm bruger fryseren på at køle ned.

Ofte hænger prisen også sammen med energimærket, så du betaler ekstra for en mere energieffektiv fryser. Det kan dog betale sig på den lange bane, når du sammenligner elregningen.

Gennemgang af kilder og tests

Til vores test-overblik af mini frysere har vi særligt anvendt forbrugeranmeldelser. Forbrugerne har haft mulighed for at teste produktet i praksis, hvilket giver et godt overblik over, hvordan det reelt set er at have den kompakte fryser stående i hjemmet.

Power.dk

Power.dk er en dansk forhandler af særligt hårde hvidevarer som køleskabe, frysere og lignende. Det er en af de største forhandlere i Danmark, og de sælger både deres produktsortiment i fysiske butikkersåvel som online på deres webshop.

Hos Power.dk har forbrugerne anmeldt mini fryseren Senz FR502WN. Den scorer i alt 4,4 stjerner ud af 5 mulige, og forbrugerne har også kunne knytte en kommentar til deres bedømmelse.

Læs mere her

Punkt1.dk

Punkt1 kalder sig Danmarks største hvidevarekæde, og de har både fysiske butikker og en stor webshop, hvor de forhandler deres produkter. De har et bredt udvalg af hårde hvidevarer fra de kendte producenter, og på hjemmesiden kan forbrugerne anmelde deres køb.

På webshoppen har forbrugerne blandt andet anmeldt Senz FR502WN Hvid. Mini fryseren får i alt 4,4 stjerner ud af 5 mulige af forbrugerne, der også beskriver deres oplevelse med en kommentar.

Læs mere her

Også mini fryseren Liebherr GP 1213-21 Hvid er anmeldt af forbrugere på Punkt1.dk. Forbrugerne giver en samlet vurdering på 4,5 stjerner ud af 5 mulige på webshoppen.

Læs mere her

Skousen.dk

Med mange år på markedet er Skousen en af de største danske forhandlere af særligt udstyr til køkkenet og hårde hvidevarer. Skousen.dk er deres webshop, hvor de forhandler deres produkter, og forbrugerne kan give en anmeldelse, når de har testet et produkt i praksis.

Af forbrugerne på Skousen.dk modtager Liebherr GP 1213-21 Hvid en flot samlet bedømmelse med 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Det bygger på forbrugernes anmeldelser, hvor der også er mulighed for at læse mere om, hvad hver enkelt forbruger mener i kommentarer.

Læs mere her

Elgiganten.dk

Elgigantens butikker er over hele landet, hvor de særligt sælger elektronik og hårde hvidevarer til danskerne. Udover deres fysiske butikker forhandler de også deres sortiment online på deres webshop, hvor du blandt andet også kan læse forbrugeranmeldelser.

Electrolux LYB1AE8W0 Hvid er et af de produkter, der har modtaget forbrugeranmeldelser på Elgiganten.dk. Med mere end 15 anmeldelser ligger mini fryseren med en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 mulige stjerner.

Læs mere her

FAQ

Hvilken mini fryser er den bedste?

Vi anbefaler Liebherr GP 1213-21, fordi den har en god kapacitet, larmer minimalt og fryserummet er godt udnyttet. Samtidigt kan modellen stå i uopvarmede rum. Du kan dog overveje, om du har plads til modellen, eller du har behov for en endnu mindre mini fryser.

Hvad koster en mini fryser?

Du kan få mini frysere i forskellige prisklasser fra omkring 1.500 kr. og opefter. Der kan være fordele ved at investere ekstra i din fryser, hvis du har brug for en særligt effektiv model, der både er optimalt udnyttet indvendigt, men også har særlige funktioner som minimerer rimdannelse eller fryser ekstra hurtigt.

Hvad betyder energimærket på en mini fryser?

Energimærket er en hjælp til dig som forbruger, når du skal vælge hårde hvidevarer. Jo lavere energimærke, jo mere strøm vil din fryser også bruge. Det kan derfor godt betale sig at vælge en mini fryser med et højt energimærke, hvis du vil spare på strømmen.

Tjek.bt.dk viser dig vejen til anbefalelsesværdige produkter og tjenester. Når du trykker på et link og foretager et køb eller en tilmelding, kan Berlingske Media få en kommission af købet. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med indholdet. Læs mere her