Hulu Danmark: Sådan ser du den amerikanske streamingtjeneste herhjemme

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Hulu Danmark

Vi viser dig, hvordan du ser Hulu i Danmark

Senest opdateret 11/10/2023

Hvis du har fundet vej til denne guide ved du sikkert allerede, Hulu Danmark kræver lidt arbejde. Den amerikanske streamingtjeneste Hulu er et slaraffenland af fede, amerikanske serier. Det skyldes, at de har aftaler med mange tv-selskaber, der betyder, at afsnit kommer på Hulu allerede dagen efter den amerikanske tv-premiere. Herhjemme skal vi ofte vente halve eller hele år, får de nye serier og afsnit finder vej til vores breddegrader.

Som udgangspunkt kan du ikke se Hulu i Danmark, men det kan du faktisk hvis du bruger en VPN. Så hvis du har mod på at se serier med engelske undertekster, skal du endelig læse videre. Det skal understreges, at du skal betale for både en VPN-forbindelse og et Hulu-abonnement, så fremgangsmåden er selvfølgelig helt lovlig.

Hulu Danmark: Sådan gør du

Det første, du skal gøre for at få adgang til Hulu Danmark er at bruge en VPN-forbindelse. Når du er forbundet til en amerikansk VPN-server, får du nemlig adgang til Hulu på lige fod med amerikanerne.

Du kan blive klogere på VPN i vores store guide her. Vi har også lavet en oversigt over de bedste serier.

Opret en Hulu-bruger og køb abonnement

Når du har fået adgang til en VPN,  er du kommet et afgørende skridt tættere på Hulu Danmark. Nu skal du bare hente VPN-appen på den enhed, du vil se Hulu på. Log ind med de tilsendte oplysninger.

Herefter skal du oprette forbindelse til en amerikansk server. Det er nemlig det, der gør, at du kan få adgang til Hulu, selvom du ikke er i USA. Du kan nu besøge Hulu-websitet og oprette en bruger.

Med brugeren på plads, skal du vælge hvilket Hulu-abonnement, du vil have. Betal med dit betalingskort. Driller betalingen kan du evt. forsøge med digitale gavekort 

Sådan! Du har nu adgang til Hulu Danmark.

 

Hvad koster det at se Hulu Danmark?

Du har selv indflydelse på, hvor meget du vil betale pr. måned for at se indhold fra den amerikanske streamingtjeneste. Hos Hulu kan du vælge mellem forskellige pakkeløsninger, som varierer i pris. Det er sikkerheden og hastigheden, der er med til at afgøre, hvor mange penge du skal betale for at have en krypteret IP-adresse. < >Mange VPN udbydere tilbyder en gratis prøveperiode, hvor du kan teste din krypterede forbindelse af i op til 30 dage. Dette tilbud kan være en god idé at benytte sig af, hvis du er i tvivl om, hvorvidt forbindelsen lever op til de krav, du har.

Du skal sørge for at undersøge, om du bliver koblet af din forbindelse efter de 30 dages udløb. Du vil blive afskåret fra at se Hulu, hvis ikke du har en velfungerende VPN-forbindelse.

Du skal forvente, at du skal bruge et internationalt betalingskort eller elektronisk betalingsmiddel, når du køber abonnement til din VPN-forbindelse. Det kan f.eks. være VISA dankort, MasterCard, Paypal eller Skrill. Når du er i gang med at oprette din profil hos en VPN-udbyder, vil det altid fremgå af en liste, hvilke betalingsmidler der godkendes.

Det er en praktisk fordel at lade dit abonnement køre automatisk med månedlige betalinger. Du er sikker på, at din krypterede forbindelse fortsætter, og at du ikke afskæres fra at kunne følge dine favoritserier eller blokeres i forhold til at finde frem til nyt indhold.

Derfor er Hulu elsket af seere verden over

Det er ikke kun de amerikanske seere, der har føjet Hulu til deres favorit tjeneste, når der skal slappes af med god underholdning. Tjenesten hitter hos mange seere over hele verden som følge af brede udvalg af kanaler, film og serier. Uanset om du er til actionfilm, krimiserier, kærlighedsfilm eller kanaler med sport, er der helt sikkert noget indhold, der falder i din smag hos den amerikanske tjeneste. Der kommer hele tiden nyt indhold til, som du kan lade dig opsluge af i weekender eller koble af med i hverdagene.

Foruden det store udvalg af underholdning, film, sport og serier kan du se frem til en række fordele, når du er kunde hos Hulu. Du bliver blandt de første seere i verden, når der lanceres nyt indhold fra de største amerikanske Tv-producenter, og du kan nemt og hurtigt skifte typen af dit abonnement, hvis behovene i husstanden skulle ændre sig.

Du kan læse mere om Hulu på Wikipedia 

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

 

Værd at vide om lovligheden af VPN

“Virtuel Private Network” bliver mere og mere udbredt og almindeligt med årene. Engang var det primært virksomheder og fagfolk med udkørende opgaver, der gjorde brug af den ekstra beskyttelse på nettet. I dag er forbindelsen populær, hvilket blandt andet skyldes, at hackerangreb på nettet ses i større og større omfang.

I dag er det blevet relevant for både privatpersoner og erhvervsfolk at beskytte sig online. Det gælder både, når der arbejdes hjemmefra eller fra kontoret, og det gælder i endnu større grad, når du opholder dig udenfor hjemmet og anvender din computer, tablet eller mobil. Selvom formålet med VPN-forbindelser er at yde beskyttelse og give sikkerhed omkring onlineadfærd, er det tilladt og lovligt at bruge de krypterede forbindelser til andre formål – herunder at kunne se streamingtjenester fra andre lande.

Der er ingen regler i dansk lovgivning, der afholder dig fra at købe VPN-forbindelse for at være beskyttet online og se film og serier. Det er kun, hvis en person allerede bedriver ulovlig virksomhed eller bevæger sig på kanten af loven, at det kan være ulovligt at anvende VPN-forbindelser for at skjule sin adfærd på nettet.

Ekstra fordele ved at have VPN til Hulu

Det er ikke kun dét at kunne se den amerikanske streamingtjeneste, du får mulighed for og adgang til, når du har en god og stærk VPN-forbindelse. Den krypterede forbindelse giver dig en række andre fordele, som du med fordel kan benytte dig af, når du allerede har et månedligt abonnement.
Du kan med ro i sindet tage din tablet, bærbare computer eller mobil med dig på farten og klare arbejdsopgaver eller kommunikere, mens du sidder på café eller befinder dig hos venner. Din VPN beskytter dig online, så det bliver væsentlig sværere for hackere at få adgang til dit netværk og stjæle personfølsomme oplysninger og overvåge din adfærd.

Udover Hulu Danmark kan du også benytte dig af at se andre amerikanske streamingtjenester med nyt indhold. Det kan f.eks. være den amerikanske udgave af Netflix, der er først til at lancere nye afsnit af serier og nye film.

bedste vpn

Bedste VPN: Se den kæmpe guide her

Vi har kigget nærmere på 13 VPN-udbydere.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her