Stort overblik over de bedste kombiovne

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Kombiovn

Vi har fundet nogle af de bedste kombiovne på markedet

Senest opdateret 23/03/2023

Med en kombiovn kan du tilberede retter, varme rester eller gøre pizzaen fra i går sprød igen. Der er mange muligheder med en kombiovn i køkkenet, når du har en almindelig og travl hverdag.

Særligt i det mindre køkken vil en af de smarte ovne gøre madlavningen lettere. Du sparer bordplads, mens du er i stand til at tilberede din mad på en række forskellige måder.

I vores oversigt kan du finde 4 af de bedste kombiovne på markedet. Vi har udvalgt dem specifikt, så du kan se et udvalg af dine muligheder på markedet.

Gode steder at købe en kombiovn

skousen-logo

Skousen

✅ Prismatch
✅ Hurtig levering
✅ Betal med mobilen
Elgiganten-logo

Elgiganten

✅ Kæmpe udvalg
✅ Prismatch
✅ Op til 30 dages returret
Whiteaway-logo

Whiteaway

✅ Dag til dag levering
✅ Prismatch
✅ 365 dages retur

Metoden bag oversigten af varmepumper

Vores overblik er baseret på sammenligninger af kombiovne fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste kombiovn. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte kombiovne til forskellige behov.

Sharp R-642BKW

Sharp R-642BKW

Sharp R-642BKW kombiovn

Sharp R-642BKW er både effektiv, funktionel, flot design, nem at rengøre og rummelig.

Welovemicrowaves.co.uk roser ovnen for at være konstrueret godt, virke effektivt og være god til prisen. Kontrolsymbolerne kan dog være forvirrende, hvis du er vant til tekst ifølge anmeldelsen.

Ovnrummet er med sine 20 liter i den mindre ende af skalaen. Det giver dog fin plads til, at du kan lave mindre retter og portioner, hvis du bor alene eller i en mindre husstand.

Designet er kompakt og holdt enkelt i sort, så den er nem og ligetil at finde plads til. Den kræver ikke meget bordplads, før du kan bruge mikrobølgefunktionen med en effekt på 800 watt. Har du lyst til at grille, har Sharp R-642BKW en grillfunktion på 1000 watt.

Du styrer kombiovnen med touch-display og en LED-skærm, hvor du kan følge med i programmer og  resttid på din madlavning gennem det digitale ur.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 20 liter
 • Mikrobølgeeffekt: 800 watt
 • Grilleffekt: 1000 watt
 • Varmluft: Nej
 • Med touch-display og LED-skærm

 • Symboler kan være forvirrende i starten

Whirlpool AMW 730 IX

Whirlpool AMW 730 IX

Whirlpool AMW 730 IX kombiovn til indbygning

Har du brug for en lidt større kombiovn til en husstand på 3 til 4 personer, er der god plads i Whirlpool AMW 730 IX med et ovnrum på 31 liter.

Det er en rummelig kombiovn, og du kan derfor lave større portioner i modellen sammenlignet med resten af udgaverne i oversigten. Du skal finde en fast plads til kombiovnen, da du skal have den bygget ind i køkkenet.

Du kan varme mad som med en almindelig mikroovn, men du kan også grille med en effekt på 800 W.

Med 6th SENSE autoprogram kan du vælge en opskrift, og Whirlpool AMW 730 IX vælger tid og varme for dig.

Udvalgte specifikationer

 • 6th SENSE-teknologi – sensorer justerer tid og effekt for en perfekt tilberedning
 • Grill- & Crisp-funktion – sprød og ensartet tilberedning
 • Jet Start – for en hurtig opvarmning
 • Jet Defrost – optør dine madvarer 7 gange hurtigere
 • Mål: H 38,5 x B 59,5 x D 46,8 cm.
 • Stor kapacitet på 31 liter

 • Flot design

 • Larmer mere end andre modeller

 • Skal indbygges

CASO MCG 30

CASO MCG 30

Bedst til varmluft

CASO MCG 30 kombiovn – bedste valg til varmluft

CASO MCG 30 er en kombiovn, der har klassisk varmluft, når du vil lave mad og tilberede retter i din mindre ovn.

Med CASO MCG 30 har du en rigtig varmluftsfunktion, hvor bunden af ovnen er beklædt med en keramikplade. Keramikpladen gør sig godt, når du skal have fade med retter i ovnen og bruge de 30 liters kapacitet i ovnrummet.

Vil du ikke lave mad, kan du også bruge både mikrobølge- og grilleffekten, som CASO MCG 30 også har. Du kan styre dig igennem de forskellige funktioner og forprogrammerede programmer med et digitalt display. 

Du får i alt ni forskellige programmer. Fire af dem er kombinerede programmer, hvor der bliver brugt en kombination af enten grill og mikrobølger eller varmluft og mikrobølger.

Det helt oplagte valg, hvis du leder efter kombiovn med varmluft

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 30 liter
 • Mikrobølgeeffekt: 900 watt
 • Grilleffekt: 1100 watt
 • Varmluft: 2100 watt
 • Har en keramikplade i bunden til varmluft

 • Larmer en smule

Scandomestic MIG 2501

Scandomestic MIG 2501

Scandomestic MIG 2501 kombiovn

Hvis det er en fiks og fritstående kombiovn, du har brug for, er Scandomestic MIG 2501 nem at finde plads til.

Scandomestic MIG 2501 har et ovnrum med en kapacitet på 25 liter. Det er en god størrelse, hvis du er bor i en mindre husstand, hvor du gerne vil kunne lave flere ting med ét produkt.

Kombiovnen har klassisk mikrobølgeeffekt op til 900 watt, så du kan opvarme rester og koppen med lunken kaffe.

Du har grill-funktion med 1100 watt og varmluft, som du kan bruge til din madlavning. Varmluften gør, at du kan tilberede rester fra aftensmaden med 150 til 230 grader alt efter behovet.

Der er i alt 10 forskellige programmer, du kan vælge mellem.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Kapacitet: 25 liter
 • Mikrobølgeeffekt: 900 watt
 • Grilleffekt: 1100 watt
 • Varmluft: 150-230 grader
 • Med både mikrobølge-, grilleffekt og varmluft

 • Ikke så avanceret

 Det skal du overveje, før du køber en kombiovn

Når du skal finde den rigtige kombiovn, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Vi har lavet følgende liste, så du kan finde ud af, hvad du har brug for.

Størrelse og kapacitet

Hvis du er på udkig efter en kombiovn, fordi du i forvejen har begrænset med plads i dit køkken, skal du overveje størrelsen. I større husstande er det en fordel, at der er god plads, men bor du alene eller skal den stå i sommerhuset eller kolonihaven, kan mindre gøre det.

Funktioner

Hvis du vil have en kombiovn med mange funktioner, skal du gå efter både mikrobølge-, grilleffekt og varmluft. Det er dog ikke sikkert, det er nødvendigt for dig med varmluft, hvis du allerede har en almindelig ovn. 

Design

Din kombiovn skal stå i køkkenet, og derfor har designet også noget at sige i forhold  til, hvilken model du skal vælge.

Nogle modeller er til indbygning, og det skal du være opmærksom på, fordi det kræver, at du har særlig skabsplads.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Google Shopping

Google Shopping er en annonceplatform for søgemaskinen Google, der har den feature, at annoncørerne både kan promovere deres produkter med billeder, tekst og forbrugeranmeldelser.

Scandomestic MIG 2501 og CASO MCG 30 har fået henholdsvis 4,5 og 4,3 ud af 5 mulige stjerner, bl.a. takket være et flot design og en stor brugervenlighed.

Mikroovnen.dk

Mikroovnen.dk er en dansk hjemmeside, der anmelder mikrobølgeovne ud fra parametre som design, funktionalitet, effekt, rummelighed og rengøring. Karakteren bliver tildelt ud fra en skala 1-10.

Sharp R-642 scorer samlet 9,4 ud af 10, bl.a. takket være en karakter på 9,8 og 9,7 i effekt og rengøring. Kombiovnen scorer dog over 9 i samtlige kategorier. Den bliver rost for at være både kompakt, billig og nem at betjene, mens et af minusserne er den lille kapacitet.

Se guiden her

Welovemicrowaves.co.uk 

Websitet giver dig en bred oversigt over mikrobølgeovne, både når det kommer til priser, specifikationer og anmeldelser. Siden indeholder mere end 180 produkter.

Sharp R-642 har fået karakteren 8 ud af 10 mulige stjerner grundet den solide konstruktion, gode effekt og det gode forhold mellem pris og ydelse, mens kontrolsymbolerne kan fungere som lidt af et irritationsmoment, hvis du ellers er vant til tekst.

Se guiden her

Hughes.co.uk 

Virksomheden Hughes blev grundlagt i 1921 af elektroingeniør Frank Hughes og er i dag en af de større forhandler af bl.a. køkkenmaskiner.

Forbrugerne på Hughes’ hjemmeside har givet Whirlpool AMW 730 IX 9,5 point ud af 10 mulige, da det er en kombiovn, der præsterer optimalt over hele linjen.

Amazon

Amazon er det amerikanske e-handelsssite, der har været på markedet siden 1990’erne og i dag er en af verdens største. Platformen er stedet, hvor du kan finde alverdens produkter.

KitchenOne

KitchenOne er en dansk online forhandler af køkkenudstyr og har været på markedet siden 2009. Målsætningen er at gøre madlavning og bagning endnu sjovere – med både funktionelle og æstetisk tiltalende produkter.

FAQ

Hvad er en kombiovn?

En kombiovn er en mikroovn, der kombinerer flere funktioner med mikrobølgeeffekten. I nogle udgaver kan du også grille, mens flere udgaver også har en varmluftsfunktion. Du kan varme mad op, bage, grille og tilberede retter i en kombiovn.

Hvor mange watt bør en kombiovn have?

Watt er den måde, man måler effekt af forskellige elektriske produkter på. Jo højere watt, jo højere effekt kan du få ud af din kombiovns funktioner. Det er dog ikke altid nødvendigt med mange watt, hvis du ikke benytter dig af din kombiovn i hverdagen.

Hvilke funktioner har jeg brug for i en kombiovn?

Som udgangspunkt vil de fleste være på udkig efter en kombiovn, der både har almindelig mikrobølgeeffekt, grill og varmluft. Det vil sikre, at du kan lave alle former for retter, som havde du en almindelig ovn. Størrelsen kan dog have betydning for, hvor store portioner, du kan lave.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her