Her finder du den bedste elgrill

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

elgrill

En elgrill er et simpelt alternativ til kul og gasgrill

Senest opdateret 28/06/2023

Savner du smagen af grill? Med en elgrill kan du stege lækker grillmad hjemme i køkkenet uden behov for hverken gas eller kul. Du sætter blot stikket i kontakten, og du får brandvarme grillplader, der kan stege en stor saftig bøf og nogle lækre grøntsager.

Vil du gerne nyde smagen af grill uden en gas- eller kulgrill? Så læs med her. Vi har fundet tre af de smarteste elgrill-modeller, der sikrer, aftensmaden bliver grillet nemt og bekvemt med den fantastiske smag af grill. De elgrill-modeller du finder i denne test, giver dig både mulighed for at grille hjemme i køkkenet, lave en hurtig toast, og så kan du også nemt rykke den ud på altanen.

Gode steder at købe elgriller

Imerco-logo

Imerco

✅ Stort udvalg
✅ Særtilbud for medlemmer
Elgiganten-logo

Elgiganten

✅ Kæmpe udvalg
✅ Prismatch
✅ Op til 30 dages returret
kitchenone-logo

KitchenOne

✅ E-mærket
✅ Hurtig levering
✅ Betal med mobilen

Metoden bag overblikket over elgriller

Vores overblik er baseret på sammenligninger af elgriller fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste elgrill.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte elgriller til forskellige behov.

Fritel GR2275

Fritel GR2275
Prissammenligning

Fritel GR2275 – bedste elgrill til prisen

Forbrugerne er meget tilfredse med Fritel GR2275 Panini Grill, hvor den får flotte gennemsnitlige bedømmelser på flere webshops. Den bliver rost for at kunne åbne op med 180°, så du selv kan beslutte, om du vil lave en panini eller stege et stykke kød, og så er den ovenikøbet nem at rengøre.

Spørger man forbrugerne, er Fritel GR2275 Panini Grill den bedste elgrill, hvis det skal være nemt og billigt.

Frittel Panini Grill er et godt bud på en elgrill, der både kan lave toast, hvis det skal gå stærkt og bruges som grill. Du åbner den bare helt op, så du har en ekstra stor grillflade, og du kan nemt grille bøffer eller andet. Forbrugerne er særligt glade for netop denne funktion, hvilket gør modellen mere alsidig. Den får næsten fuld plade af stjerner hos både Skousen og Whiteaway.

Pladerne har non-stick belægning, så mad ikke hænger fast, og selve rengøringen kan netm klares efter brug. Du kan ved rengøring fjerne pladerne helt, så de nemt kan vaskes op i hånden eller i opvaskemaskinen

Udvalgte specifikationer

 • Effekt: 2000 W
 • Mål: 33,5 x 35 x 14,3 cm.
 • Vægt: 3,9 kg.
 • Er perfekt både som grill eller til toast og panini

 • Non-stick belægning

 • Er måske en smule funktionsfattig

 • Fedtstof kan løbe ned langs ledningen bagpå

Morsø Balcone

Morsø Balcone

Morsø Balcone – bedste elgrill til altanen

Det er ikke tilladt at grille med kul eller gas på alle altaner, men en elgrill fra Morsø Balcone kan du stadig nyde grillmad.

Morsø Balcone er en elgrill, der er lavet til at hænge på kanten af altanens gelænder, komme med ud på båden eller andre steder. Du skal dog selv købe beslag til modellen, så den kan monteres på et gelænder – det følger ikke med.

Med en kompakt størrelse er dette en elgrill, perfekt til båden, smart at have i lejligheden eller med på farten. Grillfladen måler 18×40 cm, så du både kan grille kød og grøntsager på støbejernsristen.

Et håndtag i bakelit gør det nemt at åbne og lukke for grillen, mens den er nem at betjene med simple knapper. Du kan nemt se, om grillen er tændt med en lampe, og der er en fedtbakke, der efterfølgende kan fjernes og rengøres.

Udvalgte specifikationer

 • Effekt: 1900 W
 • Mål. L45,1 x H17,6 x D20,8-27 cm.
 • Vægt: 8,6 kg.
 • Lavet til altaner og gelændere

 • Med støbejernsrist

 • Tilbehør medfølger ikke

 • Beslag skal tilkøbes

OBH Nordica OptiGrill GO702D

OBH Nordica OptiGrill GO702D

OBH Nordica OptiGrill GO702D – mest alsidige elgrill

Leder du efter en alsidig elgrill, der kan bruges i mange sammenhænge, anbefaler vi OBH Nordica OptiGrill GO702D.

Denne elgrill fra OBH Nordica måler selv tykkelsen på maden og justere temperaturen, så maden bliver grillet til perfektion. Du taster ind, hvad elgrillen skal vide, før du kommer maden på grillfladen og lukker låget. Undervejs vil du få advarsler med både lyd og lys, der fortæller dig, hvor langt processen er.

Begge plader kan let tages af og kommes i opvaskemaskinen. Dertil har grillpladerne også har en smart hældning, der sikrer, at fedt løber direkte ned i fedtbakken. Når du har brugt elgrillen, kan fedtbakken nemt tages ud, tømmes og vaskes.

Udvalgte specifikationer

 • Effekt: 2000 W
 • Mål. L36,9 x H39,9 x D22,9 cm.
 • Vægt: 5,2 kg.
 • Måler automatisk tykkelsen på maden og tilpasser tilberedningen

 • Kan nemt rengøres

 • Du kan ikke stole 100% på den

 • Funktionerne kan virke lidt uoverskuelige

Det skal du overveje, før du køber en elgrill

Hvad vil du kunne lave med din elgrill?

Det er ikke kun toast og panini, en elgrill er god til. Flere modeller kan også nemt grille både bøffer og grøntsager, så du både kan få smagen af grill samtidig med, at det er nemt og bekvemt.

Det er dog værd at overveje, hvad du vil få mest brug for, og hvad du forventer at bruge din elgrill til mest. Det giver dig de bedste forudsætninger for, at elgrillen gør madlavningen lettere for dig og dine behov.

Hvor stor er grillfladen?

Har du ofte gæster på besøg, kan det være afgørende, at du har plads nok på grillen, så ingen skal vente alt for længe på deres varme mad. En større grillflade betyder dog også ofte en større maskine, der optager mere plads i køkkenskabet.

Tag højde for den mængde mad, du har behov for at lave, men også både bord- og opbevaringsplads.

Hvad vil du betale for din elgrill?

Det er altid nødvendigt at overveje dit budget, før du køber en smart elgrill. Det er ikke nødvendigvis den dyreste model, der er den bedste, og det kan sagtens være, at en billigere model kan opfylde dine behov.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Whiteaway

Den danske forhandler Whiteaway sælger elektriske produkter til hjemmet. De har en funktion, hvor deres forbrugere kan gå ind og anmelde produkter på siden. De kan give produktet et antal stjerner fra 1 til 5, og de kan også skrive en beskrivelse.

Fritel GR2275 Panini Grill er blevet bedømt på Whiteaway af forbrugerne. Elgrillen har modtaget mere end 65 anmeldelser, hvor den samlede karakter ender på 4,8 stjerner i gennemsnit.

Link til anmeldelser her

Skousen

Hos Skousen kan du finde et nyt køleskab, ting til personlig pleje og hus & have. Det er fysiske varehuse, der også sælger deres produkter online på deres webshop. Forbrugere kan anmelde produkter på hjemmesiden, når de har købt dem.

På webshoppen har forbrugerne blandt andet anmeldt Fritel GR2275 Panini Grill, der har modtaget mere end 55 anmeldelser fra danske forbrugere.

Link til anmeldelser her

Elgiganten

På Elgigantens webshop kan du både finde mange forskellige produkter indenfor kategorien elektronik til hjemmet. Der er dog også anmeldelser fra forbrugerne, de har skrevet til produkterne, som du kan læse.

OBH Nordica OptiGrill GO702D er anmeldt af købere på Elgiganten, hvor anmeldelserne bliver opdateret med nye løbende.

Link til anmeldelser her

Pejsen.com

Pejsen.com er en dansk forhandler af blandt andet pejse, men også andre produkter indenfor samme kategori som elgrill. På siden kan forbrugere vurdere deres køb med stjerner ud af 5.

Morsø Balcone har modtaget over 15 anmeldelser fra danske forhandlere, der har købt og afprøvet elgrillen.

Link til anmeldelser her

Imerco

Imerco er en dansk forhandler, der både har butikker med isenkram, men også sælger deres varer online på deres webshop. På webshoppen kan købere anmelde de produkter, de har købt.

Forbrugere på imerco har anmeldt Morsø Balcone. Den bliver anbefalet af forbrugerne grundet den smarte størrelse, og den får en flot gennemsnitlig karakter.

Link til anmeldelser her

Forbrugsguiden.dk

Hos Forbrugsguiden.dk kan du som forbruger få vejledning i produkter, du overvejer at investere i. De laver store sammenligninger, der giver information til forbrugerne om mulighederne.

På Forbrugsguiden.dk har de anmeldt Tefal OptiGrill og lavet sammenligning med en række andre alternativer. Blandt andet er de gået i dybden med OBH Nordica OptiGrill GO702D.

Link til anmeldelse her

FAQ

Hvor må man bruge en elgrill?

Det er mange steder ikke tilladt at grille med kul eller gas. Derfor kan du i stedet anvende en elgrill, der er helt lovlig at anvende inde som ude – på altanen eller i køkkenet. Det giver mulighed for at grille alle steder, du har lyst til det – såfremt der er en stikkontakt i nærheden.

Hvad kan jeg lave med en elgrill?

En elgrill er en stor hjælp i en travl hverdag. Du kan både bruge din elgrill til at lave en hurtig panini, toast eller tortillapandekage, der bliver lækker og sprød i grillen. En elgrill giver også mulighed for at lave hurtig aftensmad med både grillet kød og grøntsager.

Hvad er den bedste elgrill?

Hvis du gerne vil kunne lave en god panini og stege en bøf, anbefaler vi Fritel GR2275 Panini Grill. Der er dog også mange gode grunde til at vælge OBH Nordica OptiGrill GO702D, og hvis du vil grille på altanen, kan du gå med Morsø Balcone.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her