Fliserens: Få fikset fliserne nemt og bekvemt af professionelle

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Bedste fliserens

Få flotte fliser med den rette fliserens (Foto: Nanostone)

Senest opdateret 04/09/2023

Har du kedelige og mørke fliser, der er angrebet af alger eller flisepest – eller måske begge dele på én og samme tid? I det danske klima, har algerne gode betingelser på dine fliser og sten udenfor. Det lune og fugtige klima om sommeren giver god grobund for algerne, og de fleste danske terrasseejere kender til problemerne med grønne og grimme fliser med tiden.

Den nemmeste måde at få renset fliserne på er ved at få professionelle ud til en fliserens. De har det rette udstyr, så de hurtigt og nemt kan komme algerne til livs og sikre, at fliserne holder sig flotte år efter år.

Vi har udvalgt fire forskellige virksomheder, der tilbyder fliserens, så du hurtigt og enkelt kan få fliser, der ser ud som nye.

Nanostone

Nanostone fliserens
Få et uforpligtende tilbud her

Nanostone fliserens – Professionel service med elite-smiley

Nanostone ordner både de små og store opgaver. 

Nanostone har været på markedet i over 13 år, og i dag er de et af de førende valg, når fliserne skal gøres pæne igen. Virksomheden er landsdækkende, og du betaler ikke før kørsel. 

Med miljøvenlige og skånsomme løsninger renser de først dine fliser, så de er rene, før de giver dem en imprægnering. Du får både prisgaranti og mulighed for en ekstra garanti på 15 år, så du kan være sikker på, at dine fliser forbliver flotte hver eneste sommer. 

Nul-alger

Nul-alger fliserens
Få et uforpligtende tilbud her

Nul-alger fliserens – 20 ås garanti på rene fliser med smart serviceaftale

Nul-alger kører rundt i Danmark og fjerner mos og alger fra dine fliser og andre overflader.

Nul-algers serviceaftale garanterer flotte fliser i 20 år

Hos Nul-alger er det nemt og enkelt at overlade kontrollen for vedligeholdelsen af dine fliser til professionelle. De har stor erfaring og kendskab til specifikke materialer, så du får de bedste resultater uden at skade fliserne.

Har du brug for at tjekke, om en fliserens er noget for dig, kan du få en gratis prøverens af Nul-algers professionelle team. Efter at have set resultatet på et mindre område, vil du få et uforpligtende tilbud på en fliserens med imprægnering af alle dine fliseområder. 

Ved en fliserens renser Nul-ager fliserne for mos, skidt og flisepest, før de bliver behandlet med algefjerner. Når fliserne er rene, får de en effektiv imprægnering, så du kan beskytte fliserne mod nye angreb.

Kajdi’s

Kajdis fliserens
Få et uforpligtende tilbud her

Kajdi’s Aglerens og fliserens – Mange års erfaring med miljøvenlige produkter

Hos Kajdi’s Aglerens er de kendt for at bruge en miljøvenlig fliserens, dække hele Danmark, og give 15 års garanti på deres rensning med en serviceaftale

I mere end 10 år har Kajdi’s Algerens hjulpet kunder og dækker hele landet med udgangspunkt i deres hovedsæde i Østjylland. De varetager både opgaver for erhverv og private, så dine fliser kommer til at fremstå som nye igen. De har sågar kendte som Line Baun Danielsen og Janni og Karsten Ree som kunder.

Når du skal have renset dine fliser, kommer der er professionel fagmand ud, der har ekspertise i opgaven og vil i samarbejde med dig vælge den bedste løsning.

Kajdi’s Algerens bruger en miljøvenlig fliserens, der ikke skader biodiversiteten eller dine planter og bede omkring fliserækken. Fliserne vaskes med professionelt udstyr, og bagefter desinficeres og imprægneres fliserne, så de er modstandsdygtige overfor nye angreb.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Anmeld-haandvaerker.dk 

På Anmeld-haandværker.dk kan du som forbruger anmelde en håndværkers arbejde efter udførelsen samt se anmeldelser fra andre, således du er bedre klædt på til at vælge den rette håndværker.

Læs mere om anmeld-haandvaeker.dk her

Trustpilot

Trustpilot er en stor international platform, hvor alle brugere kan give stjerner og anmelde webshops og andre internetbaserede virksomheder. I modsætning til lignende platforme, er det ikke kun brugere, der har købt et produkt eller en ydelse, fra det pågældende firma, der kan give sin mening til kende.

Læs mere om Trustpilot her 

Vigtige overvejelser inden fliserens

  • Ser fliserne trætte ud, kan det være tid til en fliserens. Du kan selv gå i krig mod alger, mos og fliser, men det er bedst at lade professionelle om opgaven. De har både udstyret og rengøringsmidlerne, der gør arbejdet lettere – og mere sikkert.
  • Inden du bestiller tid hos en professionel, kan du med fordel overveje, hvad du har behov for.
  • Flere firmaer, der ordner dine fliser, kan i samme omgang rense facader, tage og lignende overflader, hvor mos og alger har gode levevilkår. Ofte kan du få en smart samlet løsning, så det hele bliver renset på én gang.
  • Når fliserenseren har været forbi, vil en del af fugerne mellem fliserne være vasket væk. Derfor skal du huske at fylde fugerne op med stenmel bagefter, så fugerne igen er fyldte og forhindrer ukrudt og lignende i at komme gennem.

Er fliserne indenfor blevet grimme? Her er den bedste damprenser 

Sådan gør du klar til fliserens

Du har heldigvis den professionelle til at stå for den store opgave, men inden han/hun dukker op, kan du selv gøre klar. Der er nogle ting, du skal have styr på, før den professionelle fliserenser kommer og ordner dine fliser for dig:

  1. Ryd op: Fjern krukker, terrasseborde, stole og andet, så arealet er helt ryddet. Du behøver ikke fjerne ukrudt, men store totter græs kan du selv rykke op.
  2. Der skal være plads til, at fliserenseren kan komme til.
  3. De skal have adgang til vand med godt tryk. Nogle virksomheder har selv vand med, men det er altid godt at have det til rådighed, så fliserne kan blive rengjort og skyllet.

Brug en græstrimmer eller lignende til at skære kanterne af græsplænen op til fliserne, så fliserensen kan komme helt ud i krogene. Det gør det både nemmere for den professionelle at komme til, men resultatet bliver også i sidste ende mere skarpt.

Vil du også have en flot græsplæne? Her er de bedste robotplæneklippere 

FAQ

Hvad er en fliserens?
En fliserens er en professionel rensning af dine fliser, brosten og lignende, der kan blive grimme af alger og flisepest. Med miljøvenlige rengøringsmidler, renser professionelle fliserne, og bagefter imprægneres de for at sikre holdbarheden.
Hvor ofte skal jeg have lavet en fliserens?
Du kan se, hvornår dine fliser begynder at blive angrebet og grimme, fordi de skifter farve undervejs. Det er dog en god ide, at du er over fliserne og sørger for at behandle dem jævnligt, hvis du ønsker flotte og velholdte fliser altid. Den mest enkle måde at vedligeholde dine fliser på, er hvis du fjerner ukrudt og mos i fugerne.  Det hjælper med at holde fliserne rene, men det forhindrer ikke alger eller flisepest i at udvikle sig på overfladen af fliserne.I stedet for at få renset fliserne, når du endelig finder tid, kan du hos mange virksomheder tegne en smart serviceaftale, så de kommer ud og ordner dine fliser med faste mellemrum. Det sparer dig både energi og tid, fordi der er styr på, at terrassen bliver klar til sommerens hyggelige aftener.
Hvad koster en fliserens?
Det afhænger af mange ting. Men heldigvis kan du få et uforligtende tilbud fra de fleste firmaer (blandt andre dem, vi har med i denne guide) Og du kan selvfølgelig indhente flere tilbud på samme opgave.
Bliver fliserne ødelagt af fliserens?
Nej, fliserne bliver behandlet nænsomt med professionelt udstyr og rengøringsmiddel lavet til formålet. Hvis fliserne er ødelagte eller porøse vil eksperten hurtigt kunne se det og anbefale en anden mulighed.
Hvor længe holder en fliserens?
En fliserens vil holde længe, hvis fliserne får en imprægnering bagefter. Det er en god ide, hvis du får etableret en serviceaftale, så dine fliser bliver set efter og fikset med jævne mellemrum. På den måde holder du alger, mos og flisepesten væk.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her