Stort overblik: Markedets bedste bestikbakke

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

bestikbakke

Bestikindsats til skuffen: Find den bedste bestikbakke her

Senest opdateret 21/06/2023

Flyder bestikket i dine skuffer, eller er din bestikbakke blevet alt for lille til hele husholdningens behov? En bestikindsats er en smart løsning, der gør det nemt og enkelt at overskue alt dit bestik, når du åbner din skuffe. Du skal dog have en bestikindsats, der matcher din skuffes størrelse, men også er inddelt i de rigtige antal rum.

Vi har fundet to gode bud på bestikindsatser, der gør det enkelt, når du skal opbevare dit bestik på en smart måde. Du kan nemt finde en udgave, der passer til skuffen og bestik, når du dykker ned i vores oversigt. Find din næse bestikbakke her!

Metoden bag overblikket over bestikbakker

Vores overblik er baseret på sammenligninger af bestikbakker fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på din næste bestikbakke.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte bestikbakker til forskellige behov.

Quttin Extendable Cutlery Tray

Prissammenligning

Quttin Extendable Cutlery Tray – bedste bestikindsats

Favoritdesign hos Test-vergleiche.com

Med ekstra plads er Quttin Extendable bestikindsats et godt valg, hvis du har en stor skuffe og meget bestik. De 8 rum gør det hurtigt at opdele bestikket, så det er nemt at finde i hverdagen.

Designet med ekstra mange rum i forskellige størrelser er en favorit hos tyske Test-vergleiche.com. De skriver blandt andet, at det er et flot og praktisk design, der er fremstillet i gode materialer.

Quttin Extendable bestikindsats er fremstillet i bambustræ, der er FSC-certificeret. Certificeringen er din sikkerhed for, at træet er både høstet under ordentlige forhold, at arbejderne har ordentlige vilkår, og at der igen plantes nye træer som erstatning. Det er derfor et mere bæredygtigt valg, der også har en lang levetid.

Bestikindsatsen måler 43 x 30 x 5 cm, og den passer derfor i de fleste standardskuffer. Der findes dog også mulighed for at skubbe skuffen sammen, hvis du har et mindre køkken eller skuffer udenfor standardmålene.

Længden på bestikindsatsen kan du trække og skubbe, så den ændrer størrelse; du kan trække den fra 36 cm i længden op til 58 cm i længden. Det er en smart løsning, der gør bestikindsatsen god til mange forskellige typer af køkkener og skuffer.

 • Fremstillet i FSC-certificeret bambus

 • 8 smarte rum

 • Kan tilpasses i størrelsen

 • Større model

 • Passer ikke i mindre skuffer

Joseph Joseph Drawerstore

Joseph Joseph Drawerstore

Joseph Joseph Drawerstore – Bedste bestikindsats til små køkkener

Har du mindre med plads i køkkenet og måske slet ikke en dedikeret skuffe til bestik, kan du vælge Joseph Joseph Drawerstore. Det er en bestikindsats, der sparer meget opbevaringsplads med et smart og gennemtænkt design.

Organiser dit bestik i skuffer eller skabe med Joseph Joseph Drawerstore bestikindsats. Den er fremstillet i plastik for nem rengøring og en let vægt, mens designet er lavet til at fylde minimalt. Under bestikindsatsen er også en skridsikker bund, der forhindrer den i at glide rundt i skuffen eller i skabet.

Vi anbefaler denne løsning, hvis du bor med et mindre køkken med begrænset plads, eller hvis du skal bruge en løsning til kolonihaven eller sommerhuset. Du skal være opmærksom på, at skuffen skal være minimum 8 cm høj, hvis du skal have bestikindsatsen.

Det smarte ved bestikindsatsen er, at du i stedet for at opbevare bestikket side om side kan opbevare det i lag, hvor bestikindsatsen har flere rum. Det minimerer behovet for plads i skuffen, og du kan stadig nemt overskue de forskellige typer af bestik. Skaftet på bestikket skal vende udad, men smarte ikoner kan guide dig, hvis du lægger bestikket i rummene, der matcher ikonet på bestikindsatsen.

 • Kompakt design i lag

 • Skridsikkert underlag

 • Smarte ikoner

 • Færre rum

 • Kræver en skuffe med dybde på mindst 8 cm

Det skal du overveje, før du køber en bestikindsats

Vælg den rigtige størrelse til din skuffe

Din skuffe bliver ikke større, men du kan vælge den rigtige størrelse bestikindsats. Husk altid at måle din skuffe op – både i længde, bredde og højde, når du skal købe en bestikindsats. Det er meget generende, hvis der ikke er plads i skuffen til din nyindkøbte bestikindsats.

Tænk over opdelingen til bestik

Har du forskellige skeer eller knive, der gerne skal opbevares hver for sig i din indsats til bestik? Overvej, hvor mange rum du reelt set har brug for til opbevaring af bestik. Måske er det den rette løsning for dig, hvis der er ekstra mange af de helt lange rum, eller måske har du mange teskeer og kagegafler, der har behov for mindre og mere kompakte rum til opbevaring.

Overvej materialet

Du åbner dagligt skuffen med bestik, og derfor kan du også vælge en indsats, der er lavet med et flot design i lækre materialer. Som udgangspunkt finder du de fleste bakker fremstillet i plastik, der er nemt at rengøre. Dog holder plastik ikke lige så godt som eksempelvis en bakke i træ, der også ser mere elegant ud i skuffen.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Test-vergleiche.com

De tyske side Test-vergleiche.com sammenligner forskellige produkter med hinanden, hvor de laver oversigter med informationer og udvælger deres favorit. Siden er dedikeret til at guide forbrugerne i de bedste valg.

Bestikindsatsen Quttin Extendable Cutlery Tray er blevet udvalgt som favorit ud af 5 forskellige bestikindsatser. Den vinder blandt andet på materialet og den smarte inddeling, hvor den kåres som favoritdesign.

Link til test her

Imerco

Hos den danske isenkræmmer Imerco kan du finde mange forskellige produkter til hverdagslivet. De har både butikker, du kan besøge, men også deres webshop har deres sortiment tilgængeligt.

På webshoppen kan forbrugere gå ind og anmelde deres køb, hvor de blandt andet har anmeldt bestikindsatsen Joseph Joseph Drawerstore. Den får et antal stjerner ud af 5 i gennemsnit baseret på alle anmeldelser, og forbrugerne kan også skrive en kommentar.

Link til anmeldelser her

FAQ

Hvad er en bestikindsats?

Du har helt sikkert åbnet en køkkenskuffe før, hvor bestikket har været lagt i en smart holder, der også kaldes en bestikbakke eller bestikindsats. En bestikindsats sørger for, at dit bestik er praktisk organiseret, og at det ikke ligger og bliver slidt, når det slår sammen i skuffen.

Hvor stor skal en bestikindsats være?

Størrelsen på din bestikindsats er afhængig af først og fremmest størrelsen på din skuffe. Bestikindsatsen skal passe ned i skuffen, så skuffen stadig kan lukke. Derudover skal du have rum i indsatsen til alt dit bestik, så det er overskueligt opdelt.

Hvordan passer jeg bedst på mit bestik?

Du skal både rengøre og opbevare dit bestik korrekt, hvis det skal have længst levetid. Bestik kan enten vaskes i hånden eller i opvaskemaskinen, og efterfølgende bør du opbevare det i en indsats i en skuffe eller lignende. Det forhindrer, at bestikket bliver sløvt eller får mærker, når det rasler rundt løst.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her