Oversigt: Se 5 kogeplader med emhætte her

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Kogeplade med emhætte

Overblik over nogle af de bedste og billigste kogeplader med emhætte

Senest opdateret 04/12/2023

I dette indlæg vil vi introducere jer for vores guide af kogeplader med emhætte på markedet. Vi har gennemgået en række populære mærker og modeller, og har valgt at fokusere på følgende 5 kogeplader i denne gennemgang: Ztove kogeplade Siemens EX807LX67E, Bora Pure, Bosch PVQ811F15E og Elica Nikolatesla Prime BL A.

Overblik over udvalgte produkter i oversigten

 • Ztove kogeplade
 • Siemens EX807LX67E
 • Bora Pure
 • Bosch PVQ811F15E
 • Elica Nikolatesla Prime BL A

Metoden bag kogeplader med emhætte oversigten

Vores overblik er baseret på sammenligninger af kogeplader med emhætte fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste kogeplade. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte kogeplader med emhætte til forskellige behov.

Ztove kogeplade

Ztove kogeplade

Ztove er meget mere end bare en kogeplade med emhætte. Den giver dig helt præcis temperaturstyring i al din madlavning. Så det er slut med at brænde maden på og kartofler, der koger over. Kogepladen bruges sammen med særlige gryder og pander, og gør det muligt at stytre temperaturen til +/- 1 grad. På den måde er du sikret perfekte resultater uden at gøre brug af stegetermometre og mavefornemmelser.

Kogepladen fra Ztove fås i flere udgaver – også én med indbygget emhætte.

Du kan læse mere om den her

Udvalgte specifikationer

 • Induktionskogeplade
 • 4 kogezoner
 • Sugeevne: 700m³/t
Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.
 • Giver perfekte resultater

 • Prisen

Elica Nikolatesla Prime BL A

Elica Nikolatesla Prime BL A

Elica Nikolatesla Prime BL A

Elica Nikolatesla Prime BL A – Kogeplade med emhætte

Elica Nikolatesla Prime BL A er en billig og pålidelig induktionskogeplade med emhætte, der er velegnet til familier eller enpersoner, der ikke har behov for avanceret kogeplads eller et eksklusivt udseende. Elica Nikolatesla Prime BL A har fire kogezoner, der alle er udstyret med QuickBoost-funktion, der hurtigt bringer vandet i kog. Derudover har den et touch-display, der er nemt at bruge, samt en timerfunktion, så du kan følge med i, hvor længe du har kogt.

Ifølge Bedsteitest.dk har den god ydeevne, nem betjening og god værdi for pengene. Derudover er emhætten, der følger med kogepladen, også blevet rost for sin effektive udsugning af damp og lugte. Alt i alt er Elica Nikolatesla Prime BL A et godt valg for dem, der søger en billig og pålidelig kogeplade med emhætte til deres køkken.

Udvalgte specifikationer:

 • Elica Nikolatesla Prime BL A er en billig kogeplade med emhætte, der er velegnet til dem, der ikke ønsker at bruge for mange penge på deres køkkenudstyr.
 • Kogepladen har et touch-display, der er nemt at bruge, samt en timerfunktion, så du kan følge med i, hvor længe du har kogt.
 • Billig pris

 • Nem betjening

 • Begrænset antal kogezoner

 • Simpelt design

Bosch PVQ811F15E

Bosch PVQ811F15E

Bosch PVQ811F15E

Bosch PVQ811F15E – Kogeplade med emhætte

Bosch PVQ811F15E er en fremragende valgmulighed for dem, der søger en kvalitetsinduktionskogeplade med indbygget emhætte til en rimelig pris. Denne kogeplade har en maksimal effekt på 7.400 watt og er udstyret med fire kogezoner, hvoraf den ene er en flexzone med et større kogeområde, der er ideelt til store gryder og pander.

Emhætten er fremstillet af rustfrit stål og har tre hastighedstrin samt en kraftig LED-belysning. Derudover har denne kogeplade en integreret frituregryde-sensor, der gør det nemt at holde styr på friturens temperatur, så du kan lave lækre friture retter som pommes frites, nuggets eller sågar paneret fisk.

Den er også et billigere alternativ til Bora Pure, men stadig af lige så høj kvalitet som Siemens EX807LX67E. Alt i alt er Bosch PVQ811F15E en fremragende kogeplade med emhætte til en rimelig pris, der vil tilføje en moderne touch til dit køkken.

Udvalgte specifikationer:

 • Maksimal effekt på 7.400 watt med fire kogezoner, hvilket gør denne kogeplade ideel til at koge store gryder og pander.
 • Integreret frituregryde-sensor, der gør det nemt at holde styr på frituregrydens temperatur og lave sunde retter.
 • 7.400 watt med fire kogezoner til større gryder og pander

 • Integreret frituregryde-sensor

 • Ingen gasbrændere, så madlavning sker udelukkende via induktion

 • Almindeligt design

Bora Pure

Bora Pure

Bora Pure

Bora Pure – Kogeplade med emhætte

Bora Pure kogeplade med emhætte er en af de mere eksklusive  løsninger på markedet for kogeplader med emhætte i 2023. Dette produkt imponerer med sit effektive og stilrene design, der passer perfekt ind i ethvert moderne køkken.

En af de store fordele ved en Bora Pure kogeplade er den integrerede emhætte, der effektivt fjerner mados. Emhætten er også meget støjsvag, så du kan nyde madlavningen uden at blive forstyrret af støjende ventilationssystemer.

Kogepladen er udstyret med fire effektive gasbrændere, der giver dig mulighed for at tilberede mad på en præcis og kontrolleret måde. Derudover er kogepladen også udstyret med en integreret downdraft, der trækker røgen og mados direkte ned i emhætten, så du kan nyde en ren og sund luft i dit køkken.

Alt i alt er Bora Pure kogepladen med emhætte en fantastisk løsning for dem, der ønsker et eksklusivt og effektivt kogepladesystem med en integreret emhætte. Selvom det er en dyrere løsning end mange andre på kogeplader på markedet, er det bestemt et produkt, der er det hele værd for dem der ønsker en topkvalitets kogeplade.

Udvalgte specifikationer:

 • Emhætten er støjsvag, så du kan nyde madlavningen uden støjende ventilationssystemer.
 • Gasbrænderne giver præcis og kontrolleret madlavning.
 • Støjsvag

 • Gasbrænderne giver præcis og kontrolleret madlavning

 • En større investering end mange andre kogeplader

 • Tilberedning af mad er kun på gasblus (understøtter ikke induktion eller elplade)

Siemens EX807LX67E

Siemens EX807LX67E

Siemens EX807LX67E

Siemens EX807LX67E – Kogeplade med emhætte

Siemens EX807LX67E er en topmoderne kogeplade med emhætte, der er velegnet til dem, der sætter pris på et godt håndværk med effektive funktioner. Pladen har en induktionskogesektion, der gør det muligt at tilpasse varmen præcist, samt den integreret emhætte, der effektivt suger mados væk fra køkkenet. Derudover har pladen en afkalkningsfunktion, der automatisk holder emhætten ren og fri for kalkaflejringer. Desuden har den et stilrent og moderne design, der passer ind i de fleste køkkener.

Dette er en af de dyrere muligheder på markedet, men ifølge Forbrugsguiden.dk’s test får man meget værdi for pengene. Kogepladen er kåret som testvinder i kategorien “Kogeplader med emhætte over 10.000 kroner”. Derudover roser guiden pladens præcise varmestyring og dens moderne design.

Alt i alt er Siemens EX807LX67E en fremragende kogeplade med emhætte, der leverer på både kvalitet, funktioner og design. Hvis du er villig til at investere lidt ekstra, kan denne kogeplade være med til at gøre dit køkken til et bedre sted at opholde sig og kokkerere.

Udvalgte specifikationer:

 • Induktionskogesektionen gør det muligt at tilpasse varmen præcist, hvilket giver en effektiv og energivenlig måde at tilberede mad på.
 • Med den integreret afkalkningsfunktion holdes emhætten ren og fri for kalkaflejringer automatisk, hvilket gør rengøringen nemmere og sikrer en optimal ydeevne.
 • Præcis varmestyring takket være dens induktionskogesektion

 • Effektiv emhætte

 • Dyrere end Elica Nikolatesla Prime BL A

 • Kan være svær at rengøre grundet små kroge og sprækker

4 ting du bør overveje før du investerer i en ny kogeplade med emhætte

Størrelse

Sørg for at lave en opmåling, så du ved præcist, hvilken størrelse kogeplade med emhætte, der vil passe til dit køkken. Fire af de fem kogeplader med emhætte, vi har listet, har alle en standardstørrelse på 60 cm, men det er altid en god idé at dobbelttjekke.

Antallet af watt

Jo højere effekt, jo hurtigere kan du tilberede mad. Siemens EX807LX67E og Elica Nikolatesla Prime BL A har begge en effekt på 4000 W, mens Bora Pure og Bosch PVQ811F15E ligger på 3600 W.

Antal kogezoner

Overvej, hvor mange kogezoner du har brug for, og vælg derefter en kogeplade med nok zoner. Siemens EX807LX67E har fire kogezoner, mens de andre tre har seks kogezoner.

Type kogeplade

Der findes tre hovedtyper af kogeplader: gas, el og induktion. Induktion er ofte den mest energieffektive, men den kræver specielle gryder og pander. Alle fire kogeplader er baseret på elplader.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er en dansk organisation, der arbejder for at uddanne danske forbrugere. De tilbyder utallige produkt oversigter og rådgivning på et bredt udvalg af produkter og tjenester, såsom elektronik, bolig, mad og sundhed. 

Læs hele testen her. 

Forbrugsguiden.dk

Forbrugsguiden.dk er et dansk forbrugersite, der tilbyder anmeldelser og sammenligninger af en række produkter og tjenester, herunder elektronik, tøj, rejser og meget mere.

Læs hele testen her. 

Datalife.dk

Datalife.dk er en dansk hjemmeside, der tilbyder anmeldelser og guides til forskellige former for elektronik, såsom computere, spilkonsoller og smartenheder. På deres hjemmeside kan man finde produktanmeldelser, der hjælper brugerne med at træffe informerede købsbeslutninger. 

Læs hele testen her

Bedsteitest.dk

Bedsteitest.dk er en hjemmeside, der tilbyder anmeldelser af forskellige IT-produkter, såsom computere, tablets og smartphones.

Læs hele testen her.

FAQ

Hvorfor vælge en kogeplade med emhætte? 

En kogeplade med emhætte kan være en god idé, hvis du ønsker at fjerne røg og damp, der opstår under madlavningen, på en moderne og minimalistisk måde. Emhætten integreret i kogepladen hjælper med at holde køkkenet frisk og rent, men uden at optage for meget plads i køkkenet.

Hvilken kogeplade med emhætte er bedst i test?

Det er svært at sige, hvilken kogeplade med emhætte der er bedst, da det afhænger af dine præferencer og behov. Det kan være en god idé at undersøge de forskellige modeller og deres funktioner, samt at tænke over dine køkkenbehov og budget.

Hvordan vælger jeg en kogeplade med emhætte?

Når du skal vælge en kogeplade med emhætte, kan det være en god idé at tænke over følgende ting:

Dine køkkenbehov: Hvor ofte laver du mad, og hvilke typer mad laver du oftest.

Størrelse: Vælg en kogeplade med emhætte, der ikke optager for meget bordplads i køkkenet.

Effektivitet: Sørg for at vælge en kogeplade med emhætte, som tilbyder et højt antal watt for at imødekomme hurtig tilberedning.

Budget: Overvej dit budget og vælg en kogeplade med emhætte, der passer til lige netop din økonomiske situation.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her