Kaffemaskine med kværn: Her er nogle af de bedste

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Kaffemaskine med kværn

Du får helt frisk kaffe, hvis du vælger en kaffemaskine med kværn

Senest opdateret 19/06/2023

For de fleste er kaffen en uundværlig fast del af morgenrutinen, hvis den skal starte godt. For mange er kaffe dog også meget mere end det. Det er en lille luksus i hverdagen, der er værd at investere i.

Derfor er kaffemaskiner med kværn blevet mere og mere populære. De giver dig mulighed for at drikke lækker friskkværnet kaffe hver dag. I dette overblik har vi samlet 5 kaffemaskiner med kværn. Læs med her og bliv klogere på, hvilken maskine der er den rette for dig.

Vi anbefaler: Webshops med et stort udvalg af kaffemaskiner med kværn

 • Coolshop-logo

  Coolshop

   ✔️Kæmpe udvalg
   ✔️Pris garanti
   ✔️Hurtig levering
 • kitchentime-logo

  KitchenTime

   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Hurtig levering
   ✔️ Stort udvalg
 • Imerco-logo

  Imerco

   ✔️ Betal med mobilen
   ✔️ Pris match
   ✔️ 1 års bytteservice

Metoden bag kaffemaskine med kværn oversigten

Vores overblik er baseret på sammenligninger af kaffemaskiner med kværn fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste kaffemaskine med kværn. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte kaffemaskiner med kværn til forskellige behov.

Severin KA 4814

Severin KA 4814

Brugervenlig

Prissammenligning

Severin KA 4814

Severin KA 4814 anbefales af rigtigkaffe.dk. 

Det er en kaffemaskine med kværn, der brygger kaffen direkte ned i en termokande, og ikke en glaskande som mange andre kaffemaskiner. Det er en fordel, fordi du ikke behøver at hælde kaffen over i en separat termokande, hvis du gerne vil holde den varm.

Med Severin KA 4814 kan du lave mindre end en hel kande ad gangen. Kværnen doserer selv bønnerne i forhold til den mængde vand, du bruger.

Kaffemaskinen har flere smarte justerbare muligheder. Du kan bl.a. indstille malingsgraden og kaffestyrken, så du får kaffen lige som du bedst kan lide den. Maskinen er udstyret med et touchdisplay, der er meget intuitivt at bruge. Her kan du bl.a. sætte en timer til, så brygningen starter på et bestemt tidspunkt. På den måde kan du vågne op til friskbrygget kaffe om morgenen.

I det hele taget scorer Severin KA 4814 højt på brugervenlighed, så det er en oplagt maskine til dig, der gerne vil prøve kræfter med en kaffemaskine med kværn, men ikke er så teknisk anlagt.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 43,5 x 27 x 22 cm.
 • Effekt: 1.000 watt
 • Antal kopper: 8
 • Vandtank: 1,25 l.
 • Brugervenlig

 • Lidt billigt look

Melitta AromaFresh

Melitta AromaFresh

Melitta AromaFresh – God til individuelle behov

AromaFresh er en af topmodellerne fra Melitta. Den er hurtig til at brygge en kande kaffe – det tager den kun 9 minutter.

Kaffemaskinen har en række funktioner, der gør, at den kan tilpasses lige præcis dine behov. F.eks. kan du selv indstille styrken af kaffen alt efter, hvordan du foretrækker den. Du kan også indstille en timer på maskinen, så kaffebrygningen starter på et bestemt tidspunkt. En anden rigtig smart funktion er holde-varm-funktionen, hvor maskinen selv holder kaffen varm i 20, 40 eller 60 minutter. Det er en meget nyttig funktion, hvis du f.eks. gerne vil drikke flere kopper i løbet af

Melitta AromaFresh er desuden udstyret med en tre-i-en funktion, der modvirker kalkophobning. Det gør både at din kaffe smager bedre og, at kaffemaskinen holder længere.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 47,8 x 30,5 x 29,5 cm.
 • Antal kopper: 10
 • Vandbeholder: 1,25 l.
 • Mange muligheder for individuel tilpasning

 • Kapaciteten kunne være større

Gastroback Grind & Brew Pro 42711

Gastroback Grind & Brew Pro 42711

Gastroback Grind & Brew Pro 42711

Hvis du overvejer at købe en kaffemaskine med kværn, men samtidig ikke er helt klar til at give slip på at bruge formalet kaffe, så er Gastroback Grind & Brew det rette valgt for dig. Denne kaffemaskine kan nemlig brygge kaffe på begge dele.

Den har en god kapacitet, og kan lave 12 kopper ad gangen. Kan du ikke drikke det hele på én gang, har maskinen en hold-varm-funktion, så du undgår kold kaffe. 

Med en indbygget timerfunktion, kan du indstille kaffemaskinen til at starte brygningen, når det passer dig. Det kan f.eks. være om morgenen eller om eftermiddagen, når du kommer hjem fra arbejde.

Med Gastroback Grind & Brew Pro 42711 kan du også tilpasse din kaffes styrke efter din smag. Den kan enten indstilles til mild, medium eller stærk.

Tyske testberichte.dk udpeger Gastroback Grind & Brew Pro 42711 som bedst i test. 

Udvalgte specifikationer

 • Antal kopper: 12
 • Vandbeholder: 1,5 l.
 • Bryggetemperatur: 93,3 grader
 • Kan bruges til både formalet kaffe og hele bønner

 • Kan larme lidt

Melitta Barista T Smart

Melitta Barista T Smart

Melitta Barista T Smart – premium espressomaskine

Hvis du ikke har brug for at lave en hel kande ad gangen, men til gengæld gerne vil nyde rigtig barista kaffe derhjemme, kan det være en god idé at investere i en espressomaskine, fremfor en almindelig kaffemaskine med kværn. Her er Melitta Barista T Smart et godt bud på en lækker, premium model.

Melitta Barista T Smart er en fuldautomatisk espressomaskine, der kan lave 18 forskellige kaffedrikke ved blot et enkelt tryk. Det kan være drikke både med eller uden mælk.

Der er mulighed for at tilpasse både kaffestyrke og kaffemængde, og med My Coffee Memory kan du programmere favorit kaffevarianterne for op til fire personer.

Kaffemaskinen har automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer, men både mælkesystemet og bryggeenheden er også aftagelige, så disse kan gøres grundigt rene.

Det britiske testmagasin expertreviews.co.uk har anmeldt Melitta Barista T Smart og givet den hele 5 ud af fem stjerner. Samtidig kårer svenske Råd & Rön maskinen som testvinder i deres guide.

Udvalgte specifikationer

 • Antal kværnegrader: 5
 • Watt: 1.450
 • Forvarmning af kop: Ja
 • Fuldautomatisk maskine

 • Kan lave 18 forskellige kaffedrikke

 • Fylder en del

 • Prisen

ProfiCook KA 1138

ProfiCook KA 1138

Hvis du bor i lejlighed, eller bare har et småt køkken, kan det være svært at få plads til en stor kaffemaskine. Det betyder dog ikke, at du må undvære en god kaffemaskine med kværn – de kan nemlig godt fås i små størrelser. Proficook KA 1138 er en kompakt kaffemaskine, der laver god kaffe uden en masse dikkedarer.

Kaffemaskinen har flere smarte funktioner som timer og autosluk, men det er samtidig en maskine, der er meget ukompliceret og nem at bruge. Du indstiller den via et kontrolpanel med knapper. Det kan være en fordel, hvis du ikke er vild med at bruge et touchdisplay, som mange andre kaffemaskiner med kværn er udstyret med.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 39,2 x 16,3 x 30,2 cm.
 • Antal kopper: 10
 • Vandbeholder: 1,25 l.
 • Watt: 900
 • Kompakt størrelse

 • Har ikke så mange ekstrafunktioner

Vigtige overvejelser inden køb af kaffemaskine med kværn

En kaffemaskine med kværn kan være en stor investering. Derfor er det en god idé, at du gør dig disse overvejelser, inden du køber én.

Hvor stor kapacitet har du brug for?

En kaffemaskine med kværn har som regel en ret stor kapacitet og giver dig mulighed for at brygge en hel kande kaffe ad gangen. Det er smart, når der skal laves kaffe til flere personer. Hvis du er mere til at lave en enkelt kop ad gangen, skal du måske kigge på espressomaskiner med kværn i stedet.

Skal du have et kalkfilter?

Der er kalk og andre bi-stoffer i vores vand, der kan give din kaffe en kedelig smag. Derfor er det en god idé at købe et kalkfilter, hvis du ikke har et i forvejen. På den måde kan du lave den bedste kaffe med filtreret vand.

Du kan se, hvor meget kalk der er i dit vand her

 Hvilke bønner skal du købe?

En god kaffemaskine med kværn er ikke meget værd, hvis du bruger dårlige bønner i den. Der findes et væld af forskellige kaffebønner, som varierer i ristning og aroma. Overvej om du er til en kraftig eller mere mild kaffe, om du foretrækker din kaffe med mælk og andre smagspræferencer, inden du køber bønnerne.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Rigtigkaffe.dk

Rigtig Kaffe er en dansk forhandler af espressomaskiner og kaffebryggere under mottoet, at livet er for kort til kedelig kaffe. Udvalget bygger således på et førsteklasses produktvalg, hvor du kan løfte dig ”over middelmådigheden”. En af de kaffemaskiner med kværn, der bliver anbefalet af Rigtig Kaffe, er Severin KA 4814.

Råd & Rön

Råd & Rön er det svenske modsvar til forbrugermagasinet Tænk, der via artikler og uafhængige oversigter guider forbrugerne til at træffe de bedst mulige valg inden for de respektive produktkategorier.

Råd & Rön har bl.a. testet Melitta AromaFresh, der har opnået den flotte score 78 ud af 100 mulige point. Panelet har bedømt de i alt 18 kaffemaskiner ud fra bl.a. balance og aroma; Melitta AromaFresh indtager en flot 8. plads og skiller sig ud fra de andre maskiner ved at have en integreret kværn, der således også kan håndtere hele kaffebønner. 

Testen er publiceret den: 21. november 2018
Se testen her

Testberichte.de

Testberichte.de er en velkendt tysk forbrugerportal, der har specialiseret sig i at samle anmeldelser fra mere end 500 medier og dermed give forbrugerne et mere let overskueligt overblik over de produkter, der klarer sig bedst på dagens marked.

Se oversigten her

Expertreviews.co.uk

Expert Reviews er et engelsk magasin – og ét af de mest erfarne på området med sin mere end 30 år i branchen. Det engelske website er en udløber af det fysiske magasin og bliver betragtet som en særdeles pålidelig kilde.

Anmeldelsen er publiceret den: 3. januar 2019
Se anmeldelsen her

FAQ

Hvor stor kapacitet har en kaffemaskine med kværn?

Kapaciteten afhænger af maskinen, men de fleste kan brygge en hel kande ad gangen.

Fylder en kaffemaskine med kværn meget?

Nej. Som regel ikke mere end en helt almindelig kaffemaskine.

Kan jeg bruge almindelig vand fra hanen?

Du kan godt bruge almindeligt vand fra hanen til din kaffe, men kaffen får en bedre smag, hvis du bruger vand, der er filtreret. Se de mange muligheder her

Hvor kan jeg købe gode kaffebønner?

Det kan du bl.a. her:
 
Rigtigkaffe 
Kaffekapslen 
Mokkaland
 

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her