Det skal du vide om Elgiganten.dk

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Elgiganten profil

Senest opdateret 26/07/2023

Gode grunde til at shoppe på Elgiganten.dk


  • Stort udvalg af elektronik
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetsprodukter fra velkendte mærker
  • Hurtig levering og mulighed for at afhente i butik

Elgigantens historie


Elgiganten blev grundlagt i 1994 af Lars-Göran ”LG” Moberg og Göran Blomberg i Sverige. De to iværksættere havde en vision om at skabe en detailhandelskæde, der specialiserede sig i elektronik og hvidevarer og tilbød et stort udvalg til konkurrencedygtige priser.

Elgiganten åbnede sin første butik i Jönköping, Sverige, og den blev hurtigt populær blandt forbrugerne. Virksomheden oplevede en imponerende vækst og ekspanderede hurtigt med åbningen af ​​flere butikker rundt om i Sverige.

I 1996 blev Elgiganten en del af Elkjøp-koncernen, en førende nordisk elektronikforhandler, der også ejer Elkjøp og Lefdal i Norge og Gigantti i Finland. Denne sammenlægning styrkede Elgigantens position som en af de største detailhandlere inden for elektronik i Norden.

I de følgende år fortsatte Elgiganten sin vækst og ekspansion i Norden. De åbnede nye butikker i Danmark, Norge og Finland og etablerede sig som en betroet destination for elektronikshopping i hele regionen.

Elgiganten på Trustpilot


Relevante guides


Sociale medier


Seneste pressemeddelelser fra Elgiganten


Kontakt


Telefon: 7080 7070

Mail: hello@elgiganten.dk

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her