Guide til det bedste amerikanerkøleskab

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her

amerikanerkøleskab

Her er nogle bud på det bedste amerikanerkøleskab

Senest opdateret 28/06/2023

Amerikanerkøleskabe er perfekte til de fleste hjem. De har god høj kapacitet, og mange har også en række lækre funktioner, som gør livet nemmere. Her finder du en guide til de bedste amerikanerkøleskabe. 

Gode steder at købe amerikanerkøleskabe

Elgiganten-logo

Elgiganten

✅ Kæmpe udvalg
✅ Prismatch
✅ Op til 30 dages returret
Whiteaway-logo

Whiteaway

✅ Dag til dag levering
✅ Prismatch
✅ 365 dages returret
skousen-logo

Skousen

✅ Prismatch
✅ Hurtig levering
✅ Betal med mobilen

Metoden bag overblikket over amerikanerkøleskabe

Vores overblik er baseret på sammenligninger af amerikanerkøleskabe fra en række brands. Vores anbefalinger er en samlet vurdering af udvalgte produkter, der ifølge vores research er gode bud på dit næste amerikanerkøleskabe.

Vores team af researchere vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

 • Overblik over produkter fra forskellige kilder
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • Producentens omdømme, service og garantier

Ovenstående parametre holdes op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at pointere, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men rettere en gennemgang af udvalgte amerikanerkøleskabe til forskellige behov.

LG GSL760PZXV

LG GSL760PZXV

LG GSL760PZXV – forbrrugernes favorit

Hvis du vil have et stort amerikanerkøleskab med en kølekapacitet på hele 411 liter og et smart design, kan LG GSL760PZXV være det rette valg for dig. Udover den store kapacitet og det smarte design, får du et moderne køleskab med is- og vanddispenser, der også er kompatibel med
wifi.

Amerikanerkøleskabet er designet med smarte Multi Air Flow-kanaler. Det sikrer en jævn temperatur i hele køleskabet, samt at køleskabet hurtigt nedkøles. Én af de smarte features ved køleskabet er, at du kan fremstille isterninger, uden at gå på
kompromis med opbevaringspladsen i fryseren. Isdispenseren har et smalt design, som sikrer, at den ikke optager unødig plads i fryseren.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 1790 x 912 x 733 mm (H x B x D)
 • Nettovægt: 124 kg.
 • Energiklasse: F
 • Fremragende anmeldelser

 • Dårlig energiklasse (F)

Samsung RF24R7201SR

Samsung RF24R7201SR
Prissammenligning

Samsung RF24R7201SR – det stilsikre valg

Det smarte amerikanerkøleskab fra Samsung er designet med et Twin Cooling Plus-kølesystem. Det betyder, at modellen har to separate kølesystemer. Derved har du mulighed for at opbevare dine mad- og drikkevarer ved de optimale temperaturer, og du er ikke nødsaget til at vælge én
temperatur for hele køleskabet.

Samsung RF24R7201SR har flere forskellige skuffer og zoner. Du kan for eksempel bruge den midterste FlexZone til dine friske produkter og dine drikkevarer, hvis de skal være iskolde. Her er der en lavere temperatur end i resten af køleskabet – perfekt til fersk kød og drikkevarer.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 1 777 x 908 x 726 mm (HxBxD)
 • Nettovægt: 147 kg.
 • Energiklasse: F
 • Twin Cooling system

 • Kølezoner med forskellige temperaturer

 • Enkelte forbrugere nævner, at is-dispenseren kunne være bedre

 • Prisen

Gorenje NRS9182VB

Gorenje NRS9182VB

Gorenje NRS9182VB – godt valg til prisen

Vil du have et amerikaner køleskabet i et elegant, sort design? Så kan Gorenje NRS9182VB være det rette valg for dig. Køleskabet bliver rost af både danske og internationale forbrugere og kan findes til en skarp pris.

Udover det moderne udtryk får du her et køleskab med en jævn temperatur på grund af den smarte ventilator, der cirkulerer den kolde luft jævnt rundt.

Vil du gerne have en vanddispenser, så du kan få iskoldt vand? Men har du ikke mulighed for atsætte køleskabet direkte til en vandtilførsel? Så er Gorenje NRS9182VB et fremragende valg.Køleskabet har nemlig en smart vandbeholder, så du altid har kold vand lige ved hånden.

Et godt valg til dig, der vil have et amerikanerkøleskab i et eksklusivt look til en skarp pris.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 1793 x 910 x 687 mm (H x B x D)
 • Nettovægt: 110 kg.
 • Energiklasse: E
 • Prisen

 • Lækkert design

 • Kølekapacitet kunne være større

 • Ikke kompatibel med wi-fi

Vigtige overvejelser at gøre sig inden man køber amerikanerkøleskab

Når du skal have nyt køleskab, er der nogle vigtige overvejelser at gøre sig, inden man køber. Så er man sikker på at komme hjem med det rigtige køleskab.

Hvad er dit budget?

Man kan blive overrasket over, hvor meget køleskabe egentlig kan koste. Derfor er det en god ide atsætte et budget, så man er sikker på ikke at bruge for mange penge på køleskabet. Man kan sagtens lige undersøge markedet først, men ultimativt er det en god ide at have et budget, inden man begynder at lede efter det rigtige amerikanerkøleskab.

Hvilke funktioner skal det have?

Nogle køleskabe har ingen andre funktioner end at køle. Andre køleskabe kan holde styr på din kalender, lave isvand og afspille musik. Det er meget individuelt, hvad man mener er smart eller overflødigt. Derfor er det kun dig, der kan sætte rammerne for, hvad du vil have, dit køleskab skal kunne.

Gennemgang af kilder

Nogle af kilderne bruger betegnelsen “test”. Vi ved dog ikke, om og på hvilket grundlag, kilderne har udført det. Vi ved heller ikke hvilke kriterier kilderne har lagt til grund for deres “tests”.

Pricerunner

Pricerunner.dk er en sammenligningsportal, der sammenligner priser på produkter. Man kan samtidig søge på bestemte produkter og sortere efter mest populære. Platformen består af professionelle test af 1300 produkter i 150 kategorier – alt fra løbebånd til barnevogne, og mere end 150.000 anmeldelser og bedømmelser af produkter og butikker.

Vi har brugt Pricerunner som kilde til bedømmelse af:

Amazon 

Amazon er intet mindre end verdens største webshop, hvor forbrugere kan give stjerner til de solgte produkter. I 2020 var overskuddet på 33,4 mia. dollars. Virksomheden blev stiftet i 1994 som en online boghandel af Jeff Bezos.

Vi har brugt Amazon-forbrugernes bedømmelser i vurderingen af:

Bestbuy 

Bestuy er en kæmpe elektronikkæde i Nordamerika med over 1.000 butikker og omkring 10.000 medarbejdere i USA og Canada. Vi har brugt Bestbys-forbrugernes vurdering i bedømmelsen af:

Skousen

Skousen er en velkendt, dansk hvidevareshop hvor alle kan anmelde, de produkter, der sælges i shoppen.

Shoppen indgår som kilde i bedømmelsen af:

FAQ

Hvor meget koster et amerikanerkøleskab?

Det afhænger af mange faktorer, herunder størrelse, model og features. Men i almindelighed vil du finde amerikanerkøleskabe i den dyrere ende af skalaen.

Hvor stort er et amerikanerkøleskab?

Et amerikanerkøleskab er typisk meget stort – ofte omkring tre gange så stort som et almindeligt køleskab. Dette gør det ideelt til store familier eller hvis man har brug for masser af opbevaringsplads til fødevarer.

Hvad er fordelene ved et amerikanerkøleskab?

Amerikanerkøleskabe er kendt for deres store kapacitet og deres moderne design. De fleste har indbygget isterningemaskine, vanddispenser og et stort fryseområde.

Hvilke ulemper er der ved et amerikanerkøleskab?

Et amerikanerkøleskab har ofte en større kølekapacitet end et almindeligt køleskab, men det kan også have en række ulemper. For det første er et amerikanerkøleskab ofte dyrere end et almindeligt køleskab. Dernæst fylder det også mere, og det kan være svært at finde plads til det i et mindre køkken. Endelig er det også vigtigt at huske på, at et amerikanerkøleskab i sagens natur bruger mere strøm end et traditionelt køleskab, så hold øje med energimærkningen.

Hele dette website er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media og udvalgte partnere. Alt på siden er sponseret indhold. Læs mere her