De 9 bedste fars dags gaver: Stort overblik til inspiration

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Fars Dags Gaver

Find din fars dags gave her

Senest opdateret 19/06/2023

Er din fars ønskeseddel også yderst sparsom? Typisk fædre. Heldigvis giver vi dig inspiration til den perfekte fars dags gave. Det er en dag, hvor vi husker at sætte pris på alt det, vi har fået af vores fædre. De fortjener et ekstra skulderklap for altid at være der for os.

Vi har samlet 9 gaver, du kan give til din far på den specielle dag. Derudover har vi samlet nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden du bestemmer dig for den perfekte gave.

Haws læderforklæde

Haws læderforklæde
Prissammenligning

Hvis din far kan lide at lave mad og grille, kan du give ham et lækkert forklæde i 100% læder. Forklædet er produceret i Holland. Med justerbare stropper kan din far tilpasse Haws perfekt til kroppen. Læderforklædet passer både godt på tøjet og ser godt ud.

Ølsmagning ude eller hjemme

Ølsmagning
Prissammenligning

Ølsmagning ude eller hjemme – ideel til øl entusiasten

Hvad end din far elsker specialøl eller bare er til en pilsner, venter en med garanti skøn og mindeværdig oplevelse. Vi har samlet ølsmagningsoplevelser i hele landet herover. Du kan håbe på, at han tager dig med.

Et par af mulighederne er sæt, far kan smage på derhjemme. 

Far jokes plakat

far jokes plakat
Prissammenligning

Far jokes plakat – hyldesten til platte fædre

Hvis din far har plads på væggen, hvorfor så ikke give ham noget at pryde den med? Citat Plakat er kendt for at samle sjove udsagn på deres plakater, og den her er ingen undtagelse. Giv din platte far et godt grin ved at forevige de gode og mindre gode jokes i glas og ramme.

Bogen Stormfald af Tove Alsterdal

stormfald
Prissammenligning

Bogen Stormfald af Tove Alsterdal – elsket af krimitilhængere

Vinder af Skandinavisk Krimiselskabs Glasnøglen 2021.

Hvis din far kan lide at læse en god bog med masser af spænding, er Stormfald et godt bud. Den handler om en politibetjenten Eira Sjödin, der vender hjem til sin lille norske hjemstavn, hvor mystiske hændelser sker. Det udspiller sig i drama, hemmeligheder og mord.

Rituals Samurai

Rituals Samurai

Rituals Samurai – gavesæt til den tætbarberede far

Rituals er hverdagsluksus til kroppen og til hjemmet. Mærket er fra Holland og i høj kvalitet. I den flotte Samurai gaveæske får din far en kropsgel, barbergel, aftershave og en lille parfume. Alt hvad han skal bruge for at være velplejet.

ParkOne 2 Carbon elektronisk p-skive

ParkOne 2 Carbon elektronisk p-skive
Prissammenligning

Her er en mere praktisk gave. Måske kører din far meget bil, måske glemmer han at stille p-skiven?. ParkOne er nem at sætte op, holder længe på batteri og er æstetisk flot. Skiven skifter selv mellem sommer og vintertid. Nemmere bliver det ikke. Din far vil med sikkerhed takke dig, også selvom han bliver distraheret af barnet i autostolen eller de unge der skråler på bagsædet.

Patagonia P-6 Label kasket

Patagonia P-6 Label kasket

Patagonia P-6 Label kasket – ideel til den hippe far

Er din far med på moden eller ved at miste håret på toppen, er en kasket en fremragende gaveidé. Den er produceret i 100% økologisk bomuld og med genanvendt fiskenet. Nakken kan justeres til flere hovedstørrelser.

Tefal tøjdamper Pro Style One

Pro Style One
Prissammenligning

Tefal tøjdamper Pro Style One – til faren i skjorte

Det er måske ikke det første din far ville skrive på ønskelisten, men han bliver med garanti taknemmelig. For her er strygningen gjort nemt for ham. Damperen fjerner ikke kun uønskede krøller, den dræber også bakterier. Desuden er den mere velegnet til sarte stoffer.

Summerbird Guayas mandler

Summerbird Guayas Mandler
Prissammenligning

Summerbird Guayas mandler – til slikmunden og kvalitetsjægeren

Elsker din far slik? For at glæde fædre med en sød tand, skal tit ikke mere til end et godt stykke chokolade. Guayas Mandler er ristede spanske mandler med nougat, mørk chokolade, havsalt og kakaobønner. Svære at holde fingrene væk fra. Måske får du lov til at smage?

Gode overvejelser at gøre inden køb af fars dags gave

Det kan være svært at købe en gave uden en ønskeliste. Dog er det ofte nemt at glæde en far. Vi har samlet nogle af de overvejelser, du kan gøre dig, inden du bestemmer dig for en gave.

Fritidsaktiviteter

Et godt sted at starte er altid med fritidsaktiviteterne. Bruger din far meget tid i køkkenet? Brygger han øl i fritiden? Cykler han lange ture? Find gerne en gave, han kan inddrage i sin hobby. Er han en simpel mand uden mange hobbyer, kan du i stedet vælge at give en oplevelse.

Oplevelsesgaver

Enhver forælder sætter pris på den tid, de har med deres børn. At skabe minder sammen er ofte den bedste gave, du kan give. Det kan være ølsmagning, restaurantbesøg eller noget helt tredje. Tid sammen er godt givet ud og er altid en sikker vinder.

Leder du efter den perfekte gave til mors dag?

Flere gaveguides

Skal du finde den perfekte gave? Vi har gaveguides til alle anledninger:

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Google Shopping

Google Shopping indeholder en vurderingsplatform af de produkter, som forhandles via Shopping-funktionen på Google. Produktbedømmelser vises i annoncer og gratis produktfortegnelser, der vises som 1 til 5-stjernede vurderinger, der også viser det samlede antal anmeldelser for produktet.

Der repræsenteres en samlet bedømmelse af produktet, samlet fra flere kilder, herunder sælgere, anmeldelsesaggregatorer, anmeldelseswebsteder og Google-brugere.Du kan læse mere om Google Shopping her.

FAQ

Hvad skal jeg give i fars dags gave?

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan forære din far. Det kan være alt fra en god flaske vin og dejlig chokolade til en p-skive eller tøj. Det vigtigste er, at det er en personlig gave, som din far forbinder med dig.

Hvordan kan jeg være sikker på at give min far en gave, han bliver glad for?

Din far vil helt sikkert sætte pris på at bruge tid med sine børn. Derfor er det altid en god idé med en oplevelse. Det kan være en tur med ølsmagning, på restaurant eller i biffen. Minder er ofte de bedste gaver.

Hvor kan jeg købe oplevelsesgaver?

Du kan finde opleevelsesgaver til far her:
Oplevelsesgaver.dk
Truestory.dk

Er fars dag altid på Grundlovsdag?

Ja. Vi fejrer altid fars dag d. 5. i Danmark. Det er samme dag som Grundlovsdag. men det betyder bare, at der er dobbelt så meget at fejre den dag.

Hvornår startede man med at fejre fars dag?

I 1931 blev fars dag indført i Sverige, og få år efter, i 1935, kom dagen også til Danmark.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her