Find den perfekte julekalender til mænd

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

julekalender til mænd

Der er masser af gode bud på en julekalender til mænd

Senest opdateret 23/03/2023

Julen er hjerternes fest, og hvis du gerne vil forkæle manden i dit liv, er en julekalender med 24 små gaver den perfekte måde at vise, hvor meget du holder af ham. Hvad enten det er til din far, bror eller kæreste, findes der efterhånden en masse alternativer til supermarkedernes billige chokoladekalendere.

Her er en række gode bud på den perfekte julekalender til mænd – uanset hvilken kalender, du vælger, vil det skabe glæde hos ham. I øvrigt er der helt sikkert også mange kvinder, der vil elske at åbne de 24 små låger i det vi har fundet frem her.

24 Days of Rum julekalender

24 days of rum
Prissammenligning

Rom-julekalender til mænd: 24 Days of Rum – til manden der elsker en god drink

Inde bag hver låge i julekalenderen gemmer sig en miniflaske med 2 cl. rom. Kassen rummer desuden to fine smageglas.

Er hans smagsløg ikke vant til den smagfulde rom, kan han altid spice den lidt op med en tår cola. Colaen kan eventuelt opbevares i et kreativt minikøleskab

Coffee Brewer

Coffee Brewer julekalender
Prissammenligning

Coffee Brewer julekalender – til manden der elsker en god kop kaffe

En kaffejulekander vil falde i god jord hos enhver der har brug for et koffeinboost om morgenen, hvad enten han er til en hurtig instant kaffe eller foretrækker at bruge længere tid på at kræse om sit espresso-shot.

Kalenderen rummer 25 små poser, der også fungerer som bryggesæt. Så kan han selv vælge, om han vil tage posen med sig på arbejde eller være hjemme i køkkenet, mens han brygger sig en lækker kop kaffe.

Exit: Advent Calendar

Exit: Advent Calendar
Prissammenligning

Exit: Advent Calendar – til manden der elsker en sjov udfordring

Hvis han er vild med gåder og escape rooms, er det her den perfekte julekalenderen til ham. Udviklerne bag de populære Exit-spil, hvor du derhjemme skal løse et mysterium, har lavet en julekalender med 24 gåder og opgaver.

Hver dag i december skal han løse en af dem, for til sidst at komme til bunds i hemmeligheden bag is-hulen, og dermed finde indgangen.

Til manden der er vild med en omgang hjernegymnastik, der kan hjælpe på den hyggelige ventetid i julen.

Sinful julekalender

Sinful julekalender
Prissammenligning

Sinful Classic Julekalender – til manden der elsker en fræk aften

December kan ofte føles lang. Enten er ventetiden uudholdelig, ellers også stresser man rundt for at få styr på det hele, inden juleaften kommer snigende. Sinfuls julekalender er perfekt til at forkorte den lange ventetid.

Og hyggeligt er helt sikkert hvad det bliver i soveværelset, og også mere til. Sinfuls julekalender hjælper til at peppe stemningen lidt op, og det bliver med garanti 24 spændende dage med et nyt erotisk produkt hver dag.

Lakrids By Bülow julekalender

Lakrids By Bülow julekalender
Prissammenligning

Lakrids By Bülow julekalender

Forkæl mandens smagsløg med 24 forskellige varianter af lakridser fra Danmarks ukronede lakridskonge.

Med kombinationer af lakrids og både karamel, forskellige frugter, chokolade og salt er der noget for enhver smag.

Den største udfordring bliver, om han kan vente hver dag i december på at åbne en ny låge. Skulle det ikke være tilfældet, så ved du i det mindste, at julekalenderen har ramt fuldstændig plet.

Wally and Whiz julekalender

Wally and Whiz Julekalender
Prissammenligning

Wally and Whiz julekalender – til manden der elsker noget sødt

Julekalenderen fra Wally and Whiz består af 24 små pakker med virkelig lækkr vingummi. Så er du sikker på, at han får noget til den søde tand, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Han bestemmer selv, om han vil dele med venner eller kollegaer – eller om han vil spise det hele selv. 

Det skal du overveje inden du køber en julekalender til mænd

Hvad kan han lide?

Når du går på jagt efter en julekalender til mænd, er der efterhånden en del valgmuligheder på markedet. Hvis det er en, du kender godt, ved du måske at hans præferencer indenfor spiritus er rom, eller at han foretrækker lakrids fremfor vingummi. Men er det en bekendt, der skal modtage julekalenderens glæder, er det måske værd at spørge lidt ind til hans yndlingsslik og fritidsbeskæftigelser.

Hvad skal din julekalender til mænd koste?

Inden du finder en julekalender til en mand i dit liv, bør du overveje hvor mange penge du vil bruge på den. Julekalendere kan fås i prislejer ned til et par hundrede og op til over 1.500 kr. Skal det være højeste kvalitet, ender du i den høje ende af skalaen. Men du kan uden problemer få en god kalender for kun et par hundrede kroner. Det er kun op til dig hvor meget du skal spendere på ham.

Skal du vælge en færdiglavet kalender til mænd eller selv sammensætte en til ham?

Hvis du gerne vil spare noget tid, og i mange tilfælde også nogle penge, kan det sagtens betale sig at købe en færdig kalender til ham. Med det store udvalg der efterhånden er, er det næsten sikkert, at der også er noget som lige præcis han vil elske at åbne hver dag i julemåneden.

Vi har samlet en række gode julegaveideer 

FAQ

Er det dyrt at købe en julekalender til mænd?

Nej, der er mange forskellige udgaver på markedet, og de findes i næsten alle prisklasser.

Hvordan finder jeg den rigtige julekalender til mænd?

De koster alt fra nogle få hundrede kroner til mange tusinde. Det kan være svært at navigere i, hvad der er bedst. Er du i tvivl om, du vil få den brugt, kan du eventuelt starte med et billigere valg, inden du investerer i noget bedre.

Hvordan finder jeg den rigtige julekalender til mænd?

Vælg om du vil give ham noget han i forvejen elsker, eller om du vil have ham til at prøve noget nyt. Hvis han elsker kaffe, er det oplagt med en ny kaffe til hver dag. 

Hvor finder jeg et godt udvalg af julekalendre?

Tag et kig hos:
Coolstuff
Lookfantastic

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her