Overblik: De bedste kløpinde

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

kløpind

Her er nogle af de bedste kløpinde

Senest opdateret 22/06/2023

Kender du det, når ryggen klør, hvor du ikke kan nå eller kan du bare godt lide ikke at dreje skulderen af led, når du skal klø det irriterende sted på midten af ryggen? Så burde du overveje at købe en kløpind, som du kan have liggende til, når der rigtig skal kløs igennem.

For nogle mennesker er en kløpind et vigtigt redskab i hverdagen, der kan hjælpe med at nå de steder, som ikke altid er lige nemt at nå med hånden. Lige meget hvad din grund er, så skal du ikke snydes for et overblik over de bedste kløpinde på markedet.

Vi har samlet et overblik over 3 sjove, gode, anderledes og kløpinde i god kvalitet, der alle har modtaget positiv omtale i tests.

Metoden bag overblikket over kløpinde

Vores overblik er baseret på sammenligninger af kløpinde fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste kløpind.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte kløpinde til forskellige behov.

Creativ Company

Creativ Company Kløpind
Prissammenligning

Creativ Company – 2 produkter samlet i ét

Kløpinden får 4 stjerner ud af 5 af brugerne på Google Shopping.

En klassisk kløpind lavet i bambus. Den er fremstillet i en god længde, så du kan nå kløen nederst på ryggen. Derudover sidder der to massageruller i modsatte ende af kløpinden. Massagerullerne kan være gode mod smertelindring og for blodomløbet.

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: Bambus
 • Længde: 48 cm.
 • Bredde: 4 cm.
 • To-i-en

 • Størrelsen kan være upraktisk

Teleskop kløpind

teleskop kløpind
Prissammenligning

Teleskopisk kløpind – til gadget-elskeren

Denne teleskop kløpind er en sjov lille gadget, der er nem at have med på farten eller ligge klar i skuffen til, når kløen rammer. Den er smart, hvis du ikke ønsker at have en kløpind hængende i hjemmet, men ønsker et kløpind, der let kan gemmes af vejen. Designet er enkelt og strømlinet. De 5 takker er ideelle til at lindre den kløe, du måtte have på kroppen. Blot slå den ud, når behovet opstår.

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: rustfrit stål
 • Længde: 18-53 cm.
 • Let at have med

 • Tynd stang

Ib Laursen kløpind

Ib Laursen kløpind
Prissammenligning

Ib Laursen kløpind – til den stilbevidste

En mere æstetisk flot udgave af en kløpind findes næppe. Ønsker du ikke, at pinden skal vække opsigt i hjemmet, er Ib Laursen et godt bud. Den er ganske enkel i designet. Tilføj eventuelt en flot lædersnor i enden, og du kan hænge den op på tøjstativet eller ved entréen, så kløpinden altid er lige ved hånden.

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: Bambus
 • Længde: 44 cm.
 • Bredde: 0,5 cm.
 • Enkelt design

 • Ikke så lang

Det skal du overveje, inden du køber en kløpind

Hvad ligger lidt i navnet, er, at en kløpind har et formål, som er at lindre irriterende kløe på især ryggen, men også resten af kroppen. Vi har samlet nogle gode råd, du kan tage med i dine overvejelser inden, du køber en kløpind, hvad end det er til dig selv, eller en du holder af.

Hvad skal du bruge den til?

Køber du en kløpind for virkelig at lindre, eller er det mest bare for sjov? Kig efter kvaliteten på kløhovedet, hvis du virkelig skal bruge den til at lindre kløe på de steder, der er svære at nå.

Ønsker du dig bare en sjov gadget, findes mange finurlige kløpinde på markedet i sjove former og materialer.

Materialevalget

Det mest populære materiale at lave kløpinde af er bambus. De findes dog også i metal, plastik, andre træsorter eller med børster. Find ud af, hvilket materiale du bedst kan lide på huden.

Budget

De fleste kløpinde findes i et meget overkommeligt prisleje. Dog kan de godt snige sig op på et par hundrede kroner, hvis kvaliteten virkelig skal være i top. Hvis det er til gave eller til en der virkelig mangler det, kan du overveje at ofre lidt ekstra.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Google Shopping

Google Shopping indeholder en vurderingsplatform af de produkter, som forhandles via Shopping-funktionen på Google. Produktbedømmelser vises i annoncer og gratis produktfortegnelser, der vises som 1 til 5-stjernede vurderinger, der også viser det samlede antal anmeldelser for produktet.
Dertil er der bedømmelser med stjerner, som repræsenterer den samlede bedømmelse af produktet, samlet fra flere kilder, herunder sælgere, anmeldelsesaggregatorer, anmeldelseswebsteder og Google-brugere.Du kan læse mere om Google Shopping her.

FAQ

Hvor lang skal en kløpind være?

Det kommer helt an på personen og kroppen. Som udgangspunkt er det godt at gå efter en lang kløpind, da betyder at de fleste ville kunne få glæde af den.

Hvilket materiale er bedst til en kløpind?

Det er forskelligt fra person til person. Mærk efter hvilket materiale, du bedst kan lide på din krop. Vil du hellere kløes af en kløpind af træ eller en form for jern eller metal?

Kan jeg få sjove kløpinde?

Ja. Der findes masser af skæve og anderledes kløpinde. Mange er bare lavet lidt for sjov, men stadig fuldt funktionsdygtige.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her