Find den bedste hvidløgspresser: De 5 mest populære på markedet

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

hvidløgspresser

Her finder du gode og praktiske hvidløgspressere

Senest opdateret 28/06/2023

Når du elsker at bruge tid på at lave spændende retter, er det vigtigt med nogle ordentlige køkkenredskaber. Hvidløg er en vigtig ingrediens i mange retter. Derfor er en god hvidløgspresser essentielt i dit køkken.

Vi har samlet de bedste hvidløgspressere på markedet for at hjælpe dig med at danne et overblik. Derudover kommer vi med en lille guide til, hvad du kan overveje, inden du køber din nye presser.

Gode steder at købe hvidløgspressere

magasin-logo

Magasin

✅ Hurtig levering
✅ Betal med mobilen
✅ Op til 30 dages returret
Imerco-logo

Imerco

✅ Stort udvalg
✅ Særtilbud for medlemmer

Metoden bag overblikket over hvidløgspressere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af hvidløgspressere fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste hvidløgspresser.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte hvidløgspressere til forskellige behov.

OXO Good Grips

OXO Good Grips hvidløgspresser

OXO Good Grips hvidløgspresser

I mere end 25 år har OXO lavet produkter til hjemmet. Det amerikanske mærke er kendt for at producere ting i god kvalitet, og deres hvidløgspresser er ingen undtagelse. Den anerkendte hvidløgspresser er et solidt køkkenredskab. Flere fed presses nemt ud på en gang og grundet den smarte renseteknik går intet til spilde. På den måde slipper du for irriterende rester.

Når du er færdig med , kan du blot smide presseren i opvaskemaskinen. Komforten er heller ikke til at tage fejl af, da den er udstyret med behageligt gummi ved håndtagene. En fordel ved at vælge OXO er også deres politik om at donere 1% af deres årlige salg til miljøvenlige nonprofitorganisationer.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 18 x 5 x 2,5 cm.
 • Materialer: rustfrit stål, gummi og zink.
 • Godt greb

 • Kan virke tung

Joseph Joseph hvidløgspresser

Joseph Joseph Helix hvidløgspresser

Joseph Joseph hvidløgspresser

Joseph Joseph er et engelsk mærke eksisterende siden 2003. Deres vigtigste mål er at skabe høj funktionalitet i hjemmet. Det sker gennem smarte løsninger som eksempelvis pladsbesparende eller multifunktions redskaber.

Hvidløgspresseren er designet med tanke på, at den skal være super nem at rengøre, hvilket den virkelig lever op til. Ved at dreje håndtaget modsat vej, efter du har presset dine hvidløg, kommer de eventuelle rester ud. Du behøver ikke fjerne skrællen på hvidløgene, inden du smider dem ind i presseren.

På den måde kan du blive helt fri for at skulle røre ved den meget aromatiske løgplante. Hvidløgspresseren kan håndtere flere styks på en gang, og efter endt brug, kan du blot sætte den i opvaskemaskinen.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 3 x 19,3 x 4 cm.
 • Materialer: rustfrit stål  og plastik
 • Nem rengøring

 • Går angiveligt hurtigere i stykker end konkurrenterne

Fiskars Functional Form

Fiskars Functional Form hvidløgspresser

Budgetvenlig

Fiskars Functional Form hvidløgspresser

Fiskars er et velkendt og anerkendt mærker i hele verden. Virksomheden fra Finland kan kalde sig for den ældste i den vestlige verden med over 365 år på bagen. Ikke desto mindre er de stadig med som nogle af de bedste, når det kommer til at skabe gode, moderne og funktionelle produkter.

Hvidløgspresseren fylder ikke meget, når den opbevares, og vægten er ligeledes lav, hvilket gør den nem at bruge, når du ikke har så mange kræfter i fingrene, eller hvis børnene skal med i køkkenet. Fiskars er især kendt for den orange farve på deres produkter. Den er selvfølgelig også integreret i hvidløgspresseren, hvor den er del af den tip, der fjerner de sidste rester fra produktet. Den kan skilles ad, hvilket gør rengøringen nem – selvfølgelig i opvaskemaskinen.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 8 x 24 x 4 cm.
 • Vægt: 110 g.
 • God pris

 • Kan ikke indeholde så meget ad gangen

Dreamfarm Garject

Dreamfarm Garject hvidløgspresser

Dreamfarm Garject hvidløgspresser

Dreamfarm er en Australsk virksomhed, hvor smarte løsninger er i højsædet. De har vundet flere designpriser. Problemløsning er målet, når et nyt produkt skal til. Det er også tilfældet med Garject.

Hvidløgspresseren skyder nemt skrællen væk, efter den har fået det bedste ud af hvidløgene. Udover at være super smart er den også sjov at bruge, da du skal trykke på en lille knap for at skyde resterne i skraldespanden. Ved første øjekast kan hvidløgspressen se avanceret ud, men du finder hurtigt fiduser, hvorefter der kan presses hvidløg i en fart. Dreamfarm kalder den selv for verdens bedste hvidløgspresser – det skal du selv vurdere.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 19,3 x 4,9 cm.
 • Vægt: 360 g.
 • Materialer: krom og plastik.
 • Hvidløg med skræl på presses nemt

 • I den dyre ende

Rösle hvidløgspresser

Rösle hvidløgspresser

Rösle hvidløgspresser

Rösle er tysk håndværk siden 1888. Mærket er kendt for at producere redskaber til køkkenet i høj kvalitet. De er kendte for, at deres produkter holder i mange år, hvad end det foregår i køkkenet eller ved grillen.

Den flotte hvidløgspresser er ikke en undtagelse. Den er skabt i et solidt design, og kan nemt presse hvidløg med skræl på, men også ingefær kan den klare. Det skyldes blandt andet hullernes placering. Efter brug kan den skylles under vand, og resterne fra hvidløget vil nemt ryge ud. Faconen tillader, at hvidløgspressen kan stå oprejst på bordet, men den kan også hænges via den lille krog. Det gør, at den altid er klar til brug.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 18 x 5,6 x 3,2 cm.
 • Materiale: rustfrit stål
 • Flot design

 • Har ikke indbygget renser

Overvejelser inden køb af hvidløgspresser

Det lyder måske ikke som et svært valg at skulle købe en hvidløgspresser, men der findes utallige varianter på markedet med mange forskellige funktioner. Vi har kort beskrevet nogle af de ting, du kan tage med i overvejelserne, inden du investerer i en hvidløgspresser.

Hvilke materialer kan du lide?

Mange hvidløgspressere er lavet i rustfrit stål, men der kan alligevel være forskel på, hvordan producenterne udfører de enkelte dele såsom håndtag. Hvis du eksempelvis ønsker et blødt greb, er det godt at kigge efter et materiale som silikone.

Hvor meget skal den kunne tage ad gangen?

Nogle mennesker er kendt for at bruge ekstra meget hvidløg i maden. Er du en af dem, skal du kigge efter en hvidløgspresser med ekstra kapacitet, samt at den kan tage hvidløg med skræl på. Det gør det hele lidt nemmere.

Hvor meget må den koste?

Man skulle ikke tro det, men hvidløgspressere kan variere utrolig meget i pris. Dog hænger pris og kvalitet også ofte sammen. Gør op med dig selv, hvor meget du vil ofre, kontra hvor meget du kommer til at bruge den.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Google Shopping

Google Shopping indeholder en vurderingsplatform af de produkter, som forhandles via Shopping-funktionen på Google. Produktbedømmelser vises i annoncer og gratis produktfortegnelser, der vises som 1 til 5-stjernede vurderinger, der også viser det samlede antal anmeldelser for produktet.

Dertil er der bedømmelser med stjerner, som repræsenterer den samlede bedømmelse af produktet, samlet fra flere kilder, herunder sælgere, anmeldelsesaggregatorer, anmeldelseswebsteder og Google-brugere.Du kan læse mere om Google Shopping her.

I guiden her har vi kigget nærmere på Google Shopping bedømmelserne af hvidløgspresseren fra Rösle.

Amazon

Amazon er intet mindre end verdens største webshop, hvor forbrugere kan give stjerner til de solgte produkter. I 2020 var overskuddet på 33,4 mia. dollars. Virksomheden blev stiftet i 1994 som en online boghandel af Jeff Bezos. Du kan læse mere om Amazon her

FAQ

Kan jeg presse hvidløg med skræl på?

Ja, nogle hvidløgspressere er stærke nok til, at du ikke behøver fjerne skrællen først. Tjek dog altid, hvad producenten foreskriver.

Er hvidløgspressere nemme at rengøre?

Mange af de mest populære hvidløgspressere har indbygget en renser, så du nemt og hurtigt kan få fjernet de sidste rester uden at røre ved det.

Hvad koster en hvidløgspresser?

Prisen varierer og kan være alt mellem 50 og 400 kr. Pris og kvalitet hænger ofte sammen.

Er hvidløg sundt?

Ja, flere studier har vist gavnlige effekter af hvidløg. Ifølge Hjerteforeningen kan hvidløg blandt andet være med til at mindske dannelsen af plak i blodårerne og sænke blodtrykket.

Hvorfor giver hvidløg dårlig ånde?

Hvidløg indeholder svovlholdige stof alliin og enzymet alliinase. Det giver en lugt, som vores krop har svært ved at nedbryde, især når vi spiser rå hvidløg. Og det giver dårlig ånde. Vil du mindske lugten, kan du blandt andet drikke mælk før eller efter dit måltid med hvidløg.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her