Blender overblik: De 4 bedste blendere på markedet

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

Blender

Blender bedst i test? Her er de

Senest opdateret 14/09/2023

Når du trænger til en iskold smoothie på en varm sommerdag eller en skål varm suppe på de kolde vinteraftener, er der ikke nogen bedre investering end en blender. De giver dig som oftest mulighed for at lave alt fra juice og smoothie til suppe og dressing.

Vi har samlet nogle af de mest effektfulde blendere med god kapacitet, så både du og familien kan nyde godt af de mange lækre muligheder. Derudover fortæller vi om, de overvejelser du bør gøre dig, inden du investerer i den smarte køkkenmaskine.

 • LAV PRIS
  OBH Nordica Blender Hero 6700

  OBH Nordica Blender Hero 6700

   nem håndtering til en meget overkommelig pris. Tåler også varmt indhold.
 • STABIL OG ROBUST
  Magimix Blender 11630SK

  Magimix Blender 11630SK

   En blender der er nem at lave smoothie og suppe i med dens høje omdrejninger
 • DEN ALSIDIGE
  Blendtec Classic 575

  Blendtec Classic 575

   En blender, der kan bruges til meget andet end smoothies. Kan også bruges som foodprocessor.

Metoden bag overblikket over blendere

Vores overblik er baseret på sammenligninger af blendere fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste blender.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte blendere til forskellige behov.

Magimix Blender 11630SK

Magimix Blender 11630SK

Magimix 11630SK – stabil og robust blender

Magimix er et fransk brand, der i over 50 år har designet og produceret køkkenmaskiner i høj kvalitet, og deres blender er ingen undtagelse. Det er nemt at lave smoothie og suppe, da den kan rotere med op til 22.000 omdrejninger i minuttet. Pulsfunktionen gør det nemt at blende selv genstridige retter.

Blenderen er nem at bruge med sine fire simple programmer. Magimix står smukt på køkkenbordet, hvor den med sit strømlinede udseende bidrager til et stilrent look.

Mange andre blendere kan døje med spild ved låget, men det problem er ikke til stede her. Låget sidder solidt fast. Med et automatisk rengøringsprogram har rengøring af blendere sjældent været nemmere, og hvis du virkelig vil rengøre i dybden, er det muligt at tage bunden ud.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Effekt: 1.300 Watt
 • Omdrejninger i minuttet: 22.000
 • Programmer: 4
 • Robust og effektiv

 • Larmer en del

Blendtec Classic 575

Blendtec Classic 575
Prissammenligning

Blendtec Classic 575 – det perfekte valg til feinschmeckeren

Blendtec er et amerikansk firma, der er kendt for at lave nogle af de mest avancerede blendere på markedet. Er du en daglig blender, er det værd at kigge efter en Blendtec. Den kan nemlig holde i mange år.

Med masser af plads i beholderen, er du sikret at hele selskabet kan få en lækker drink, eller hvad end du nu har lyst til at blende i den smukke køkkenmaskine. Hvis du også går og drømmer om en foodprocessor, behøver du ikke kigge meget længere, da Blendtec giver dig alt-i-en med Classic 575.

Blenderen har fire automatiske programmer, men du kan selvfølgelig også selv vælge mellem de fem forskellige hastigheder. En alsidig maskine, som ofte kan spottes hos den lokale juicer.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 1,9 liter
 • Effekt: 1.560 Watt
 • Omdrejninger i minuttet: 32.000
 • Programmer: 4
 • En af de mest funktionsrige blendere i denne test

 • Holder formentlig i mange år

 • Er ikke børnevenlig

 • Prisen

God til budgettet – OBH Nordica Blender Hero 6700

OBH Nordica Blender Hero 6700

Budgetvenlig

OBH Nordica Blender Hero 6700 – oplagt valg til den prisbevidste

Det svensk-danske mærke OBH Nordica er kendt for deres smarte funktioner, der gør hverdagen lidt sjovere og lettere. Og netop det bidrager Blender Hero til. Lad dig ikke skræmme af den billigere pris, for der er ikke gået på kompromis med alsidigheden. 

Der kan både blendes tykke og tynde ting. Du kan sågar knuse is i maskinen. Vil du blende fint, skruer du blot op for hastigheden. Takket være den varmeresistente glaskande, kan du både blende brandvarme supper og iskolde drinks. Hvis budgettet ikke rækker til det helt store, eller du blot leder efter den perfekte gave til en billigere pris, får du altså her stor effekt, god plads og nem håndtering til en meget overkommelig pris. 

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 1,75 liter
 • Effekt: 1.400 Watt
 • Omdrejninger i minuttet: 15.000
 • Programmer: 3
 • God pris

 • Svært at rengøre bunden

Philips HR3752

Philips HR3752

Philips HR3752 – ideel til dig, der stræber efter den bedste smag

Philips er et mærke, som er svært at slippe udenom, når vi snakker om teknologi i hjemmet. De har i mange år lavet produkter, der gør det nemmere at leve sundt. Det må man sige, at der er mulighed for med HR3752 blenderen.

Du kan lave meget mere end frisk smoothie med denne blender. Blenderen har en særlig vakuumteknologi, som holder luften ude af smoothien eller juicen. Med op til 35.000 omdrejninger i minuttet, får du en helt fantastisk blendekraft, der kan tage selv de mest genstridige isklumper. Knivene i bunden er lette at tage af og kan skylles med vand, og så kan du blot smide glasset i opvaskemaskinen. Moderne både indeni og udenpå.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Effekt: 1400 Watt
 • Omdrejninger i minuttet: 35.000
 • Programmer: 3
 • Utrolig nem at rengøre

 • Har en speciel blenderteknologi

 • Kan ikke blende varme og tørre produkter

Gode overvejelser inden valg af blender

Det er ikke altid lige nemt at beslutte sig, når det handler om at investere i nye køkkenmaskiner til hjemmet. Vi har prøvet at samle de vigtigste overvejelser, som du kan gøre dig, inden du bestemmer dig for valg af blender. 

Hvad skal din blender kunne?

Nogle blendere kan kun lave smoothies, og andre kan lave næsten alt, hvad hjertet begærer. Vil du lave brændende varm suppe, er det godt at kigge efter en varmeresistent blender.

Hvor meget kapacitet har du brug for?

Alt efter om din blender kun skal levere mad og drikke til dig, eller om det er til en familie på fem, er det godt at tage et kig på, hvor mange liter der kan være i kanden.

Hvor meget skal du investere?

Skal din blender bruges hver dag til morgenmad, eller skal den blot levere drinks et par gange om året? Overvej hvor meget den skal bruges, når du beslutter dig for, hvor meget du vil betale. Hvis det er en daglig fornøjelse, er det rart med robust og pålidelig kvalitet.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Gadget Review

Gadget Review står bag pålidelige tests og anmeldelser – produkterne bliver anmeldt af eksperter inden for området. Målsætningen er, at du som kunde ikke blot sætter dig for at finde det helt rigtige produkt, men også det bedste – og gerne fra en forhandler, der også kan levere den gode kundeservice.Gadget Review gik online tilbage i 2005.

Websitet har bedømt Blendtec Classic 575 på deres website, hvor ekspertpanelet særligt er glade for hastigheden, holdbarheden og effekten, men der findes mere bærbare modeller, ligesom blenderen godt kan blive en smule varm under brug.  
Læs anmeldelsen her


Google Shopping

Google Shopping er annonceværktøj leveret Google. Det er et unikt værktøj for de annoncører, der ikke alene ønsker at reklamere for produkterne med tekst, men også billeder og eventuelt
forbrugeranmeldelser.

Test.se

Test.se præsenterer de bedste af de bedste produkter. Det sker ved, at redaktionen indhenter
testresultater fra flere forskellige medier og dernæst sammenstiller de respektive resultater, så du
som forbruger får adgang til en velbegrundet rangering af produkterne.

Test.se har kåret OBH Nordica Blender Hero 6700 som dén mest budgetvenlige blender – til
trods for den favorable pris har den stadig en høj motoreffekt og varmebestandig kande, ligesom
den kan knuse is.

Se anmeldelsen her

Trusted Reviews


Trusted Reviews er et uafhængigt magasin af engelsk oprindelse. Testpanelet står årligt bag en
lang række tests af produkter inden for tech-segmentet.

Philips HR3752 har god effekt, solid konstruktion og et rengøringsvenligt
design. Den mangler dog lidt kraft og saft, når det kommer til at arbejde med varme væsker og
tørre ingredienser på egen hånd, som ikke bliver hakket helt så effektivt, som man kunne ønske
sig det.

Læs den her

FAQ

Hvad kan jeg lave i en blender?

Mange blendere kan lave alt, hvad hjertet begærer, men nogle er begrænset til kolde drikke og retter. Husk at tjekke, om den er varmeresistent, hvis du vil lave suppe.

Hvad koster en blender i god kvalitet?

Den behøver ikke at koste særlig meget. Selvfølgelig hænger pris og kvalitet sammen, men der findes mange gode blendere til lavere priser.

Hvor mange watt er nødvendige i en miniovn?

Powerbank-teknologien er i dag meget veludviklet, og du kan derfor finde mange powerbanks med forskellige funktioner og kapaciteter. I denne powerbank test har vi udvalgt fire modeller, som har hver sine fordele, og som kan tjene som inspiration i din søgen efter den rette powerbank.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her