Stort overblik: 13 perfekte indflyttergaver

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Stort overblik Find den perfekte indflyttergave

Her har du nogle af årets bedste julegaveideer

Senest opdateret 17/01/2023

Kender du en, der er flyttet ind i et nyt hjem eller snart hiver teltpløkkerne op? Så skal du måske have fat i den helt rigtige indflyttergave.

Vi har samlet 13 gaver, du kan give til den, som har fået et nyt hjem.

Til indflyttergave er ting til køkkenet især populært, men også andet interiør til hjemmet eller en god flaske vin er altid en sikker vinder. Læs med her og bliv inspireret til, hvad du kan give i indflyttergave.

Royal Copenhagen blå mega riflet kopper

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet kopper
Prissammenligning

Royal Copenhagen blå mega riflet kopper – perfekt valg til kaffedrikkeren

De ikoniske kopper fra Royal Copenhagen vil være en smuk tilføjelse i ethvert køkken. Karen Kjældgård-Larsen designede kopperne i år 2000, og siden har de virkelig vundet indpas i de danske hjem. Kopperne kan indeholde 33 cl.

Valdemarsro kogebog

valdemarsro aftensmad 446467
Prissammenligning

Valdemarsro – aftensmad – et oplagt valg tilfamilien

Valdemarsro er en madblog, der hver dag bliver brugt af tusindvis af danskere. De har samlet danskernes livretter i en skøn kogebog med opskrifter, der er nemme at gå til. Valdemarsro kogebogen er den perfekte gave til familien eller den, der lige er flyttet hjemmefra.

Kay Bojesen synstavle plakat

Kay Bojesen synstavle plakat
Prissammenligning

Sequence brætspil

Sequence brætspil
Prissammenligning

Sequence brætspil – til sociale sammenkomster

En sjovt brætspil, for 2-12 mennesker. I kæmper om først at få et bestemt antal brikker på stribe sammen med holdet. Spil er en fremragende indflyttergave, der giver anledning til mange timers hygge.

Anima Negra AN/2 rødvin

Anima Negra AN2 2020 Roedvin
Prissammenligning

Anima Negra AN/2 rødvin – en klassisk indflyttergave

En god flaske rødvin er aldrig af vejen, når det kommer til at give en lille ting, til den, der har fået nyt hjem. AN/2 er en anerkendt vin, der stammer fra Mallorca. Farve er yderst flot, og så har den en smag, mange vil holde af.

Meraki White Tea & Ginger duftlys

Meraki White Tea & Ginger duftlys
Prissammenligning

Meraki White Tea & Ginger duftlys – perfekt til at skabe hygge

Meraki er over de seneste år blevet mere og mere populært. De laver blandt andet skønne duftlys. White Tea & Ginger vil sprede en behagelig duft i hjemmet, samtidig med at et levende lys skaber hygge og afslapning.

Global G-2 kokkekniv

Global G 2 Kokkekniv 20 cm

Global G-2 kokkekniv 20 cm – oplagt til de madlavningsglade

Gode kvalitetsknive kan du altid bruge en ekstra af i et køkken, hvor der bliver lavet meget mad. Globals knive er kendt for deres høje kvalitet, elsket af både amatører og professionelle. Kniven er i rustfrit stål og tåler ikke opvaskemaskine.

Bloomingville plaid

Bloomingville plaid
Prissammenligning

Bloomingville plaid hyggeligt tæppe til enhver sofa

En rar plaid i smukke, neutrale farver, der vil pryde i alle stuer, hvor den kan ligge over armlænet på sofaen eller i en særlig stol. En god indflyttergave, som de fleste vil finde glæde i. Plaiden er lavet i genbrugsbomuld, viskose og polyester.

Bjørn Wiinblad Eva vase

Bjørn Wiinblad Eva vase
Prissammenligning

Bjørn Wiinblad Eva Vase – Ideel til farverige hjem

En smuk, blomstret vase med det velkendte ansigt skabt af Bjørn Wiinblad. Han er kendt for at designe ting til hjemmet i farverige og mønstrede formater. Perfekt til indflyttergave i et nyt hjem, hvor der passende kan komme en blomst i.

Ecooking håndsæbe 01

Ecooking håndsæbe 01
Prissammenligning

Ecooking håndsæbe 01 500ml – til den kvalitetsbevidste forbruger

I alle hjem er der brug for sæbe på badeværelset, hvorfor ikke give håndsæbe som en gave? Ecookings produkter er i god kvalitet med skønne råvarer. Håndsæben renser hænderne skånsomt, er vegansk og dufter fantastisk af blandt andet rose og lavendel.

Fiskars All Steel stegepande

Fiskars All Steel stegepande
Prissammenligning

Fiskars All Steel stegepande – gør madlavningen til en leg

En lækker pande i rustfrit stål med keramisk belægning, maden ikke brænder fast på. En god gave til den, der lige er flyttet hjemmefra. Fiskars er kendt for at producere køkkenredskaber i høj kvalitet, og panden fra All Steel-serien er ingen undtagelse.

Flere guides til godt køkkenudstyr:

Georg Jensen fødselsdagsflag

Georg Jensen fødselsdagsflag

Georg Jensen fødselsdagsflag – kan bruges for altid

Et flag i kvalitet er noget, der kan bruges år efter år. Til fødselsdag og til fejring vil et flag på bordet bidrage til den helt rigtige stemning. Georg Jensens flag er elsket af mange, og det vil helt sikkert blive modtaget godt.

Monkey 47 Dry Gin 47%

Monkey 47 Dry Gin 47%
Prissammenligning

Monkey 47 Dry Gin 47% – lækker gin til særlige lejligheder

De seneste år er gin steget meget i popularitet. En lækker flaske gin er derfor en ideel indflyttergave. Monkey 47 har en unik smag, og den vil gå perfekt i lækre cocktails. Perfekt til fejring af et nyt hjem.

Vigtige overvejelser inden køb af indflyttergave

Det kan være svært at finde den helt rette gave til en, du måske ikke ved, hvad mangler. Der er derfor nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden du tilføjer noget til indkøbskurven. Vi har samlet nogle af dem her.

Hvad kan personen lide at lave i fritiden?

Når du har en idé om, hvad personen, der er flyttet, kan lide at lave efter arbejde eller skole, kan du prøver at finde en gave, der matcher det. Holder de af at lave mad? En god kniv vil måske være det perfekte valg. Er de sociale og bruger tid med venner? Et spil til samlingen vil bringe glæde.

Hvordan bliver hjemmet indrettet?

Brugskunst er populært i indflyttergave. Dog er det vigtigt at have for øje, hvordan personen kan lide at indrette sit hjem. Tænk på hvordan personens tidligere hjem eller værelse var sammensat med farver og tekstiler. På den måde kan du ikke gå helt galt i byen.

De sikre vindere

Når det kommer til at give en indflyttergave, er der nogle valg, du altid kan ty til. Blomster, chokolade og vin falder med garanti i god jord. En smuk buket til bordet, vil blive værdsat, eller måske en ekstra lækker flaske rødvin, personen kan gemme til en særlig lejlighed.

FAQ

Hvordan finder jeg den perfekte indflyttergave?

Tænk over, hvad personen kan lide at lave i sin fritid, eller hvordan deres interiørstil er. Gå efter mavefornemmelsen, og husk eventuelt et byttemærke.

Hvad koster en indflyttergave?

Hvor mange penge du skal bruge, afhænger af dit budget samt dit forhold til den, der er flyttet. Det behøver ikke være dyrt at give en indflyttergave. De fås i alle prisklasser.

Hvornår giver man en indflyttergave?

Først gang du bliver inviteret ind i folks nye hjem, vil det være passende at have en mindre eller større ting med. En god flaske vin er næsten altid et godt valg.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her