Stort overblik: Find markedets bedste håndmixer lige her

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

håndmixer

En håndmixer er uundværlig i køkkenet

Senest opdateret 19/06/2023

En håndmixer er helt uundværlig i køkkenet, og det er et af de elektriske apparater, der er at finde i stort set ethvert hjem. Med en håndmixer har du en nem, lille hjælper lige ved hånden, når der skal piskes og mixes. Og det fine ved mixeren er, at du ikke behøver at betale ret meget for din lille køkkenhjælper.

En håndmixers hovedopgave er at piske eller blande ting, og derfor har en del af markedets håndmixere forskellige tilbehørsdele, der følger med – eller kan tilkøbes, så din håndmixer i realiteten kan gøre det ud for en køkkenmaskine.

Vi har gjort det nemt for dig at finde din næste model. I oversigten har vi samlet nogle af de bedste håndmixere på markedet, så du nemt og hurtigt kan finde den, der passer bedst til dig, dit behov og dit budget.

Gode steder at købe håndmixere

skousen-logo

Skousen

✅ Prismatch
✅ Hurtig levering
✅ Betal med mobilen
Imerco-logo

Imerco

✅ Stort udvalg
✅ Særtilbud for medlemmer
Elgiganten-logo

Elgiganten

✅ Kæmpe udvalg
✅ Prismatch
✅ Op til 30 dages returret

Metoden bag overblikket over håndmixere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af håndmixere fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste håndmixer.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte håndmixere til forskellige behov.

KitchenAid 5KHM9212

KitchenAid 5KHM9212

KitchenAid 5KHM9212 – testvinder hos PriceRunner

Med denne håndmixer fra KitchenAid får du en maskine i et smukt design med et metallignende finish, der fint matcher stilen i dit køkken og dine øvrige køkkenmaskiner.

Håndtaget har gummibelægning for et godt greb, og med den digitale indstilling med hele 9 trin starter mixeren automatisk på laveste trin, så du undgår stænk på køkkenbordet, når du f.eks. vil piske flødeskum. Hastigheden kan herefter reguleres løbende, så du kan tilpasse hastigheden til den givne opgave.

Netop hastigheden er noget af det, der fremhæves i testen foretaget af PriceRunner og får KitchenAid 5KHM9212 til at skille sig ud fra mange af de øvrige håndmixere på markedet. Takket være de store piskeris kan den lynhurtigt klare en gang flødeskum eller en større mængde dej.

Udvalgte specifikationer

 • Motor: 85 watt – jævnstrøm
 • Vægt: 1,4 kg
 • Højde: 15 cm
 • Hurtig og lydsvag

 • Klarer selv større portioner

 • Selve mixeren er lavet i plastik og ikke metal

 • Den er relativt dyr

Bosch MFQ36440

Bosch MFQ36440

Bosch MFQ36440 – tidligere testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Der er tale om en alsidig og robust håndmixer med en god ydeevne. Forbrugerrådet Tænk har den som en sikker testvinder i deres test af forskellige modeller. Her lægges der især vægt på, at håndmixeren fra Bosch klarer sig godt, når det kommer til at mikse kagedej og piske sådan noget som æggehvider og flødeskum. Den får vurderingen meget god, når det kommer til de punkter.

Dertil kommer, at den er støjsvag. Og den medfølgende blenderstav gør den til en multifunktionel køkkenmaskine, så du nemt kan blende en grøntsagssuppe eller lave en omgang mad til babyen. Derudover lægges der hos Tænk vægt på, at den er billig.

Det fremhæves at håndmixeren fra Bosch ikke sender skålen rundt på svingtur i takt med, at piskeris og rørekroge kører. Det gør, at den er nem og sikker at bruge, selv for de mindre køkkenhjælpere – og at den fint kan stå distancen, selv om der ikke medfølger en mikserstand, så den står fast.

Udvalgte specifikationer

 • Motor: 450 watt
 • Vægt 1,1 kg.
 • Højde: 14,2 cm
 • God ydeevne

 • Lydsvag

 • Ekstra tilbehør som minihakker kan tilkøbes

 • Ikke alle udgaver sælges med blenderstav som en del af pakken

 • Er ikke den hurtigste håndmixer ved større portioner

 • Har en max kapacitet på 500 gram dej

Siemens MQ96580

Siemens MQ96580

Siemens MQ96580 – med masser af ekstra tilbehør

Med denne håndmixer fra Siemens får du ikke bare en god og stabil håndmixer. Du får blenderstang og minihakker med i prisen – og dermed har du en multifunktionel maskine, der kan klare de fleste mindre køkkenopgaver, hurtigt og bekvemt. Du slipper for at have en masse apparater til at stå og tage plads op i køkkenskabene, når det hele klares med én og samme maskine.

Udvalgte specifikationer

 • Motor: 500 watt
 • Vægt 1,8 kg
 • Højde: 15,4 cm.
 • Kraftig motor med en god ydeevne

 • Blenderstav, minihakker, drejkroge, piskeris og blenderbæger medfølger

 • Det er en relativt tung maskine

 • Kun 5 indstillinger

Braun HM 3137

Braun HM 3137

Braun HM 3137 – robust og nem at bruge

Vores sidste håndmixer på listen er Braun HM 3137. Med håndmixeren fra Braun får du en robust og stærk maskine, der nemt klarer de fleste opgaver i køkkenet. Mixeren kommer med tilbehør som minihakker, blenderstav, bæger og dejkroge. De forskellige dele udskiftes nemt med maskinens easy-click system.

I Forbrugerrådet Tænks test af håndmixere fik den bedømmelsen god, og her lagde testpanelet især vægt på, at det er en brugervenlig, robust og holdbar maskine, der oveni har et meget lavt energiforbrug.

Udvalgte specifikationer

 • Motor: 500 watt
 • Vægt 0,8 kg
 • Hastighedstrin: 5
 • Nem at bruge

 • Tilbehør medfølger

 • Designet er lidt kedeligt

 • Larmer en smule

Det skal du kigge efter, når du vælger håndmixer

Når du skal købe en håndmixer, skal du som det første gøre dig klart, hvilket behov du har – og hvilke krav du stiller til en håndmixer. Regner du med at skulle bruge den ofte? Laver du store portioner? Har du brug for en 3i1-løsning, så du både kan hakke, blende og piske – eller mangler du bare en god håndmixer?

Til den flittige bager

Er du en flittig bager, kan du med fordel gå efter en af de mere robuste mixere med en stor motoreffekt. De vil typisk kunne klare piske- og røreopgaverne hurtigt og sikkert.

Alt-i-en løsningen

Vil du have en multifunktionel håndmixer, så du kun behøver én maskine til at klare hakke-, piske- og blendeopgaver, da kan du med fordel investere i en håndmixer med tilbehør. Vær dog opmærksom på, at minihakker og blenderbæger ikke kan rumme ret store portioner. Typisk ligger kapaciteten omkring 500 ml.

Skru ned for støjen

En håndmixer kan naturligvis ikke være helt lydløs, når den kører, men der er stor forskel på, hvor meget de enkelte håndmixere larmer. Lægger du vægt på, at dine køkkenmaskiner skal larme så lidt som muligt, gå da efter en af de støjsvage modeller.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er et uvildigt forbrugermagasin, der tester en lang række varer på det danske marked, og skriver oplysende artikler om forbrugerspørgsmål.

Forbrugerrådet Tænk har foretaget testen af håndmixere i august 2021, og du kan se testresultaterne for bl.a. Bosch MFQ36440 og Braun HM 3137 her.

PriceRunner

På PriceRunner kan forbrugere sammenligne forskellige produkter og priser, og samtidig er der mulighed for at anmelde produkterne og give dem stjerner. Derudover udfører Pricerunner egne tests af forskellige produkter.

Du kan se hele testen af KitchenAid 5KHM9212 og de øvrige håndmixere her.

Coop

Som detailhandelsvirksomhed dækker Coop en stor del af det danske og skandinaviske marked. Coop har en lang række butikker samt Coop.dk, hvor man sælger varer online.

På Coop.dk kan forbrugerne skrive anmeldelser af de produkter, de har købt.Du kan se kundernes bedømmelse af Siemens MQ96580 her.

FAQ

Hvilken håndmixer er bedst?

Den håndmixer, der passer til dit behov og dit budget, vil altid være den bedste for dig. Så find ud af, hvad du har brug for – og gå på jagt efter gode tilbud.

Hvor mange watt bør min håndmixer have?

Hvis du vil have en stærk maskine, bør du gå efter 450-500 watt. Vær dog opmærksom på, at der i den forbindelse er forskel på jævnstrøm og vekselstrøm.

Hvilken håndmixer skal jeg vælge?

Valget afhænger her meget af dit behov. Skal du bruge håndmixeren ofte og til større portioner, bør du gå efter en kraftig maskine med robuste dejkroge og piskeris. Vil du have flere muligheder i en og samme maskine, kan en 3i1-håndmixer være en løsning.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her