Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Her er Champions League-favoritten

Champions League-finale 2022 odds

Af: Kasper Skov Jensen

Sæsonens sidste store klubfinale venter lige om hjørnet, når Liverpool og Real Madrid mødes i Champions League-finalen lørdag på Stade de France i Paris. 

De to klubber har temmelig forskellige sæsonafslutninger i henholdsvis Premier League og La Liga bag sig. 

Liverpool kæmpede indtil de sidste 10 minutter af sidste spillerunde af Premier League for at overhale Manchester City på målstregen og sikre sig det engelske mesterskab, men et helt vanvittigt comeback af de blå fra Manchester, der ødelagde Liverpools mesterskabsdrømme.

Real Madrid sikrede sig det spanske mesterskab for flere uger siden, og har siden kunne bruge tiden på at forberede sig til Champions League-finalen, som klubben har vundet hele 13 gange tidligere.

Bookmakernes forventninger

Kigger man hos bookmakerne er Liverpool svag favorit til at vinde efter 90 minutter. Det giver sådan set god mening, fordi de fleste kan blive enige om, at Jürgen Klopps mandskab har været et af de allerbedst spillende hold denne sæson.

Omvendt har denne udgave af Champions League lært os, at Carlo Ancelottis Real Madrid aldrig må afskrives i Champions League. På vej mod finalen leverede kongeklubben en række episke comebacks, der har skrevet sig ind i historiebøgerne.

[code_snippet id=6]

18 år+. Spil ansvarligt: Du bør aldrig satse penge, du ikke kan tåle at tabe – selvudelukkelse via ROFUS. Læs mere og få hjælp hos myndighedernes hjælpelinje Stopspillet.dk

Få op til 1.000 kr. at spille for
I forbindelse med årets Champions League-finale har mange bookmakere et velkomsttilbud til nye spillere. Vi har samlet et overblik over velkomsttilbud hos udvalgte bookmakere:


Husk altid at læse bookmakerens vilkår og betingelser for velkomstbonussen, genindbetalingskrav og andet. Du skal være over 18 år, og bør kun satse penge du kan tåle at tabe. Du kan udelukke dig selv via ROFUS og søge hjælp til spilafhængighed på Stopspillet.dk

De to målmaskiner 

I angrebet råder de to storklubber over to af kontinentets helt store målmaskiner. 

Med sit mål i sidste runde nåede Mohamed Salah lige nøjagtig at sikre sig topscorer-titlen i Premier League med 22 fuldtræffere og 13 assists. En godkendt sæson af den egyptiske bomber, der dog har virket en anelse uskarp, siden han kom tilbage fra Africa Cup of Nations. 

Der findes to vidt forskellige udgaver af Real Madrid: Et med og et uden Karim Benzema. Al hovedstadsklubbens spil er bygget op om den 34-årige franskmand, der har været uhyggelig skarp foran mål. Han kan sagtens være anonym en hel kamp, men så slå til ud af det blå. Han er La Liga-topscorer med 27 mål – og nummer to på assist-listen med 12. 

Hvordan har de to angribere så klaret sig i Champions League? Her er tallene: 

Champions League-finalen kan ses direkte på 3+ og Viaplay lørdag den 28. maj. Optakten starter kl. 19. Du kan du selvfølgelig læse alt om den på B.T. 

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her