Overblik: De bedste juicere

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Juicer test » Markedets 3 bedste juicere

Juicer test » Markedets 3 bedste juicere

Senest opdateret 19/06/2023

Der findes næppe en bedre måde at starte dagen på end med et glas friskpresset juice. Det er dog ikke altid lige nemt at finde tid og overskud til at kaste sig ud i projektet med at presse frugter – for slet ikke at nævne den efterfølgende rengøring. 

Heldigvis bugner markedet med forskellige fantastiske juicere, der gør det nemt og overskueligt at starte dagen med et forfriskende og helbredsboostende friskpresset juice.
Læs med i testoverblikket her for at blive klogere på, hvilken juicer der er perfekt til dig og dit behov. 

Gode steder at købe juicere

Elgiganten-logo

Elgiganten

✅ Kæmpe udvalg
✅ Prismatch
✅ Op til 30 dages returret
Imerco-logo

Imerco

✅ Stort udvalg
✅ Særtilbud for medlemmer
skousen-logo

Skousen

✅ Prismatch
✅ Hurtig levering
✅ Betal med mobilen

Metoden bag overblikket over juicere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af juicerefra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste juicer.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte juiceretil forskellige behov.

Hamilton Beach Big Mouth Plus 2

Hamilton Beach Big Mouth Plus 2

Bedst i test

Hamilton Beach Big Mouth Plus 2 – den bedste juicer

Hamilton Beach Big Mouth juiceren ser ud til at være ganske svær at konkurrere med for de andre juicere på markedet. Det skyldes blandt andet dens kompakte størrelse, enkle design og attraktive pris, der i adskillige tests gang på gang producerer den bedste juice, når det kommer til centrifugerende juicere. 

Du vil med stor sandsynlighed sætte stor pris på juicerens ekstra store pulpbakke og rør til at presse frugterne, der både er let at rengøre og effektiv at bruge. Der er plads til masser af frugt i denne juicer, hvilket ofte kan være nødvendigt for at få et tilpas stort glas juice. 

Hamilton Beach Big Mouth vinder eksperternes hjerter ved at være utroligt effektiv uden at være stor og klodset, og så vejer den også ganske lidt. 

I Tom’s Guide bliver den anbefalet som den bedste centrifugerende juicer til den bedste pris. Og Cnet er enige, der vurderer den til den overordnet bedste juicer til at presse alt slags frugt og grønt. Juiceren har samme ydeevne som mange større og tungere juicere på markedet, men leverer et bedre juiceresultat. 

Udvalgte specifikationer

 • Type: Centrifugering
 • Mål: 14.1 x 9.4 x 17.3 cm.
 • Vægt: 4 kg.
 • Høj kvalitetsjuice hver gang

 • Stor pulpbakke og rør

 • Let og kompakt design, der gør rengøring nem

 • Støjer en smule

 • Ikke den mest effektive juicer til at presse kål, spinat og andet bladgrønt

Nutribullet Juicer

Nutribullet-800W-Juicer

Smart design

Nutribullet Juicer – smarteste design

Nutribullet’s juicer er en af de mere simple juicere på markedet, men med sin indbyggede pulpbakke og robuste og smarte design, har den imponeret på tværs af anmeldelser og tests. Der er her tale om en juicer, der kan samles og tages i brug hurtigt og effektivt, hvilket er en fordel til travle morgener. 

Nutribullets presserør er med sine 3 cm. i stand til at presse de fleste frugter og grøntsager, men er mindre end andre modeller, hvilken kan resultere i, at du må skære frugterne lidt til. Til gengæld får du den til en rigtig god pris, der er i den lavere ende af skalaen. 

Både eksperterne hos Tom’s Guide og Techradar er enige om, at Nutribullet er en juicer af høj kvaitet. Techradar anbefaler Nutribullet som den bedste juicer til prisen, når det kommer til centrifugerende juicere, imens Tom’s Guide kårer den som juiceren med det smarteste design.

En helt stor fordel ved Nutribullet juiceren, er, at den smarte juicekop, som frugterne presses i, har et låg, der gør det utroligt hurtigt og nemt at hælde den nypressede juice over i din egen to-go-kop. Hurtighed er derfor den helt store attraktion ved juiceren, og et oplagt valg til dig, der gerne vil have hurtig og smagfuld juice med på farten. 

Udvalgte specifikationer

 • Type: Centrifugering
 • Mål: 8.8 x 9.4 x 16 cm.
 • Vægt: 5 kg.
 • Meget let og hurtig at bruge

 • Perfekt til travle morgener

 • Medfølgende juicekop med låg og skumseperator

 • Klarer ikke større og hårdere grøntsager så godt

 • Støjer en del på samtlige indstillinger

Smeg CJF01

Smeg-CJF01

Bedst til citrusfrugter

Smeg CJF01: Bedste luksus til citrusfrugter

Hvis du elsker citrusfrugter, bør du overveje Smeg’s CJF01 juicer. Den gør det nemt for dig at nyde citrusfrugter og få mest muligt ud af dem. Den kan dog kun bruges til at presse grapefrugter, appelsiner, citroner og limes.

Hvis det ikke lige er din kop the med de syrlige frugter, er denne maskine nok ikke noget for dig. Hvis du derimod, ligesom så mange andre danskere, er pjattet med saften fra citrusfrugter og gerne vil nyde godt af deres sunde egenskaber, er Smeg’s juicer et udsøgt valg.

Eksperterne hos Techradar kårer i deres test af juicere Smeg til at være den bedste model til at presse citrusfrugter, og de roser derudover dens lækre design. 

Juiceren er ikke alene utroligt elegant og smuk i sin fremtoning med sit retro 50’er design, men den er også effektiv til at udnytte al saften fra citrusfrugterne. Og så er den nem at bruge. Du skal blot trykke på en enkelt knap, og voilá! Så er der serveret. 

Udvalgte specifikationer:

 • Type: Citrusjuicer.
 • Mål: 19 x 16 x 28 cm.
 • Vægt: 2.56 kg.
 • Integreret saftbeholder

 • Skal ikke samles, derfor minimal rengøring

 • Luksuriøst design

 • Fjerner ikke alle frø og al pulpen

 • Højden på tuden kan ikke justeres

Sådan får du mest muligt ud af din juicer

Der er en masse ting, der kan gøre det lettere for dig at presse juice og at blive ved med at gøre det, så din nyindkøbte juicer ikke bare ender med at stå og samle støv. Her er en række punkter, der forhåbentligt kan hjælpe dig med at blive så glad for din juicer som muligt. 

Maksimer udbyttet af din juice

Hvis du godt kunne tænke dig at få alle de sunde vitaminer med fra din juice, er det bedste du kan gøre at drikke juicen så snart, den er presset. Hvis du lader juicen stå for længe, for eksempel på køl over natten, vil ilten fjerne nogle af frugtens gode egenskaber over tid. Det er også en mulighed at hælde din juice over i en lufttæt beholder, hvor de gode egenskaber bliver bevaret i længere tid.

Brug forskellige frugter og grøntsager 

For at få så meget glæde ud af din juicer som muligt, kan du med fordel sørge for at få skiftet ud i dine juiceblandinger løbende. Du kan godt komme til at køre lidt træt i juicelavningen, hvis den altid smager af det samme. Brug derfor gerne lidt energi på at mikse forskellige ingredienser på kryds og tværs. Hvem ved, måske du opfinder en helt ny variant, som du kan imponere med?

Rengøring

Selvom de juicere, vi har fremhævet, er lette at rengøre, er det ikke ensbetydende med, at de ikke kræver lidt knofedt. Frugtkødet tørrer nemlig ind utroligt hurtigt, hvilket gør, at det bliver sværere at rengøre jo længere tid, du lader opvasken stå.

Det er derfor mest optimalt, hvis du har mulighed for at rengøre din juicer, så snart du er færdig med at bruge den. Hvis du har travlt, kan du også lade den stå i blød i vand, hvilket vil gøre rengøringen betydeligt lettere.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Cnet

Det amerikanske teknologimagasin Cnet.com skriver om alt, hvad der rør sig inden for teknologi. De producerer selv deres tests og artikler. Vi har taget udgangspunkt i deres anmeldelse af juicere. Her anmelder de blandt andet Hamilton Beach Big Mouth Plus 2, der får masser af ros med på vejen. Læs hele testen af juicere her

Tom’s Guide 

Tom’s Guide udfører selv deres tests af forskelligt tech-udstyr og produkter. De fokuserer på at guide til billige produkter, der er bedst til prisen. Tom’s Guide har anmeldt Hamilton Beach Big Mouth Plus 2 og Nutribullet, som er med i overblikket. Deres test af juicere kan læses her

Techradar

Techradar.com skriver nyheder, guides og tests om teknologi mm., deres eksperter har testet og anmeldt en række juicere, som vi har taget udgangspunkt i. Techradar har blandt andet testet og anmeldt Smeg CJF01 og Nutribullet, og vurderer begge juicere som nogle af markedets bedste. Klik her for at læste testen.

FAQ

Hvad er forskellen på en blender og en juicer?

Juiceren sørger for at presse al saft ud af frugter og grøntsager. En blender hakker og purerer frugt og grønt og kan desuden også bruges til at hakke nødder, bær eller til at lave fars mm. 

Kan man bruge frosne grøntsager til juice?

Du kan desværre ikke bruge frosne grøntsager eller frugter i din juicer. De skal blendes, hvis du ønsker af lave en smoothie fra frossent grønt eller frosne frugter. 

Hvad er forskellen på juice og smoothie?

Du bruger en blender eller lignende til at lave dine smoothies, hvorimod juice fremstilles med en juicer. Smoothies er som oftest mere mættende end juice, og det er et måltid i sig selv. Juice er blot saften fra frugt og grønt, imens en smoothie kan indeholde hele frugter og grøntsager, og du frugtkødet med i blandingen

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her