6 fantastiske julegaveideer i 2023

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

julegaveideer

Her har du nogle af årets bedste julegaveideer

Senest opdateret 07/11/2023

Du kender det sikkert: julen nærmer sig med hastige skridt, og du vil gerne forkæle din familie og dine venner med de helt rigtige gaver. Men skal det bare være en ting fra deres liste over juleønsker? Eller skal det være noget mere personligt, der faktisk vil være en overraskelse at få?

Det kan være enormt svært at finde på gode julegaveidéer, men der er heldigvis hjælp at hente. I denne artikel har vi nemlig samlet nogle af de bedste julegaveidéer til både børn og voksne i alle aldre.

Philips OneBlade QP2520

philips-oneblade-qp2520

Philips OneBlade QP2520 – den oplagte gave til manden i dit liv

Philips OneBlade QP2520 er et rigtig godt bud på en prisvenlig alt-i-en barbermaskine.

Stort set alle mænd bruger en barbermaskine jævnligt, så de trænger tit til udskiftning. Derfor er det oplagt at give en barbermaskine til manden i dit liv, uanset om det er din far, kæreste, bror eller en god ven. Philips OneBlade QP2520 er en rigtig god barbermaskine med et flot design og mange funktioner.

GHD IV Styler

GHD IV Styler
Prissammenligning

GHD IV Styler – til kvinden, der går op i sit hår

GHD IV Styler er et meget populært og effektivt glattejern.

Et glattejern er en god julegaveidé til kvinden, der elsker skønhed og går op i sit hår. GHD IV Styler kan ikke kun glatte håret, men kan også bruges til at lave flotte krøller. Det ligger godt i hånden, og så er det billigere end mange andre GHD glattejern.

Brabantia Roll Top

Brabantia Roll Top

Brabantia Roll Top – den anderledes gave

En brødkasse er en lidt anderledes julegaveidé, men det er en rigtig dejlig ting at eje, og garanteret ikke noget, modtageren af gaven selv ville have købt. Og så er der 10 års garanti på den.

Brabantia Roll Top har et elegant og klassisk design med en stor kapacitet. Den holder brødet frisk og lækkert i lang tid.

My Hood Trick løbehjul 7.0

My Hood Trick løbehjul

My Hood Trick løbehjul 7.0 – den perfekte julegaveidé til det aktive barn

Der findes mange løbehjul på markedet, men My Hood Trick løbehjul er ét af de populære.

Løbehjul står tit højt på listen over børns juleønsker. Glæd dit barn, din nevø eller niece med My Hood Trick løbehjul. Det er et løbehjul, hvor der er fokus på kvalitet og komfort, og som har en masse fede features. Det har også et flot design i sort og lime farver.

Bunny Heater varmepude

bunny-heater
Prissammenligning

Bunny Heater varmepude – den omsorgsfulde gave til de mindste

Det kan være svært at finde på gode julegaveidéer til de mindste, fordi de som regel har så mange ting i forvejen. En varmebamse er dog en ideel idé som de færreste tænker over.

Bunny Heater varmepude er en sød varmebamse, der er formet som en kanin. I maven har den en varmepude, der kan tages ud og varmes op i mikroovnen. Den søde varmebamse kan give de mindste tryghed og varme på en kold vinterdag.

Assassin’s Creed Origins

Assassin's Creed: Origins
Prissammenligning

Assassin's Creed Origins – gaven til den spilleglade teenager

Assassin’s Creed Origins er et konsolspil , der roses meget.

Hvis du kender en teenager, der er glad for at game og som har en konsol, er et spil en oplagt julegaveidé.

Vigtige overvejelser om julegaveideer og julegavekøb

Det kan hurtigt blive stressende at købe julegaver. Derfor er det er god idé, at du gør dig disse overvejelser, inden du begynder på dine julegaveindkøb.

Hvad er dit budget?

Man kan nemt komme til at bruge en mindre formue på julegaver, hvis man ikke har lagt sig fast på et budget i forvejen. Gode gaver behøver absolut ikke koste kassen, så du kan sagtens lægge et realistisk budget for dine julegaveindkøb.

Hvad vil modtageren af julegaven blive glad for?

Nogle har en idé om, at julegaven til konen, helst skal være smykker eller andet i den stil. Men måske er hun slet ikke til smykker. Måske er hun en rigtig handy woman, der vil blive gladere for en ny boremaskine. Vær ikke bange for at bryde med konventionerne, når det kommer til julegaveidéer.

Vil du købe julegaverne online eller i en fysisk butik?

Når du køber julegaver online, kan du klare det hele med få klik og du undgår at stå i kø i forskellige butikker. Der kan også være penge at spare. Til gengæld skal du huske, at der går noget tid, inden du får dine julegaver hjem, så du skal helst ikke være for sent ude. Køber du dine gaver online, kan du heller ikke se og mærke dem, inden du køber dem, som du kan i en fysisk butik.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Elgiganten

Elgiganten er en af de største butikskæder i Danmark, der sælger hjemmeelektronik. Butikken er kendt for lave priser og et stort udvalg.

Google Shopping

Google Shopping indeholder en vurderingsplatform af de produkter, som forhandles via Shopping-funktionen på Google. Produktbedømmelser vises i annoncer og gratis produktfortegnelser, der vises som 1 til 5-stjernede vurderinger, der også viser det samlede antal anmeldelser for produktet.

Dertil er der bedømmelser med stjerner, som repræsenterer den samlede bedømmelse af produktet samlet fra flere kilder, herunder sælgere, anmeldelsesaggregatorer, anmeldelseswebsteder og Google-brugere.

Coop Shopping

Coop ejer supermarkedskæder som Kvickly og SuperBrugsen. På nettet sælges produkter under navnet Coop Shopping, hvor alle kan anmelde produkterne.

IGN Nordic   

Vil du vide om et spil er pengene værd? Så er IGN Nordic et oplagt sted at finde ud af det. IGN har anmeldt spil og lignende i årtier og er blevet en af de mest troværdige kilder på området.

IGN Nordic giver spillet Assasins Creed Origins  9 ud af 10 stjerner.

FAQ

Hvilke webshops har det største udvalg af julegaver?

Du kan med fordel gå på opdagelse efter julegaveideer på webshops som:
Coolstuff (sjove ting)
Elgiganten og Proshop (elektronik)
Skousen (hvidevarer)
Matas (skønhed og dufte)
Magasin (tøj og bolig)
Lirumlarum Leg (legetøj)
Kidz World (legetøj)
Bog & Ide (bøger og spil)
True Story (oplevelser)

Hvor længe kan julegaver byttes?

Når du vælger et rullebord, bør du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad formålet er med dit rullebord, hvor du har tænkt dig, det skal stå, og hvilken slags rulleborde du synes er flottest. Og så finder du så et rullebord, der passer på de parametre. 

Er rulleborde moderne?

Den lovpligtige fortrydelsesret er 14 dage. De fleste webshops giver dog mulighed for gavebytning ind i det nye år. Nogle steder kan der byttes i fysiske butikker.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her