20 billige julegaver til ham

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

billige julegaver til ham

Stort overblik: Find billige julegaver til ham

Senest opdateret 19/06/2023

Hvad gør du, når julegavebudgettet ikke er af de største, men du alligevel gerne vil finde en god julegave til kæresten, din mand, din gode ven eller den store teenager?

Du kan selvfølgelig bede om en ønskeseddel og tage udgangspunkt i den, men du kan også selv gå på gavejagt og finde den helt rigtige gave til ham. Du bør finde en gave, der viser at du har tænkt på ham – og en gave, der ikke vælter budgettet allerede inden jul.

I vores artikel har vi samlet 20 skarpe bud på billige julegaver til ham.

Metoden bag julegave oversigten

Vores overblik er baseret på sammenligninger af julegaver fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på en julegave til ham. Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

  • Overblik over produkter fra forskellige kilder
  • Produktets egenskaber og specifikationer
  • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte julegaver til forskellige behov.

Cluebox Davy Jones Locker

Cluebox-Davy-Jones-Locker

Til gåde-elskeren

Cluebox Davy Jones Locker – til ham, der elsker gåder

Cluebox Davy Jones Locker er en rigtig hjerneknuser af en gave. Gåden og opgaverne skal løses for at boksen kan åbnes.

Du kan også vælge at lægge en lille pengeseddel, en hilsen eller andet indeni boksen, så der er ekstra spænding, når den åbnes – men det kræver naturligvis, at du selv knækker koden og får åbnet boksen!

Christian Dior Sauvage EdT 60ml

Christian-Dior-Sauvage-EdT-60ml

Christian Dior Sauvage EdT 60ml – lækker duft til den selvbevidste mand

En dejlig duft er altid en god gave. Og Christian Dior Sauvage vil helt sikkert vække begejstring. Eua de toiletten løber med sejren som den mest populære og mest sælgende herreduft hos detailkæden Matas. Det er en frisk og samtidig krydret duft med noter fra ceder og calabrisk bergamot med et spark af lyserøde peberkorn.

Dunlop Rocket 2021

Dunlop-Rocket-2021

Godt padel bat til prisen

Dunlop Rocket 2021 – Godt padel bat til prisen

Er din kæreste, mand, søn eller gode ven en af de mange, der har taget padel tennis til sig – og er det på tide, han får sit eget bat? Så er Dunlop Rocket 2021 gaven til ham.

Der er tale om et let og slidstærkt bat, der giver en god kontrol til den, der spiller. Og som en ekstra bonus er prisen absolut overkommelig.

PriceRunner har lavet en guide af bats til padel tennis og her bedømmes den som bedste bat til prisen.

Nautica Voyage EdT 100ml

Nautica-Voyage-EdT-100ml

God og prisvenlig

Nautica Voyage EdT 100ml – et godt og billigere køb

Nautica Voyage EdT 100ml er en lækker og frisk duft. Da det er en eau de toilette og ikke en parfume, bliver duften aldrig for gennemtrængende og tung. Det er en duft, der sagtens kan bruges i hverdagen – og den lille flaskestørrelse gør, at den er nem at have med på rejse. Den må endda gå med i håndbagagen.

Duften er lige nu blandt de mest populære på Pricerunner og ligger prismæssigt under gennemsnittet sammenlignet med andre dufte til herrer.

Resteröds Gunnar Bamboo Boxer 5-pack

Resteroeds-Gunnar-Bamboo-Boxer-5-pack-Black

Blød luksus

Resteröds Gunnar Bamboo Boxer 5-pack – blød luksus inderst inde

Boxer-shorts er og bliver en god gave. Og når du går over i en moderne og superblød bambus-kvalitet, så bliver det hverken bedre eller mere behageligt. Der er fem sorte boxer-shorts i klassisk snit i pakken.

Når man finder noget godt, så behøver man ikke at bruge mange ord på at beskrive et produkt.

GrillnGo stegetermometer Master 5.0

Grill-N-Go-Master-5.0-Koekkentermometer-9.5cm

Til ham der griller

GrillnGo stegetermometer Master 5.0 – til ham, der griller året rundt

Med et GrillnGo stegetermometer Master 5.0 er det slut med at drible ud i kulden for at holde øje med stegen eller anden, der simrer på grillen. Det gør det supernemt at grille om vinteren såvel som og om sommeren.

Termometeret forbindes nemt og hurtig med den tilhørende app, og din grill-elskende far, kæreste eller mand kan nu holde øje med kødets kernetemperatur fra sin smartphone, tablet eller smartwatch. I appen vælges kødtype og den ønskede temperatur for et perfekt stegeresultat hver gang.

GrillnGo stegetermometer Master 5.0 vandt i 2019 Red Dot Design Award for design og gennemtænkte funktioner.

SodaStream Spirit

SodaStream-Spirit

Hjemmelavet danskvand

SodaStream Spirit – billig hjemmelavet danskvand

SodaStream Spirit er til ham, der drikker masser af danskvand – eller måske sodavand. Med den moderne udgave af en Sodastream kan der billigt laves både danskvand og sodavand med den ønskede smag.

Designet er stramt og minimalistisk, og maskinen fylder ikke meget på køkkenbordet. Samtidig ser den godt ud og kan fås i forskellige farver, så den kan passe ind i køkkenet. Maskinen betjenes nemt med en hånd.

Flaskerne har et klassisk og enkelt design, så de kan sættes på bordet, selv når der er gæster – og der kan tilkøbes flasker, som kan gå i opvaskemaskine.

Apple AirTag Leather Key Ring

Apple-AirTag-Leather-Key-Ring

Til Apple-elskeren

Apple AirTag Leather Key Ring – til ham, der elsker Apple

Apple AirTag Leather Key Ring er en sjov og trendy måde at bære sin AirTag rundt med sig på. Nøglerne skal en mand have et sted, så hvorfor ikke i en original Apple AirTag nøglering? Ringen kan også bruges til at sætte et AirTag fast på en taske eller en mappe.

Materialet er kraftigt læder og metal, så nøgleringen er robust og tåler dagligt brug. AirTag holderen/nøgleringen fås i farver, som: blå, brun, grøn, blå og rød.

Römertopf stegeso med låg 32cm

Roemertopf-Stegeso-med-laag-32cm

Til ham der elsker at lave mad

Römertopf stegeso med låg 32cm – den originale stegeso perfekt til simreretter

En moderne stegeso er superpraktisk og multifunktionel. Den kan bruges til alt fra tilberedning af simreretter til bagning af svampet og lækkert brød. En Römertopf tager slow-cocking og simremad op på et højere niveau, hvor selv de billige kødudskæringer bliver saftige, møre og lækre.
Det naturlige materiale og den årtusinder gamle teknik med dampkogning gør, at retter og råvarer bevarer smag, vitaminer og vigtige næringsstoffer.

En Römertopf Stegeso på 32 cm. har en kapacitet på ca. 3 liter og er stor nok til, at der kan laves mad til fire personer i den. Stegesoen er lavet i brændt ler, som tåler at gå i opvaskemaskinen.

Doms Dodge Charger fra LEGO Technic

Lego-Technic-Dom-s-Dodge-Charger-42111

Til LEGO-elskeren

Doms Dodge Charger fra LEGO Technic – til den voksne LEGO-elsker

Doms Dodge Charger fra LEGO Technic beskrives som et af de mest populære byggesæt på PriceRunner lige nu. Her genskabes Dominic Toretto’s stunts kendt fra The Fast and The Furious-filmene i LEGO-format. Byggesættet er fyldt med autentiske detaljer og giver god udfordring, mens sættet samles.

Den samlede bil har bevægelige stempler, wishbone-affjedring, integreret styresystem og mange andre lækre features, der vil appellere til enhver LEGO-elsker.

GreyLime Power Stone II 10400mAh

GreyLime-Power-Stone-II-10400mAh

Til ham på farten

Prissammenligning

GreyLime Power Stone II 10400mAh – kompakt powerbank til ham, der er på farten

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank er endnu et godt bud på en billig julegave til ham. Det er en kraftfuld og holdbar mobiloplader, der tillige er kompakt – og så er den en designmæssig lækkerbisken.

Powerbanken er, som navnet peger på, udformet som en sten, og den bløde form gør den både lækker at røre ved og at se på. Den er stærk nok til at lade en smartphone op 3 til 4 gange og måler kun 3,8 x 8,1 cm., så den nemt kan komme med i tasken eller i håndbagagen.

Forbrugsguiden.dk fremhæver den gode ydeevne, det smukke design og den lave pris, og det er et ægte value-for-money køb.

Thermos King termoflaske 0.47L

Thermos-King-Termoflaske-0.47L

Til outdoor manden

Thermos King termoflaske 0.47L – perfekt til outdoor-manden

Udendørslivet er pragtfuldt uanset årstid, bare man er klædt på til det og har en kop kaffe, te eller chokolade at varme sig på. En Thermos King Termoflaske sørger for at holde kaffen eller teen varm hele dagen, når du er ude i det blå.

Flasken er lavet i et klassisk design i rustfrit stål, er nem at åbne selv med handsker på, og så holder den drikkevarerne dejligt varme uden selv at blive varm at holde ved. Det er en ægte termoflaske fra virksomheden Thermos, der kan bryste sig af at have lagt navn til de populære termoflasker.

I PriceRunners guide af termoflasker kom Thermos King Termoflaske ind som en klar vinder på grund af den helt uovertrufne isoleringsevne. Derudover fremhæves robusthed og solide materialer som fordele.

Shepherd Anton Camel

Shepherd-Anton-Camel

Den moderigtige hjemmesko

Shepherd Anton Camel – en hyggelig, lun og moderigtig hjemmesko

Et par lune hjemmesko er et must på en kold vinterdag, og med et par svenske Shepherd Anton hjemmesko er der garanti for både hygge og varme fødder. Skoene er lavet i superblødt fåreskind, der sørger for at holde fødderne varme, samtidig med at det lader fødderne ånde.
Med den robuste gummisål er det ikke bare et par hygge-hjemmesko, men kan sagtens holde til dagligt brug i de kolde måneder. Skoene fås i farven Camel og fra str. 42-48.

Shepherd Anton er ikke kun populær i Skandinavien. På den engelske online-shop, The Slipper Box, fremhæves skoenes gode kvalitet, blødhed og dejlige varme.

Nikka Taketsuru Pure Malt Whisky

Nikka-Taketsuru-Pure-Malt-Whisky-43-70-cl

Til whisky elskeren

Nikka Taketsuru Pure Malt Whisky – til ham, der vil prøve japansk whisky

Japansk whisky har vundet masser af priser de senere år ligesom dansk whisky. Og skal du give din yndlingsmand eller din udkårne en årgangswhisky fra Nikka Taketsuru, så skal du have den store tegnebog frem. Heldigvis laver destilleriet også en no-age-udgave, der er lagret i omkring 10 år, og som ligger i et prisleje, hvor de fleste kan være med.  

En god whisky til ham, der måske ikke har smagt japansk whisky før.

Jabra Elite 3

Jabra-Elite-3

Gode høretelefoner til prisen

Prissammenligning

Jabra Elite 3 – billige, trådløse øretelefoner med god talelyd og pasform

Jabra Elite 3 er et prisvenligt bud på et par gode trådløse høretelefoner. De kan bruges både til at afspilning af musik og til podcasts. Øretelefonerne har en aktiv støjreduktion, der nemt overdøver alle udefrakommende lyde, og der er indbygget mikrofon, så Jabra Elite 3 også kan bruges til telefonsamtaler.

Derudover er øretelefonerne vandbestandige, så de kan bruges ved f.eks. motion eller løb, hvor sved er helt uundgåeligt. Batteritiden er syv timer, og høretelefonerne sluttes nemt til en telefon via Bluetooth. De er kåret som bedst i test af PriceRunners panel som et par: “Billige True Wireless med talelyd i topklasse”.

Tømreren plakat

Dialaegt-Toemreren-Plakat-29.7x42cm

Perfekt til håndværkeren

Tømreren plakat – perfekt valg til håndværkeren

Med en citatplakat kan du give en gave, der både er personlig og sjov. Og det er en gave, som de fleste mænd vil elske. Plakaterne kommer med citater og vendinger fra forskellige erhverv som f.eks. ovenstående til tømreren med et citat som: ”Det bli’r mahogni med tiden”.

Plakaterne kommer som sagt i et væld af udgaver, så du kan finde den plakat, der lige passer – uanset om det er en julegave til din bror, din kæreste, din mand, børnenes farfar eller værten ved jeres juleselskab.

Global G-9R brødkniv

Global-G-9R-Broedkniv-22-cm

Til brød-bagerenn

Global G-9R brødkniv – til ham, der bager sit eget brød

En god brødkniv er uundværlig, når der skal skæres friskt og hjemmebagt brød. Med sin savtakkede æg, gode længde og tyngde er Global G-9R Brødkniv en perfekt makker til enhver hjemmebager. Kniven er i rustfrit CrMoVa-stål og af samme overlegne styrke, skarphed og holdbarhed som de øvrige knive i Global-serien.

Led Lenser H8R

Led-Lenser-H8R

Til løberen

Led Lenser H8R – god til løbeture i vintermørket

Led Lenser H8R pandelampe har et justerbart fokus og en overlegen styrke. Den lyser med hele 600 lumen og har en rækkevidde på 150 meter. Pandelampen er specielt velegnet til dem, der vælger at løbe i skov og andre steder, hvor det kan være mørkt i vintermånederne – og den er også god til trailløb, hvor der skal findes spor.

Pandelampen er selvfølgelig også god at bruge til arbejdsopgaver, hvor der kræves meget og koncentreret arbejdslys. Pandelampen har genopladeligt batteri og justerbart lygtehoved. Pandelampen har en overlegn holdbarhed, lang brændetid og lav vægt.

Spionchefen: Erindringer fra celle 18

Spionchefen-Erindringer-fra-celle-18

Til læseren

Prissammenligning

Spionchefen: Erindringer fra celle 18 – bogen, der rystede Christiansborg

”Spionchefen: Erindringer fra celle 18” er et højaktuelt bud på en billig julegave til ham. Bogen handler om de 71 dage, Lars Findsen, der er tidligere topembedsmand i Justits- og Forsvarsministeriet, tilbragte i Hillerød Arrest. I de dage måtte han ikke se andre end sin mor, sin bror og sine advokater.

Bogen omhandler også de meget omtalte erindringer omkring samtaler med bl.a. departementschefer og politikere.

Bogen har ligget på bestseller-listen hos Saxo.com, lige siden den udkom i slutningen af oktober.

Microsoft Flight Simulator

Microsoft-Flight-Simulator

Til ham med pilotdrømme

Prissammenligning

Microsoft Flight Simulator – til ham med pilotdrømme

Microsoft Flight Simulator er en flysimulator i mini-format og et computerspil. I spillet lærer spilleren i første omgang at flyve i små maskiner med en instruktør ved sin side. Efterhånden som flyvningen mestres, rykker spilleren op til større fly med ruter til byer verden over.

Hos Pcmag.com, hvor man bl.a. anmelder pc-spil, fremhæves den fantastiske grafik og real-life fornemmelsen, spilleren har, mens der ”flyves”.

Vigtige overvejelser om julegaveindkøb

Julegaveindkøb skal være en fornøjelse. Det bør være en hyggelig tid, hvor du finder gaver til dem du elsker og holder af. Men desværre oplever mange, at det også er stressende.
Gør dig selv en juletjeneste, og skru ned for stressen og bekymringerne med disse enkle tips.

Vær ærlig omkring dit budget

Megen julestress opstår, når der bruges for mange penge. Vær ærlig omkring dit budget for julegaver. Læg dig fast på en pris på forhånd, og gå på jagt.

En god julegave behøver ikke at koste kassen. Når du har lagt et budget – og overholder det, vil du ofte opleve, at du kan få meget mere for pengene, end du måske lige forventede.

Hvilken julegave vil glæde ham?

Det vigtigste, når du skal købe en julegave til ham, eller til hende for den sags skyld, er at du finder en gave, der passer til personen. Tag udgangspunkt i vedkommendes hobbies eller interesser, kig på stil og smag. Du bør kort sagt kende personen og vælge ud fra viden om personen.

Vær aldrig bange for at bryde med konventionerne, når det kommer til julegaver. Den totalt uventede gave er ofte den, der skaber mest lykke.

Shopper du online eller i fysiske butikker?

Der er fordele og ulemper ved begge indkøbsformer. I de fysiske butikker risikerer du at skulle stå i kø, og det er ikke sikkert, du får helt så gode tilbud som i en webshop. Modsat kan du se og røre ved gaverne, inden du køber dem – og som oftest står butikken også for gaveindpakning.

I onlinebutikker kan du ofte finde de bedste tilbud, og udvalget er enormt. Du kan sidde derhjemme og købe ind i ro og mag, og du bliver ikke så nemt fristet til at købe ekstra ting, som når du går rundt i fysiske butikker.
Undersøg dog grundigt, hvor lang leveringstid der er på de gaver, du har udset dig. Der er ikke noget mere ærgerligt end en julegave, der ikke når frem til jul.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

PriceRunner

PriceRunner er en stor portal, hvor forbrugere nemt og hurtigt kan sammenligne produkter og priser på tusinder af varer. Derudover lægger folkene på PriceRunner jævnligt guides ud af forskellige produkter ud på siden, så forbrugerne har noget at gå efter.

Nautica Voyage EdT 100ml fremhæves som et godt køb af PriceRunner selv. Du kan se anmeldelser og begrundelser her.

I PriceRunners guide af padel bats blev Dunlop Rocket 2021 fremhævet som et rigtig godt bat til en rigtig god pris. Du kan se hele guiden her.

Guiden af sodavandsmaskiner fra PriceRunner er opdateret i september 2022, og har SodaStream Spirit som vinder. Prisen og den nemme betjening er nogle af de faktorer, der især blev lagt vægt på. Du kan se guiden her.

Se testen af termoflasker, hvor Thermos King Termoflaske 0.47L tog sejren.

Og vil du se, hvorfor Jabra Elite 3 blev testvinder hos PriceRunner, klik for testen her.

Pcmag.cam

Pcmag.com er en side om computere, tablets og tilbehør. Her anmelder man bl.a. produkter, nyheder og pc-spil. Sidens spiltester giver Microsoft Flight Simulator 4,5 stjerner. Se hele anmeldelsen her.

Reddot – Red Dot Design Award

Red Dot Design Award uddeles hvert år til produkter, som udmærker sig på design og teknik. Og Reddot-mærket står i dag som garanti for god kvalitet og godt design. Vil du læse mere om prisen, der gik til GrillnGo, kan du besøge Reddot her.

The Slipper Box

The Slipper Box er en stor onlinebutik, der, som navnet siger, udelukkende sælger hjemmesko. Kunderne kan skrive kommentarer og anmeldelser af deres køb, og her er begejstringen stor, når det kommer til de hyggelige og varme, svenske hjemmesko til herrer: Shepherd Anton.

Forbrugsguiden.dk

Forbrugsguiden.dk er et online-magasin. Formålet er at hjælpe læserne med at finde forskellige produkter gennem artikler og anmeldelser.

Hos Forbrugsguiden.dk vinder Greylime Power Stone II 10400 mAh testen af powerbanks. Se hele guiden her.

Amazon

Amazon er en enorm, international webshop. Man siger, at hvis du ikke kan finde en vare på Amazon, så eksisterer varen ikke; det er måske overdrevet, men udvalget er gigantisk. Amazon har afdelinger i en række lande.

Matas

Matas er en dansk detailkæde, der bl.a. sælger produkter til personlig pleje.

Coop

Coop er en skandinavisk detailvirksomhed med en stor markedsandel både i Danmark og de øvrige nordiske lande. Coop har både en række fysiske butikker og webshoppen Coop.dk, der forhandler sortimentet online.

The Whisky Exchange.com

The Whisky Exchange.com er britisk online-butik, som har specialiseret sig i at sælge whisky fra hele verden.

Saxo.com

Saxo.com er en stor udgivelsesplatform og streamingtjeneste med bøger, lydbøger og podcasts. Saxo har bøger til alle og sælger bøger fra såvel danske som internationale forlag.

FAQ

Hvorfor giver vi julegaver?

Det menes, at traditionen med at give julegaver i de kristne lande stammer fra Bibelen, hvor de vise mænd havde gaver med til det lille jesusbarn. Senere blev gavegivning lagt over til Sankt Nicolaus og hans glade efterfølger Julemanden.

Hvad giver man ham, der har alt?

Selv ham, der har alt, mangler et eller andet. Her er det med at tænke kreativt og måske finde en uventet og lidt ukonventionel gave. En anden mulighed er at finde på en personlig gave, som f.eks. en gave hvor fotografier er det bærende, for nok har han alt, men kærlighed kan han aldrig få for meget af.

Hvor længe kan julegaver byttes?

Fysiske butikker er ikke underlagt en lov, der siger, at de skal bytte en julegave. Det er altså helt op til den enkelte butik, så husk at spørge dig for.
Har du købt en julegave på nettet i en dansk eller europæisk webshop, er der altid 14 dages returret fra den dag, varen ankommer – altså ikke fra juleaften. Husk derfor at bede om ekstra lang fortrydelsesret, hvis du vil være sikker på, at gaven kan byttes efter jul.  

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her