Stor ledningsfri støvsuger oversigt: Se nogle af de bedste her

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

ledningsfri støvsuger

En ledningsfri støvsuger kan gøre rengøringen nemmere

Senest opdateret 19/06/2023

Det kan være besværligt at støvsuge, når du konstant skal være opmærksom på ledningen; både i forhold til om den kommer i vejen, men også om den er lang nok til at nå ud i alle kroge. Med en ledningsfri støvsuger kan du uden besvær komme rundt, og du slipper for at tænke på besværlige ledninger og afstande.

Vi har udvalgt nogle af de bedste modeller og samlet dem i vores ledningsfri støvsuger oversigt. Du kan derfor nemt få et overblik i ledningsfri støvsuger oversigten, hvor vi giver et overblik over modellerne, så du kan finde den rigtige for dig.

Gode steder at købe ledningsfrie støvsugere

Coop Shopping

Coop Shopping

✅ Udvalgte medlemstilbud
✅ Fragt fra 29 kr.
Elgiganten-logo

Elgiganten

✅ Kæmpe udvalg
✅ Prismatch
✅ Op til 30 dages returret
Roidmi-logo

Roidmi

✅ Ptoducent med speciale i støvsugere
✅ Mange modeller og funktioner at vælge imellem
✅ Fri fragt over 500 kr.

Metoden bag overblikket over ledningsfrie støvsugere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af ledningsfrie støvsugere fra en række anerkendte brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste ledningsfrie støvsuger.

Vores team af researchere vurderer produkterne i overblikket ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte ledningsfrie støvsugere til forskellige behov.

Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute – bedste ledningsfri støvsuger

Vil du have en af de bedste ledningsfri støvsugere, er det svært at komme udenom Dyson.
Dyson V8 Absolute er anbefalet af T3.com, hvor den er topscorer i deres ledningsfri støvsuger
gennemgang. Støvsugeren får ros for at have en sugeevne som en almindelige ledningsført
støvsuger og en god batterilevetid.

Hos Techradar.com er de også positive, hvor de særligt fremhæver, at støvsugeren ikke mister
sugeevne, som batteriet drænes. Det er dog også en dyrere model, der egner sig bedst til mindre
hjem eller hjem, hvor der hurtigt skal kunne støvsuges i mindre områder.

Når du skal støvsuge med Dyson V8 Absolute, sker det med en god sugeevne. Motoren er kraftig
og giver en ekstra god sugeevne sammenlignet med andre modeller i ledningsfri støvsuger test-
oversigten. Et HEPA-filter sørger for, at alle partikler og støv bliver i beholderen og ikke sendes
ud i luften igen.

Du får forskellige mundstykker med, der passer til forskellige udfordringer; der er et mundstykke
til fint støv, gulvtæpper, hårde gulve og til trapper. Det er dog også muligt at tage røret af og
bruge støvsugeren som en håndstøvsuger i bilen eller lidt mindre områder.
Selvom modellen er effektiv til alle former for opgaver, har den en lidt lavere brugstid end andre i
oversigten.

Udvalgte specifikationer

 • Brugstid: 40 minutter
 • Ladetid: 6 timer
 • Kapacitet: 0,54 liter
 • Kraftig sugeevne

 • Med HEPA-filter

 • Alsidig og fleksibel

 • Dyrere model

 • Ikke egnet til større hjem

 • Begrænset plads i beholderen

Bosch Zoo’o ProAnimal BCH6ZOOO

Bosch Zoo'o ProAnimal BCH6ZOOO

Bosch Zoo'o ProAnimal BCH6ZOOO – bedst til dyrehår

Bosch Zoo’o ProAnimal BCH6ZOOO er en smart håndholdt ledningsfri støvsuger, der klarer sig fint i flere gennemgange.

Hos Tek.no er der lavet en større gennemgang af ledningsfrie støvsugere, hvor Bosch-modellen ikke kun får ros. Den suger ganske vist effektivt hår fra dyr op, men de bliver siddende i mundstykket.

Har du kæledyr, der fælder, har du sikkert også behov for at støvsuge ofte. Det kan du gøre nemt og bekvemt med støvsugeren fra Bosch. I forhold til andre modeller i denne oversigt er denne særligt udviklet til at fjerne hår fra både gulve og tæpper.

Du kan indstille støvsugeren til tre forskellige hastigheder. Der følger også en række forskellige mundstykker med, du kan klikke på. Mundstykkerne er udviklet til effektivt at fange løse hår på både møbler, gulve og i hjørnerne.

Støvsugeren er nem at bruge i hverdagen, og der er ingen pose, der skal skiftes. I stedet skal du sørge for at tømme beholderen jævnligt.

Udvalgte specifikationer

 • Brugstid: 1 time
 • Ladetid: 6 timer
 • Kapacitet: 0,9 liter
 • God til dyrehår

 • Skal lades op ofte

Miele Triflex HX1

Miele Triflex HX1

Miele Triflex HX1 – mest fleksible ledningsfri støvsuger

Den ledningsfri støvsuger fra Miele er lavet i et fleksibelt og alsidigt design. Du kan skifte rundt og indstille den, så du har i alt tre forskellige udgaver til forskellige typer af opgaver. Beholderen og batteriet kan både sidde foroven, forneden eller du kan lave støvsugeren om til en lille håndholdt udgave.

Med det integrerede Hygiene Lifetime-filter, fanger støvsugeren alle partikler. Det er vedligeholdelsesfrit og skal ikke skiftes ud.

Sammenlignet med andre modeller i denne oversigt har støvsugeren en kortere ladetid med 4 timer, før du kan bruge den i op til en time. Beholderen skal tømmes jævnligt, da den har en kapacitet på 0,5 liter.

Udvalgte specifikationer

 • Brugstid: 1 time
 • Ladetid: 4 timer
 • Kapacitet: 0,5 liter
 • 3-i-1 giver stor alsidighed

 • Smart Hygiene Lifetime-filter

 • Lidt tung i håndholdt udgave

 • Begrænset med udstyr og mundstykker

Roidmi RS70

Riodmi RS70

Riodmi RS70 – effektiv støvsuger og gulvvasker

Vil du have en effektiv ledningsfri støvsuger, der ovenikøbet også kan klare gulvvasken? Så skal du ikke lede længere end Riodmi RS70. Alt om Data har kigget nærmere på den og giver 5 ud af 6 stjerner. Derudover har Idenyt kåret den til “boligfavorit 2022”.

Roidmi RS70 har en kraftig motor, der dog larmer en del på den kraftigste indstilling. Mundstykket er vandafvisende, hvilket er meget praktisk, når du støvsuger på badeværelset. Bare fyld vand og sæbe i den medfølgende rensestation og dyp moppen ned i. Den sørger selv for kun at gøre gulvet fugtigt og ikke vådt, så du skal ikke frygte, at gulvet tager skade af vandet. Moppens cirkulære bevægelser giver en rimelig effektiv gulvvask, som dog ikke helt kan sammenlignes med hårdt knofedt.

Du kan se de vigtigste oplysninger om støvsugeren i en app. Det er smart. Her kan du også få svar på, hvor mange kalorier du har forbrændt på din støvsugning.

Alt i alt en fremragende ledningsfri støvsuger, der også vasker gulvet for dig.

Udvalgte specifikationer

 • Kan køre ca 80 min. på en opladning
 • LED display med batteristatus
 • Medfølgende app

 • Kraftig motor

 • Vasker også gulvet

 • Larmer en del på maksimal sugestyrke

 • Støvbeholderen kunne være større

Vigtige overvejelser inden køb af ledningsfri støvsuger

I vores ledningsfri støvsuger oversigt er der forskellige modeller, der også ligger i forskellige prisklasser. Inden du køber en ny støvsuger, bør du overveje følgende spørgsmål:

Hvor stor kapacitet har du brug for?

Der er forskel på, hvor stor kapacitet de forskellige udgaver i vores ledningsfri støvsuger oversigt har. Derfor bør du overveje, hvor meget skidt og snavs du skal støvsuge op, og hvor ofte du er villig til at tømme beholderen.

Det er dog ofte nemt at tømme de posefri støvsugere med smart beholder, men du skal stadig gøre ophold undervejs i rengøringen for at tømme den.

Hvor lang brugstid har du brug for?

De udvalgte modeller i vores ledningsfri støvsuger test-oversigt er alle med genopladeligt batteri. Det sætter selvfølgelig en begrænsning på, hvor længe du kan være i gang med at støvsuge, før batteriet igen skal oplades.

Du bør overveje, om du har brug for en ekstra kort ladetid eller mere brugstid, når du sammenligner modellerne i den ledningsfri støvsuger test-oversigt. Måske er der én udgave, der passer bedre til dig end andre.

Har du brug for særlige egenskaber?

Nogle støvsugere uden ledning kommer med ekstra tilbehør og mundstykker, nogle har et alsidigt design, og andre er særligt effektive til kæledyrshår. Overvej, hvad du har brug for, så rengøring og støvsugning bliver nemt og bekvemt i din hverdag.

Gennemgang af kilder

Tek.no

Norske Tek.no laver sammenligninger af forskellige elektriske apparater og hverdagsprodukter. Derudover skriver de også om de nyeste produkter og guides til, hvordan du får mest ud af hverdagens teknologi.

Der er i alt 13 forskellige modeller i den ledningsfri støvsugere gennemgang, hvor Bosch Zoo’o ProAnimal BCH6ZOOO er medtaget. Den bliver gennemgået i forhold til effektivitet på forskellige overflader, og den testes særligt på kæledyrshår.

Senest opdateret d. 4. april 2017

Læs mere her

Elgiganten.dk

Hos Elgiganten.dk finder du et stort udvalg af hårde hvidevarer og forskellige elektriske apparater til hjemmet. De har både fysiske butikker, men de forhandler også et stort sortiment online.

Senest opdateret d. 9. oktober 2022

Læs mere her

Expertreviews.co.uk

Hos engelske Expertreviews.co.uk kan du finde anmeldelser af forskellige hverdagsprodukter. De laver gennemarbejdede og uafhængige anmeldelser, hvor de både tester modellen i praksis og sammenligner med andre lignende produkter.

Miele Triflex HX1 er anmeldt af eksperterne, der giver den en fin vurdering og 3 ud af 5 stjerner. Den er testet på både tæpper og gulve, og den sammenlignes med andre modeller på kapacitet, pris og effektivitet.

Senest opdateret d. 4. marts 2020

Læs mere her

Skousen.dk

Den danske forhandler Skousen har en række af forskellige elektriske apparater og hårde hvidevarer, der både forhandles på deres webshop og i deres butikker rundt om i landet.

Læs mere her

T3.com

T3.com har i 25 år hjulpet forbrugerne med at finde de bedste produkter, der matcher deres behov. Det gør de ved at skrive gode købsguides.

Dyson Aboslute V8 er topscorer med 5 ud af 5 stjerner hos eksperterne på T3.com. De har blandt andet bedømt den ledningsfri støvsuger på: forbedringer i forhold til tidligere modeller, rengøringsevne og opladning og batterilevetid.

Senest opdateret d. 20. august 2020

Læs mere her

Techradar.com

Når det kommer til it, teknologi og smarte gadgets er Techradar.com helt med. De sørger for at holde forbrugere med interesse i elektronik opdaterede med nyhedsartikler og testanmeldelser.

Hos eksperterne på Techradar.com er Dyson Aboslute V8 anmeldt, hvor den ender med en samlet score på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Anmeldelsen fokuserer på: pris i forhold til markedet, design, manøvredygtighed, performance og batterilevetid.

Senest opdateret d. 13. maj 2022. Læs mere her

Alt om Data

Støvsugere er ikke hverdagskost hos det danske tech-medie Alt om Data. Men Roidmi RS70 er så smart, at man her har valgt at gøre en undtagelse. Læs anmeldelsen fra d. 1. september 2021 her

FAQ

Hvilken ledningsfri støvsuger er bedst?

I vores ledningsfri støvsuger test-oversigt vinder Dyson med deres Dyson V8 Absolute. Den er både effektiv med en god sugeevne, og den har et indbygget HEPA-filter, der filtrerer støv og allergener fra. Den har dog ikke så lang en brugstid som andre modeller i oversigten.

Skal jeg vælge en ledningsfri støvsuger eller en almindelig støvsuger?

Hvis du vælger en god model med både effektiv sugeevne, god størrelse beholder og lang brugstid, kan den ledningsfri støvsuger sagtens erstatte den traditionelle med ledning. Har du dog brug for at støvsuge kontinuerligt over en længere periode, kan du dog hurtigt løbe tør for både strøm og plads i støvbeholderen.

Er en ledningsfri støvsuger fra Dyson pengene værd?

Ja, en ledningsfri støvsuger fra Dyson kan sagtens være pengene værd, hvis du har budgettet. Dyson har i mange år været førende på markedet, og deres poseløse støvsugere er både effektive og brugervenlige.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her